justinehh 03.05.10, 20:39 Rozumiem, że to może być kłopot i poświęcanie cennego czasu, ale czy któraś z lobbystek może pomóc w zagranicznym zakupie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agastrusia Rozwiń temat 03.05.10, 21:09 bo jak na razie to nie wiadomo o co chodzi ;-) Odpowiedz Link
anna-pia Re: zakup za granicą 04.05.10, 17:19 Justinehh, jak masz problem językowy, to jest wątek tłumaczeniowy na LB. A jak z płatnościami, to ratunkowy :) No i w ogóle napisz, o co chodzi, nie każdą kartę akceptują na całym świecie :) Odpowiedz Link
justinehh Re: zakup za granicą 05.05.10, 01:39 Ano chodzi o to, że chcę kupić stanik, tylko nie mogę znaleźć lobbystki, która będzie pośrednikiem tzn ma kartę, odbierze przesyłkę i wyśle ją do mnie (ewentualnie poda mój adres). Odpowiedz Link
akna Re: zakup za granicą 05.05.10, 09:29 A może byś tak państwo chociaż podała? A do zakupów w necie wystarczy darmowa VE z Mbanku. Odpowiedz Link
anna-pia Re: zakup za granicą 05.05.10, 10:53 Dokładnie, chyba szybciej wyjdzie ci załatwienie sobie własnej karty :) Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: zakup za granicą 05.05.10, 10:57 zakupy w sklepie czy na e-bayu? napisz maila, moze bede mogla pomoc. Odpowiedz Link