adwarp 19.08.10, 12:49 możecie kogoś polecić? żeby plomby nie wypadały:) chętnie okolice Bielan,Żoliborza, Bemowa...., ale jak warto to i dalej się wybiorę:) dziękuję:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jul-kaa Re: dobry dentysta Warszawa? 19.08.10, 13:27 Dr Anita Bućko, Denta Lux na Racławickiej, przyjmuje tylko w niedzielę. Daleko, ale moim zdaniem warto. Odpowiedz Link
brykanty Re: dobry dentysta Warszawa? 19.08.10, 15:39 Może być tuż przy Metrze Świętokrzyska, nowy budynek na tyłach Pasty? Dr Jerzy Brydak. Człowiek z pasją. Widać, że bardzo lubi robić to, co robi. W tym artykule się wypowiadał: archiwum.polityka.pl/art/szczeki-2010,428853.html A tu namiar: www.dentalatelier.pl/ Nazwa gabinetu nieco pretensjonalna, ale sam doktor fajny. Odpowiedz Link
heliamphora Re: dobry dentysta Warszawa? 19.08.10, 23:07 A jakie w tej przychodni są ceny? Muszę zmienić dentystę, bo tam, gdzie dotąd chodziłam (Wojewódzkie Centrum Stomatologii) niby się dośc starają, ale mają ogromny przerób i lekarz zawsze się strasznie spieszy albo wręcz pracuje "na dwa fotele", a to mi nie odpowiada... Odpowiedz Link
brykanty Re: dobry dentysta Warszawa? 19.08.10, 23:52 Nie jestem w stanie odpowiedzieć precyzyjnie, ale zawsze miałam wrażenie, że nie jest jakoś skandalicznie drogi ani też przesadnie tani. Może po prostu zadzwoń (tel. 22 624 86 35) i wypytaj o aktualny cennik. Ja wybieram się, ale dopiero po pensji. Pamiętam, jak doktor opowiadał mi, że miał pacjenta ze Stanów z jakimś problemem, z którym tamtejsi dentyści nie mogli sobie poradzić i uznali, że jedyne wyjście to wyrwać. A mój się zawziął, pobrał rentgeny i wyciski do domu i kombinował, aż w końcu wymyślił, jak ząb uratować. On tak już ma, bardzo się stara. Odpowiedz Link
heliamphora Dziękuję, lekarz super :) 22.06.12, 12:50 Bardzo Ci dziękuję za namiar, byłam u dra Brydaka i będę do niego chodzić. Zero stresu, bólu czy sadyzmu, bardzo miła atmosfera, no i problematyczny ząb doprowadzony do porządku :) Odpowiedz Link
brykanty Re: Dziękuję, lekarz super :) 22.06.12, 21:17 O, fajnie, przy najbliższej wizycie powiem mu, na pewno się chłopak ucieszy, że jest skutecznie polecany na forach. Odpowiedz Link
paulinago Re: dobry dentysta Warszawa? 22.12.12, 10:05 Potwierdzam - fantastyczny stomatolog. Wielkie dzięki za namiar! Odpowiedz Link
maith Re: dobry dentysta Warszawa? 04.07.16, 03:18 No niestety. Byłam tak zachwycona i czułam się tak bezpiecznie w tej miłej atmosferze, że w ogóle nie wzięłam pod uwagę zweryfikowania diagnozy u innego lekarza. A szkoda. Kiedy to w końcu zrobiłam i ten drugi lekarz udowodnił mi bez trudu, jak bardzo się myliłam, nie mogłam uwierzyć w swoją głupotę. Nie chcę wracać do tej historii, ale pomyślałam, że byłabym nieuczciwa, gdybym zataiła, że nie zawsze jest ok, szczególnie że trafiłam tam z tego wątku. Po prostu jeśli będziecie miały ślad wątpliwości, to nie popełnijcie mojego błędu i weźcie pod uwagę konsultację z innym lekarzem. Odpowiedz Link
