monissska pomoc potrzebna:) 07.03.09, 23:30 czy ktoś ma jakiś pomysł jak skontaktować się ze sklepem elaine edwards? bo szlag mnie trafi przez ten ich formularz kontaktowy, po kiego dzyndzla komuś moje dane i po kiego dzyndzla mam się rejestrować skoro chce zapytać czy mogę użyć ich zdjęć:[ jeszcze nigdy z czymś tak kretyńskim się nie spotkałam.. :[ Odpowiedz Link
malagracja Re: pomoc potrzebna:) 08.03.09, 17:49 Mysle, ze zdjecia mozesz wziac i podac do nich zrodlo. Nie mam pomyslu jak sie lepiej skontaktowac, ale skoro ot tak mozna sobie zdjecia kopiowac a strona nie jest zrobiona we flashu... :) Odpowiedz Link
monissska Re: pomoc potrzebna:) 08.03.09, 17:54 wolę to załatwić jak trzeba...od tej pory chce pytać o pozwolenie wykorzystania zdjęć tym bardziej,że to są wyroby ręczne i chce użyć w kilku notkach ich zdjęcia. Odpowiedz Link
malagracja Re: pomoc potrzebna:) 08.03.09, 18:13 To niestety pewnie trzeba bedzie wypelnic formularz :/ Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 19:08 pisalam w piątek do pandoras jeszcze raz...czy sa nadal zainteresowani, odzewu brak, więc chyba jednak zrezygnowali..;/ no szkoda;/ Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 19:28 Moze za bardzo naciskamy? Moze maja problemy z towarem, lub czekaja na ponczochy, ktore beda mogli nam zaoferowac. Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 19:53 nie naciskamy napisałam czy nadal są zainteresowani,jesli tak to poprosilam pokazanie co moge wybrać jako nagrodę, to nie naciskanie:) - moim zdaniem zobaczyli,że za dużo chcemy.. Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 20:35 najwyraźniej:D bo gdyby nie mieli pończoch tak jak mówisz...to by przecież napisali;) Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 20:36 Moze sie wstydza, ze jako 'taki' sklep maja braki w asortymencie? Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 20:41 ale przecież ja poprosiłam o powiedzenie mi co mogę dostać w ramach tej reklamy; nie może im brakować WSZYSTKIEGO na stanie;d no maaatko:D Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 20:48 chodzilo mi o poczochy. :) na nic innego nie licze :) Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 20:55 no ale tych pończoch trochę tam mają - od kabaretek przez te stretch'e po te po jakieś droższe (na które oczywiście nie liczymy:P) poza tym skoro sami wcześniej proponowali albo knickersy albo pończochy to chyba jednak mają:) offtop - szkoda,że w admirale zastój się zrobił - zobaczyłabym coś nowego chętnie;/ Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 21:01 Moze Admiral sie troche zawiodl, ze fizie nie licytuja pasów jak popadnie? Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 21:08 popatrz na ich aukcje - na brak ruchu nie mogą narzekć, a pończochy robią już w ogóle furorę;) Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 21:16 moze licza na wieksza sprzedaz, lub szukaja nowego projektanta [ykhym!] :-) Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 21:20 EHEHEHEHE to dobre;d myślisz,że zrezygnują z czegoś co im się dobrze sprzedaje? w jakimś świecie żyjesz:P? a poważnie...pomijając aktualny brak funduszy marzę o czymś nowym..ślicznym ;) Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 21:23 W koncu te wzory sie znudza (prawa rynku) ;) Ja poczekam na sobote, to do nowego effuniaka sobie pas znajde ;) Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 09.03.09, 21:38 szczęściara;) swoją drogą to trochę nie ten tego,że niektóre dziewczyny czekają na effuniaka od sierpnia w kolejce a przed nimi dostają inne ... nie odnoszę tego tylko do Ciebie - ogólnie mówię. A do effuniakowych koronek hmm moze być ciężko zdobyć pas, ale powodzenia;) Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 10.03.09, 16:23 Na kazdym zlocie z Ewa kazda dziewczyna dostaje stanik, wiec musisz chodzic na zloty :-) A Ewa nie robi tylko koronek :-) Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 10.03.09, 16:28 każda? i myślisz,ze jak na takim zlocie w warszawie każda dostanie swojego effuniaka? oj chyba nie bardzo... Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 10.03.09, 16:37 Na poprzednim i na tym tez dostanie kazda dziewczyna Effuniaka... Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 10.03.09, 16:43 jakoś mi się nie chce wierzyć... ale jeśli tak jest, to i tak niesprawiedliwe..i tu zdania nie zmienię. ja czekam na sklep..oby został szybko otwarty:) Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 10.03.09, 20:39 bo nie każdy ma możliwość być na zlocie... i czeka np od sierpnia w kolejce Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 10.03.09, 20:57 A przypadkiem jakis zlot nie jest organizowany w Wawie? Mozna tez pojechac do Lodzi do Ewy i tam kupic. Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 10.03.09, 21:01 już kiedyś pisalam:D ja się nie nadaję na zloty, mam za dużo tłuszczyku,żeby latać pół-nago i dać się macać innym babeczkom;)bo pewnie coś z moim stanikiem nie tak;) a codo Łodzi...znowu-wydaje mi się, że skoro te osoby w kolejce nadal czekają tzn,że Ewa na pewno nie ma czasu na takie rzeczy jak wizyty klientek. ale już nic nie mówię;p bo mnie pobijesz:D Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 10.03.09, 21:07 Znam osoby, ktore byly u Ewy wiec wiem co mowie :-) Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 10.03.09, 21:11 to co trzeba zrobić, żeby się dostać do effuniakowej świątyni?:P jesteś zainteresowana tymi żabkami? znalazłam też przezroczyste na dole..:) uważam,że jestem genialna:D Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 10.03.09, 21:15 jakimi zabkami? pojechac do Ewy, napisac na e-mial :) P.S. Przepraszam, ze nie mysle dzis szybko ale nie jestem w stanie. Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 10.03.09, 21:18 parę postów wcześniej - znalazłam tanie źródło żabek, nawet dwa, ale nie chce sama zamawiać. Odpowiedz Link
monissska a propos używania zdjęć... 10.03.09, 14:49 pisalam do sklepu,który sprzedaje projektowane/robione przez siebie pasy, a że właściwie prawie cala notka będzie o ich pasach postanowiłam napisać maila z pytaniem czy mogę użyć zdjęć ze strony..odpowiedzieli,że mogę pod warunkiem, że nie będę używać tych zdjęć przeciwko ich sklepowi ani na...'commercial website'; wydaje mi się,że nawet jeśli kiedyś na Fizi pojawią się reklamy, to i tak Fizia nie będzie commercial;) ale malagracjo Tobie radzę zastanowić się przy używaniu zdjęć w trakcie robienia strony, taki mały apel:P poza tym w ramach oderwania się od nauki:D pomyślałam,ze warto kiedyś zrobić porządek z tekstami na Fizi, które nie są nasze... ja na większe porządki(nie o cięcia mi chodzi:p nie bójcie się:D) będę mieć czas pod koniec miesiąca.. chyba,że będziecie protestować:D a około piątku wrzucę w końcu notkę z tymi pięęęęknymi pasami;) Odpowiedz Link
malagracja Re: a propos używania zdjęć... 10.03.09, 16:24 Mam swoje zdjecia :D A na zdjecia "reklamowe" mam zgode. W przypadku recenzji musze sama robic zdjecia. :-) Odpowiedz Link
monissska Re: a propos używania zdjęć... 10.03.09, 16:33 to dobrze,że masz:) ale ja lubię pogadać:D a jeszcze odnośnie Fizi..chce napisać do Gatty maila od nas czy nie mają nic przeciwko temu,że umieściłyśmy wcześniej jakieś zdjęcia opakowań -nie robione samodzielnie tylko z sieci, poza tym w przyszłości chciałabym, żeby od czasu do czasu na Fizi pojawiały się jakieś konkursy - nawet jeśli wygrana ma być para pończoch Gatty, tyle że bez nachalnej reklamy...no ale to jeszcze jest do obgadania;) Odpowiedz Link
monissska malagracjo! 10.03.09, 19:27 może by tak na lobby pończ... założyć watek o okazjach na allegro czy gdzieś tam...znalazłam:www.swistak.pl/a2777791,PAS-DO-PONCZOCH-Rago-1365-6-podwiazek-bialy-34.html tyle, że wiem że Wy takiego rozmiaru nie nosicie..a może na lobby ktoś by skorzystał;) ta cena:) na wszelki wypadek najpierw będę wklejać tutaj jak coś znajdę - jeśli nikt nie będzie chętny (z Fiź i osób które tu zaglądają) wtedy poślemy dalej .. :) Odpowiedz Link
vintage_girl Brzydkie pończochy od Pandora's Choice 10.03.09, 20:16 Doszły do mnie dziś pończochy od Pandory ( na szczęscie były prezentem), wiem, że były tanie i cudów się nie spodziewałam, ale...szew jest narysowany markerem, tak samo pięta i odbiło się kilka markerowych śladów przy manszecie. Yyyy...nie polecam ich na nagrody. Odpowiedz Link
monissska Re: Brzydkie pończochy od Pandora's Choice 10.03.09, 20:31 markerem????? to zaczynam cieszyć się, że nie odpisali... dzięki za informację Vintage;) Odpowiedz Link
malagracja Re: Brzydkie pończochy od Pandora's Choice 10.03.09, 20:37 Śmiać się czy płakać. Odpowiedz Link
vintage_girl Re: Brzydkie pończochy od Pandora's Choice 10.03.09, 21:15 To wygląda tak jakby ktoś najpierw obrysował kontur taki specjalnym klejem ( bo jest wypukłe), apotem zamalował. Rany, jak to otworzyłam to nie wiedziałam, co z tym robić. Może czarne czy cieliste wyglądają lepiej, ale co to ma byc, to nie wiem... Odpowiedz Link
monissska Re: Brzydkie pończochy od Pandora's Choice 10.03.09, 21:17 napisz do pandoras.. i może podpytaj dziewczyn które dostały/wygrały nagrodę Odpowiedz Link
vintage_girl Re: Brzydkie pończochy od Pandora's Choice 10.03.09, 21:21 Ale co mam napisać, skoro nie płaciłam za to. Jedna dziewczyna odebrała też dziś i pisała, że jej się podobają (dostała czarne). Odpowiedz Link
monissska Re: Brzydkie pończochy od Pandora's Choice 10.03.09, 21:24 aha, a które konkretnie masz? może warto napisać na lobby ponczoszanym, chyba jest osobny temat o pandoras... ku przestrodze. Odpowiedz Link
monissska Re: Zabki 10.03.09, 21:32 wiem,że od kilku postów gadam sama ze sobąbig_grin ale nie mogę się zabrać do nauki.. czy jesteście zainteresowane wspólnym zamówieniem żabek/regulatorów i taśm/gum na podwiązki lub ewentualnie całych podwiązek- wszystko 19mm ewentualnie 28mm z UK? po duużo niższej cenie kolory niestety biały/czarny/róż ale i tak jestem dumna z tego co znalazłam:) no i jeszcze srebrne/złote z przezroczystym spodem:P ale nie pokażę linków;d jakby coś to na maila, ale może pinup się tez skusi, więc poczekajmy i na nią. Odpowiedz Link
malagracja Re: Zabki 10.03.09, 21:42 Przepraszam. Miałam dziś najgorszy dzień w życiu. Z Tobą jest wszystko ok. Poczekajmy na Pinup. Odpowiedz Link
monissska Re: Zabki 10.03.09, 21:44 <przytulam> dodam,że ceny w okolicach tych żabek niteczkowych;) czasem niższe:P a są śliczne:) takie jak w większości dobrych pasów, jestem genialna:D pinup czekamy na Ciebie:P Odpowiedz Link
malagracja Re: Zabki 10.03.09, 21:46 Jak bedziesz miala czas - wyslij na mail np. zdjecia czy cus Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Zabki 11.03.09, 11:35 Oj przepraszam dziewczyny, że Was tak zaniedbałam! Szlajałam się po górach, ale teraz już nie będę się obijać. Zajmę się w końcu tym szablonem. Na razie przeczytałam wszystkie Wasze posty od mojego wyjazdu i jak się połapię co i jak to włączę się do dyskusji :). Odpowiedz Link
monissska Re: Zabki 11.03.09, 15:44 wysyłam Wam (mala i pinup) maila z linkami do sklepów z żabkami, dajcie znać czy będziecie zainteresowane... Odpowiedz Link
monissska Re: Zabki 11.03.09, 16:02 myślę,ze wtedy tez będę chciała zamawiać:) bo muszę ogarnąć działanie paypal'a bo boje się karta płacić.. Odpowiedz Link
vintage_girl doczytałam 11.03.09, 12:04 Weszłam jeszcze raz na stronę z tymi pończochami i doczytałam informację, która wiele tłumaczy. Jeśli chodzi o szew, to kiedyś materiał przecinano na pół i zszywano razem. Obecnie pończochy są z jednego kawałka materiału, a szew jest sztuczny i dorysowany. Hmmm. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: doczytałam 11.03.09, 15:42 Nie wiem, czy dobrze rozumiem to o co Ci chodzi. W pończochach FF szew rzeczywiście "trzyma w kupie" całą pończochę (podobnie jak w tych pończochach od Admirała). Więc pończochy oznaczone jako FF mają prawdziwe szwy. Inne mogą mieć szew albo naszyty, albo nadrukowany, albo zaznaczany w jakikolwiek inny sposób i służy jedynie dla ozdoby. W tych pończochach szew jest na pewno imitacją - nie znaczy, że pończochy są złe - pojawiało się w modzie sporo wariacji na temat szwu czy wzmocnień na piętach (swoją drogą - świetny temat na nową notkę! :D), ale nie powinien brudzić manszety, oczywiście. Odpowiedz Link
monissska pytanie 10.03.09, 20:37 wiem,że od kilku postów gadam sama ze sobą:D ale nie mogę się zabrać do nauki.. czy jesteście zainteresowane wspólnym zamówieniem żabek/regulatorów i taśm/gum na podwiązki lub ewentualnie całych podwiązek- wszystko 19mm ewentualnie 28mm z UK? po duużo niższej cenie:)? kolory niestety biały/czarny/róż ale i tak jestem dumna z tego co znalazłam:D Odpowiedz Link
monissska Re: Pandoras odpisali :) n/t 11.03.09, 23:22 suuuuuuuuper? bierzemy ??? jestem mega zadowolona!:] Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Pandoras odpisali :) n/t 11.03.09, 23:29 Sama bym to chciała :D. A chyba im się pomyliły linki, ale jakie by nie było to drugie nie będę wybrzydzać. Bardzo mi się to podoba! Proponuję, żeby nie psuć całkiem zabawy, nie podawać tutaj na forum o jaką nagrodę chodzi. Niech to będzie chociaż trochę niespodzianka :). Odpowiedz Link
monissska Re: Pandoras odpisali :) n/t 11.03.09, 23:35 wpisz w ich wyszukiwarkę sklepową to co napisali o tym drugim i będziesz wiedziała o co chodzi - miły dodatek. Też jestem za pozostawieniem tego w tajemnicy:P to co odpisywać? że podoba nam się 'prezent' i że prosiłybyśmy o wysyłkę po rozstrzygnięciu konkursu np za tydzień na wskazany adres? czy co innego? Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Pandoras odpisali :) n/t 11.03.09, 23:39 Tak mi się wydaje, że tak będzie dobrze. Możesz poczekać na dziewczyny, chociaż myślę, że im też sie spodoba :). Jak zwykle pisanie zostawiam Tobie :). Odpowiedz Link
monissska Re: Pandoras odpisali :) n/t 11.03.09, 23:42 więc wstrzymam się do jutra wieczorem:) ale fajnie:):):):):):) mogę wygrać ten konkurs:P? Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Pandoras odpisali :) n/t 11.03.09, 23:56 Ej! Już się sama zastanawiam, kogo tu z rodziny podstawić żeby nagroda przypadła mnie ;D... Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Pandoras odpisali :) n/t 12.03.09, 00:14 Na wszelki wypadek jak będzie losowanie, to nie zostawiajcie tego mnie, pokusa może być zbyt silna ;]. Swoją drogą - ustaliliśmy już jak wyłonimy zwycięzcę? Bo wygląda na to, że nagroda będzie jedna (chyba, że dzielimy na dwa?), o ile dobrze zrozumiałam ? Trzeba się nad tym zastanowić. Odpowiedz Link
monissska Re: Pandoras odpisali :) n/t 12.03.09, 11:13 wydaje mi się,że dobrze będzie jeśli zwycięzca będzie jeden; co Wy na to,żeby zobligować go do napisania później recenzji tego pasa? trzeba mocno się zastanowić na sposobem przyznania tej nagrody - ja bym jednak chciała mieć coś do powiedzenia - np. jeśli w 4 czy 5 osób zgodzimy się ze jakiś zestaw jest najlepszy, wtedy nagroda idzie do autora tego zestawu, jeśli nie będzie porozumienia...wtedy jakoś losowo trzeba będzie sobie radzić. no i w regulaminie konkursu trzeba uwzględnić, że nagroda jest dostępna w rozmiarach 10-18 z przeliczeniem na polską rozmiarówkę. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Pandoras odpisali :) n/t 12.03.09, 14:30 Też tak myślę, że jedna nagroda - wtedy jakoś uda się wyłonić zwycięzcę, myślę, że wtedy nie trzeba będzie losować, każda wybierze ze 3 komplety i po podliczeniu punktów wybierzemy jeden. Oczywiście w notce konkursowej podamy, jakie rozmiary są dostępne. A co do recenzji - to jak uważacie. Byłoby miło, gdyby ta osoba napisała kilka słów, ale siłą nie chcę nikogo gonić... no zobaczymy :). Odpowiedz Link
