parker1 19.12.01, 07:59 Tak z ciekawości... mieliście kiedyś kontakt ze swarzędzkimi "urzędasami"? Jestem ciekaw jaka jest Wasza opinia na temat ich pracy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiotrB Re: UMiG IP: *.au.poznan.pl 19.12.01, 10:01 Ja bylem ostatnio w Ratuszu i zalatwialem cos u pewnej Pani. Pani ta byla dla mnie bardzo mila i starala sie pomoc w mojej sprawie. Rowniez dawno temu zalatwialem sprawie w Ratuszu i mam mile wspomnienia z tej wizyty. Byly to wszystko jednak male moje sprawy, nie jakies powazne inwestycje. Jesli chodzi o inne "biurwy", to prosze przeczytac moje wspomnienia ze swarzedzkiej poczty, ktore zamiescilem w tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allan Re: UMiG IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 12:56 ile razy cos zalatwiam, mam wrazenie, ze przeszkadzam i ze nie znam odpowiedniej osoby, zwlaszcza w wydziale urbanistyki i zawsze kiedy wychodze, zamykaja za mna drzwi na klucz, chociaz nie przychodze przed 15?? ciekawe, za to komendant strazy jest w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: UMiG IP: *.CNet.Gawex.PL 29.03.03, 23:49 wizyta w ratuszu, jak w kazdym innym urzędzie - byle jak najszybciej stamtąd uciec Odpowiedz Link Zgłoś