sarahdonnel Re: dobry dentysta Warszawa? 19.08.10, 22:48 Nazwiska nie pamiętam, polecono mi tę lekarkę jako 'doktor Małgosię', gabinet jest w Wilanowie, przy Kosiarzy 24a, nazywa się 'Trident'. Kiedyś był na Orężnej na Sadybie, i wtedy dentystka odratowała mi resztki zęba trzonowego z zakrzywionym kanałem, które trzech czy czterech lekarzy chciało usuwać. Ząb mam do tej pory, czasem się przypomni, ale ogólnie nic się nie dzieje. Ceny były przyzwoite. Odpowiedz Link
marta_monika Re: dobry dentysta Warszawa? 17.06.11, 13:46 www.fabdent.pl/ na Bemowie na Pelczynskiego za Tesco. Odpowiedz Link
genepi Re: dobry dentysta Warszawa? 17.06.11, 16:18 Jeśli szukasz kogoś cierpliwego, starannego i specjalistę od spraw trudnych i beznadziejnych to polecam p. Jankowską z m-dental www.mdental.pl/ Odpowiedz Link
heliamphora Re: dobry dentysta Warszawa? 11.05.12, 21:00 A możesz napisać coś więcej, jak się ta dentystka nazywa np.? Strona jakoś mało informacyjna... Odpowiedz Link
damianpatega Re: dobry dentysta Warszawa? 14.05.12, 15:36 pamiętam tylko, że dentystka miała na imię Marta. Niestety nazwisko wyleciało mi z głowy. Najlepiej zadzwonić i poprosić o wizytę u Pani Marty. > A możesz napisać coś więcej, jak się ta dentystka nazywa np.? Strona jakoś mało > informacyjna... Odpowiedz Link
agafka88 Dentysta Gocław 22.06.12, 16:36 Jeżeli komuś się przyda, na Gocławiu mogę polecić Panią Justynę Jakubczyk. Przyjmuje w przychodni Zdrowie przy ul. Samolotowej 9a. Baaaaaaardzo polecam, wyleczyła mi genialnie bardzo problematycznego zęba, którego inny lekarz chciał wyrywać. Pani Jakubczyk leczy bardzo dokładnie i na tyle ile się da, bezboleśnie. Kolejnym plusem są wysokie stantardy higieny, panujące w zakładzie - wcześniej jakoś nad tym nie rozmyślałam, ale u tej dentystki to się rzuca wręcz w oczy i mam teraz wątpliwości, czy aby poprzedni dentysta był w porządku ;) Kurcze, brzmi prawie jak spam, ale ja naprawdę jestem mega zadowolona :) Odpowiedz Link
slotna Re: dobry dentysta Warszawa? 25.09.12, 23:07 Chodze do Alfa-Leku na Nowym Swiecie, przyjmowaly mnie do tej pory chyba trzy rozne dentystki, nie pamietam nazwisk, bo z kazdej bylam zadowolona. Konsultuja sie miedzy soba, mam tam zreszta karte, w ktorej jest wszystko - to dla mnie wazne, bo na stale mieszkam za granica i wole sie umawiac na termin, a nie do konkretnego stomatologa. Bywam tam tez u innych lekarzy, ogolnie polecam przychodnie. Odpowiedz Link
slotna Re: dobry dentysta Warszawa? 14.12.12, 23:52 Tym razem przyjal mnie pan dentysta i tez bylo dobrze ;) Mozna sie umowic z dnia na dzien, mozna placic karta. Planuje wyrwac tam osemki, ciekawe jak to pojdzie. Odpowiedz Link
renata7412 Re: dobry dentysta Warszawa? 01.05.17, 10:01 adwarp napisała: > możecie kogoś polecić? żeby plomby nie wypadały:) > > chętnie okolice Bielan,Żoliborza, Bemowa...., ale jak warto to i dalej się > wybiorę:) > dziękuję:) Jestem wstanie pomóc, ale na odwrót. Jeżeli kiedykolwiek przyjdzie Ci na myśli odwiedzenie Dentalux przy Racławickiej, pozbądź się tej myśli jak najszybciej. Nie dość, że wysokie ceny to jeszcze jakość usług pozostawia wiele do życzenia. Podsumowując, zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link