monissska Re: Pandoras odpisali :) n/t 12.03.09, 21:25 ok, więc odpisuję pandoras: Hi, That would be perfect! Will it be fine with you, if I send you an email after the winner is known, just to give you the (tutaj będzie nazwa wygranej:P-niech napiecie rośnie!) size and winner's adress? Kind Regards, Fizia Pończoszanka zrozumiale? bo mój słownik-korektor gdzieś pojechał i nie wiem czy to jest na pewno zrozumiale:P Odpowiedz Link
pinupgirl_dg przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 19:57 zostawiłam na mailu w szkicach. Byłoby miło gdyby ktoś na to zerknął przed wysłaniem. Odpowiedz Link
monissska Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 20:21 hmmm czyli wynika z tego maila,że nie rozważamy w ogóle reklamy???? dobrze rozumiem? Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 20:25 Nie no reklama jako taka to temat zamknięty. Wydaje mi się, że już to ustaliłyśmy. Jedynie recenzje i notki (ale nie artykuły sponsorowane, tylko jak najbardziej rzetelne) no i ewentualne konkursy. Chyba, że coś się zmieniło? Odpowiedz Link
monissska Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 20:27 aha,no ok. Zgadza się:) Reszta maila ok:) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 20:40 Dobra, to wysyłam :). Zmieniając temat - ostatnio trochę piszę i dzwonię (albo próbuję się dodzwonić) to różnych polskich producentów i próbuję dyskretnie wybadać temat, czy planują wprowadzać jakieś ciekawe pończochy do pasa. Na razie pozytywny sygnał dostałam od jednej firmy, ale dopiero jesienią możemy na coś liczyć. Jeśli jesteście zainteresowane do napiszę na fiziowego, chociaż nie robię sobie specjalnych nadziei. W każdym razie próbuję i powołuje się na nasz blog, myślę, że powinnam Wam powiedzieć. Odpowiedz Link
monissska Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 20:44 napisz, napisz na fiziowego; o ile te pończochy nie będą kosztowały 20 zł przy wyglądzie podobnym do bazarowych rajtek to jestem zainteresowana. Odpowiedz Link
monissska Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 21:12 co do maila na fiziowym - może dobrze byłoby się dowiedzieć o ceny tych pończoch, jakieś konkrety, hmm?? wtedy każda z nas mogłaby napisać maila - zawsze to większa ilość zainteresowanych potencjalnych klientów:) swoją drogą - 'Pończochy klasyczne, 20 den, z klinem. Dzięki dużej zawartości przędzy elastan rajstopy dokładnie przylegają do ciała podkreślając kształt nóg i pośladków' nie wiedzialam,że pończochy mogą podkreślać pośladki:P no i mieć klin:D WPADECZKA:D Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 21:23 Tak, tak! Też na to zwróciłam uwagę :D! Można by im napisać maila, żeby to poprawili, a przy okazji znów pomędzieć o te pończochy ;). Co do cen to nie pytałam, ale mam nadzieję, ze porównywalne do tych rajstop... Odpowiedz Link
monissska Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 23:24 popatrzyłam na ceny w sklepie int;/ i pończochy samonośne w cenie 16zl to jak dla mnie za dużo;/ tym bardziej,że nawet nie są jakieś specjalne...ot zwyklaczki;/ Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 23:33 Mi się dziś udało upolować samonośki po 10 zł - nie widziałam nigdzie tańszych :). Bardziej podobają mi się ceny rajstop tej firmy - od 9zł za mikrofibrę do jakiś 15-16 za fantazyjne. Gdyby zrobili pończochy w podobnych cenach byłabym w siódmym niebie. Odpowiedz Link
monissska Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 23:46 na allegro po 6 zl można dostać, przy zakupie 3-4 par(+przesyłka ok 7zl) - opłaca się:) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 11.03.09, 23:57 Kurcze muszę sobie założyć konto na all. Bo poza tymi o których piszesz jeszcze te hudsony śnią mi się po nocach... Odpowiedz Link
monissska Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 12.03.09, 00:10 spróbuj dogadać się ze sprzedającym poza allegro... ja kupowałam od vsluxury, wszystko bez problemu, przesyłka szybko doszła, sama będę zamawiać drugi raz, tylko się waham czy nie spróbować większego rozmiaru (ze względu na stopę) ale boję się ,że będą za długie;/ Odpowiedz Link
malagracja Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 12.03.09, 16:13 W waszych miastach ponczochy sa takie drogie? U mnie nie ma problemu z kupieniem Veneziany do 10zł. (np) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 12.03.09, 16:25 Hmmm, no wiesz, dawno już się za samonośnymi nie rozglądałam, ale weszłam do małego bieliźniaka i poprosiłam o najtańsze jakie są. Jakieś no name. Widać rzeczywiście przepłacam ... Odpowiedz Link
malagracja Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 12.03.09, 16:27 Mowiac o Venezianie to u mnie 10zł najgrubsze rajstopy tyle koszuja (kolorowe) pończochy do pasa 15dn płace 7zł w sklepie. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 12.03.09, 16:32 No widzisz... a ja szukając w moim mieście pończoch do pasa znalazłam tylko Gattę za chyba 14 zł :|. No i te najtańsze po 1,5-2 zł. Muszę lepiej poszukać, albo rzeczywiście zapoznać się z allegro :). Odpowiedz Link
malagracja Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 12.03.09, 16:38 Wiesz, moze dlatego, ze białystok jest z zasady uznawane za "biedne" miasto :-) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 12.03.09, 14:10 Jest i odpowiedź. I bądź tu mądry <lol> .... :) Odpowiedz Link
monissska Re: przygotowałam odpowiedź dla tej firmy 12.03.09, 20:43 heheheh:D chyba sami nie wiedzą czego chcą... co do pończoch - widziałam veneziane do pasa za 7zl z kawałkiem, ale samonośne za 10 zl to tylko na stadionie chyba można dostać niestety;/ Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 12.03.09, 20:20 A nie mozemy wylonic zwyciezcy droga 100% losową? To by bylo najuczciwsze, poza tym - są też inne dziewczyny, moze spytajmy reszte o zdanie. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 12.03.09, 20:24 No to właśnie na zdanie innych czekamy :) Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 12.03.09, 20:40 ale to nasz konkurs! wiec jak dla mnie powinnyśmy mieć coś do powiedzenia... ale demokracje mamy...:) Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 12.03.09, 20:48 Ja uwazam to za nie fair i juz :-) Ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 12.03.09, 21:00 jakie nie fair? każda z nas przyznaje liczbę pkt określonemu strojowi - sumujemy, patrzymy co się dzieje i jest zwycięzca jaką masz pewność, że jeśli ja będę 'ciągnąć losy' to będzie to rozegrane fair? jaką ja mam pewność, że to będzie fair w przypadku gdy Ty będziesz "ciągnąć losy"? :) Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 13.03.09, 16:43 Mozna wymyslic zasady tak samo jasne jak np. na balkonetce Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 14.03.09, 08:19 będziemy glosować, bo inaczej nie podejmiemy decyzji - kto za losowaniem, kto za naszą decyzją (z zaznaczeniem,że jeśli się nie dogadamy zrobimy to losowo) - na odpowiedzi czekamy dziś do północy, jeśli reszta dziewczyn się nie pojawi, trudno i tak długo czekamy... ja jestem za naszą decyzją, malagracja za losowaniem czyli na razie 1:1 :D Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 14.03.09, 21:39 Ja myślę, że mogłybyśmy w jakiś sposób przydzielać punktu. Np każda fizia ma 5 punktów, do rozdzielenia wg uznania. Albo głosuje na miejsca 1,2 i 3. Potem po podsumowaniu i zliczeniu można by wyłonić zwyciązcę. W przypadku, gdyby dwie (lub więcej) prace dostały taką sama ilość punktów to wtedy trzeba by losować. Taki jest mój pomysł. Problemem będzie na pewno to, że zanim wszystkie się dogadamy (czyli zanim każda Fizia odda głos), to mogą minąć dni i tygodnie ... Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 14.03.09, 21:46 A jednej Fizi nie bedzie jeszcze przez kilka dni. Odpowiedz Link
