Dodaj do ulubionych

Zioła-szukam

02.02.09, 10:24
Przejrzałam to i sąsiednie forum i nie znalazłam nic co mi się podoba.Większość linków nie działa-niestetysad((Poszukuję wzorów ziół,a konkretnie jakiś pojedyńczych gałązek i najlepiej podpisanych.Może macie coś takiego?
Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiamsmile))
Obserwuj wątek
    • gajeczka84 Re: Zioła-szukam 02.02.09, 11:57
      Podaj mi swój e-mail to postaram się dziś jeszcze posłać to co mam - nie wiem
      czy coś Ci będzie odpowiadać, sama chciałabym takie jak piszesz - pojedyncze
      gałązki smile
      • sylwia15a Re: Zioła-szukam 02.02.09, 16:21
        sasza3@poczta.onet.pl - dziękuję smile)) Jeśli znajdę jakieś pojedyńcze gałązki ziół to dam znaćsmile)))
        • sylwia15a Re: Zioła-szukam 02.02.09, 18:02
          Tu coś jest....ale to jeszcze nie to smile))
          picasaweb.google.com/clara536/HIERBAS#
          • fantastic-krzemik Re: Zioła-szukam 02.02.09, 19:23
            www.handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=848&PN=1&TPN=14
            szóste od dołu,może o te chodzi?

fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html
            • becia-b Re: Zioła-szukam 02.02.09, 21:06
              Tu znalazłam jakieś ziółka smilemoże się przydadzą ..(?)
              www.chomikuj.pl/mania_19
              • sylwia15a Re: Zioła-szukam 03.02.09, 10:30
                Dziękuję bardzo smile))
        • gajeczka84 Re: Zioła-szukam 05.02.09, 12:53
          Posłane na pocztę, daj znać czy doszło smile
          • sylwia15a Re: Zioła-szukam 06.02.09, 10:49
            Dziewczyny-jesteście niesamowite !!!! Bardzo Wam dziękuję wszystkim za przysłane wzory.Mam teraz problem,które wybraćsmile)) Dostałam od Was łącznie 7 wiadomości na obie poczty z wzorami ziół i wszystkie są super.Ogromnie,ogromnie dziękuję!!!!!!
            • gajeczka84 Re: Zioła-szukam 06.02.09, 12:59
              To proszę podziel się tymi ziołami które dostałaś od innych smile Jeśli byłabyś
              zainteresowana, to mam jeszcze sporo różnych wzorów lawendy, nie zioło, ale
              podobne wink
              • sylwia15a gajeczko84 06.02.09, 14:10
                Sprawdź pocztę....może coś doszło-mam przynajmniej taką nadziejęsmile) Co ja się nakombinowałam,matko jedyna!!! Okazało się,że ja jestem oślica jeśli chodzi o wysyłanie wiadomości z obrazkami.Naprawdę się starałam smile)) Chciałam jakoś tutaj wrzucić to co dostałam-ale jak dla mnie to już zupełnie czarna magiasad(((
                Jeśli chodzi o lawendę to będę miała na uwadze-narazie muszę do końca wyszyć to co mam w planach.
                Pozdrawiam i jeszcze raz dziękujęsmile))
                Ahhha jeśli nic nie doszło to daj znać,będę dalej kombinowaćsmile
                • gajeczka84 Re: gajeczko84 10.02.09, 11:17
                  Sprawdzona - dziękuję prześlicznie! ie taki diabeł straszny, poradziłaś sobie smile
                  Jakby coś, jestem niemal codziennie dostępna pod pocztą wp.
                  Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka