Dodaj do ulubionych

Help, Facebook mi szaleje

08.04.11, 09:46
Niedawno zostałam dodana na grupy, na której mi zależy. Jednak jestem zalewana przez powiadomienia z tej grupy - maile, chmurki, chat (tutaj masakra bo wszystkie laski gadają na tym chacie i co chwilę mi wyskakuje czerwona liczna nieprzeczytanych wiadomości). Nie chcę wypisywać się, zmieniłam w ustawieniach, żeby nie dostawać powiadomień ale dupa :( Dalej przychodzą. Może mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku, gdzie co mam odhaczyć? Pomocy :)
Obserwuj wątek
    • kwiatek04 Re: Help, Facebook mi szaleje 08.04.11, 11:58
      Jesli chodzi o maile i chat, to wchodzisz na glowna strone grupy i w gornym prawym rogu klikasz w "edytuj ustawienia"; odchaczas "powiadomienia e-mail do" i "wysylaj do mnie powiadomienia grupowe na czacie" :)
      A co masz na mysli chmurki?
      • zazulla Re: Help, Facebook mi szaleje 08.04.11, 12:29
        Już doszłam z użytkowniczkami tej grupy do tego, że u mnie zmiana ustawień nie potrafi się wdrożyć. Mimo odhaczenia "wysyłaj do mnie powiadomienia grupowe na czacie" i pojawienia się komunikatu o zapisaniu zmian, chat dalej pojawia się i jak wejdę drugi raz w ustawienia to "ptaszek" znowu jest :(
        • jul-kaa Re: Help, Facebook mi szaleje 08.04.11, 12:32
          A wylogowywałaś się z FB?
          • zazulla Re: Help, Facebook mi szaleje 08.04.11, 14:11
            Tak, kilka razy. Nawet wyłączyłam i włączyłam firefoxa. Innym osobom odhaczenie tego zadziałało a mi i jeszcze jednej dziewczynie nie. A pomoc facebookowa jest do..., nie znalazłam tam formularza czy maila kontaktowego.
            • maheda To może się wypisz z grupy i wyloguj z FB 08.04.11, 19:50
              A potem poproś o ponowne zaproszenie do grupy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka