kotwtrampkach
09.07.11, 19:34
Wakacje zauważyła też pogoda i to mnie skłoniło do zastanowienia się, czy by jednak gdzieś nie wyskoczyć na parę dni w okolice. I tutaj mam zgrzyt - niby siec jest powszechna, każdy chce być w internecie - ale JAK ja mam szukać informacji..
jest strona limba.pl - niektóre oferty interesujące - ale gdzie ogłasza się reszta? Tylko plakat przed budynkiem? Domyślam się, ze nie znajdę wszystkich ofert w jednym miejscu, pewno gdybym chciała w 3 osoby nie zawracałabym sobie głowy rezerwacją, tylko jechała w ciemno i szukała w konkretnej wsi - ale chciałam się z kimś umówić i przydałoby się wiedzieć wcześniej..
NO i jeszcze okolica - miałyśmy wątek "co warto zobaczyć/przywieźć" - ale to za mało - ja na 3 dni nie pojadę 600km, bo chciałabym też odpocząć ;-) przydałoby się miejsce, gdzie mozna znaleźć konkretne opinie - ruchliwa ulica- muliste jezioro - brak plaż (rośliny utrudniające zbliżanie się do brzegu wody) - stopień wodny na rzece (kąpielisko ) - łatwe/trudne ścieżki rowerowe +wypożyczalnia rowerów lub brak takiej w okolicy.
znacie fora, strony, portale - coś wartego przeglądnięcia?
zaznaczam, ze chodzi o oferty niezbyt drogie - dla szukających ekskluzywnego hotelu problemów ze znalezieniem nie ma wielu ..