myszka_2011 03.12.12, 18:50 Oto galeria moich haftów: fotoforum.gazeta.pl/a/69452.html Zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna57 Re: Galeria moich haftów 03.12.12, 18:53 Bardzo piękny wstęp. Większość z nas zna tego kotka bardziej dorosłego ale jak widać Ty uchwyciłaś moment jego dzieciństwa. Odpowiedz Link
myszka_2011 Re: Galeria moich haftów 03.12.12, 19:01 Prawdę mówiąc ja tego kotka prawie nie znam. Akurat mi się ten spodobał i postanowiłam go uszyć ale wcześniej innych nie miałam okazji zobaczyć. Ja dopiero niedawno zaczęłam szyć małymi krzyżykami, szyłam kiedyś poduszki. Nie interesowałam się gazetami zagranicznymi a w naszych krajowych nie widziałam. Jak jakieś znajdę kotki czy inne kolekcje to uszyję Odpowiedz Link
inna57 Re: Galeria moich haftów 03.12.12, 19:12 W wolnej chwili podeślę Ci wzorki na tego bardzo dorosłego już kotka. Zresztą jest to całkiem pokaźna seria w której są zarówno kotki jak i pieski Odpowiedz Link
iskra01pl Re: Galeria moich haftów 03.12.12, 20:59 Po pierwsze - haft wyszedł pięknie. Też mam go na niekończącej się liście rzeczy do zrobienia Widziałam z nim kilka obrazków, na imię ma Nelson Inna57 zaciekawiłaś mnie mówiąc o pieskach, nie wiedziałam, że są w tej serii. Odpowiedz Link
anirat Re: Galeria moich haftów 03.12.12, 20:59 Bardzo ładne, milusinskie takie A teraz prosze o poradę, jak zrobic taki scieg, zeby ładnie wygladało, chodzi mi o to obszycie dookoła, a nie o krzyzyki, ja robie i niestety nie jestem zadowlona z wyniku, jakies trudne mi sie to wydaje, albo coś robię zle. Robie jedną nitką sciegiem za igłą. Bardzo mi sie podobają hafty tak wykonczone a mi jakos nie idzie. Odpowiedz Link
myszka_2011 Re: Galeria moich haftów 04.12.12, 11:40 Jaki ścieg? Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Jeśli chodzi o te czarne tak zwane kontury to robię dwoma nitkami. Ale dokładnie nie wiem o co chodzi. Jeśli chodzi o tą kolekcję to muszę przyznać że piesków nigdy nie widziałam, jeśli już to takiego kotka przy płocie widziałam. Odpowiedz Link
myszka_2011 Re: Galeria moich haftów 05.12.12, 10:59 Dołączyłam kilka moich hafcików do galerii jak macie ochote to zapraszam do obejrzenia Odpowiedz Link