pana.cotta Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 14.03.09, 22:43 ja bym byla za glosowaniem ale dogadajcie sie miedzy soba, dostosuje sie ;) Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 03:02 no to mamy glosowanie. teraz tylko kwestia jak glosujemy i kiedy ustalamy koniec konkursu czy któraś znająca ang mogłaby zerknąć na maila od pandoras?...bo nie wiem czy ich dobrze rozumiem o co im chodzi Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 03:23 Problemem będzie na pewno to, że zanim wszystkie się > dogadamy (czyli zanim każda Fizia odda głos), to mogą minąć dni i tygodnie . to ja problem rozwiążę i powiem tak: konkurs zróbmy od jutra do piątku (np przyszłego, nie tego w nadchodzącym tygodniu)do północy - a my zagłosujemy do niedzieli do północy; umawiamy się z wyprzedzeniem, że będzie tak i tak i koniec, jeśli któraś nie zdąży - jej sprawa, podliczymy to co będzie. Chyba,że któraś już wie, że wtedy nie będzie mogla - wtedy ustalimy dogodniejszy termin. nie możemy wszystkiego odkładać - mamy fajny konkurs, z fajną nagrodą, a ociągamy się okropnie...;/ Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 12:15 Masz rację, tak chyba będzie najlepiej. Klymenystra już wróci, a weekend większość z nas ma dość czasu, żeby się przyjrzeć. Proponuję jeszcze wysłać maile wszystkim Fiziom, by chyba niektóre nie zaglądają regularnie na ten wątek. Sama mogę sie tym zająć choćby dziś, żeby każda zdążyła odebrać, przeczytać i zgłosić ewentualne "ale". Masz rację, że trzeba nadać tempa konkursowi, w końcu załatwiamy to już tyle czasu... Odpowiedz Link
klymenystra Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 14:11 Wrocilam :)) Czy mam sie wypowiedziec na jakis temat? Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 14:34 zajrzeć na roboczy na Fizi i powiedzieć czy podoba Ci się notka konkursowa, jeśli nie to co zmienić:) a potem przeczytać ostatnie posty i powiedzieć czy chcesz losowego wybierania zwyciężczyni czy naszego glosowania Odpowiedz Link
klymenystra Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 14:55 Ja jestem za glosowaniem raczej niz za losowaniem. "Aby wziac udzial w konkursie, nalezy" - brakuje przecinka :) W podpunkcie "g" brakuje ogonka nad "ponczoch". Poza tym super- bardzo jasno i przejrzyscie. BTW - wygralam ten pas Lady Marlene na Allegro :) Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 15:01 to czym prędzej recenzję pisz:D gratuluję;) w takim razie postanowione - glosowanie błędy już poprawiam:) Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 20:48 malagracjo,czekamy na Twoją opinię w sprawie notki konkursowej, Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 21:01 Przeciez jam to prawie sama pisała ;) Wiec dla mnie ok. Trzeba tylko zmienic pandoras.com na Pandora (i wstawic link, jezeli ktos chcialby kliknac sobie). Mysle, ze smialo tez mozna grafike powiekszyc. I ostatnie zdanie jest takie...dziwne :-) Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 21:04 I przydaloby sie zdjecie i pasa i ponczoch. Podanie do nich rozmiarowki oraz na kogo beda pasowac. "Zapoznajcie się z regulaminem konkursu, przejrzyjcie stronę sklepu, w którym znajdziecie między innymi bieliznę, pasy i pończochy do nich oraz gorsety i UBIERZCIE FIZIĘ!" - mysle ze za duzo info w 1 zdaniu ;) Wystarczyloby napisac, ze trzeba ubrac Fizie Ponczoszanke zgodnie z regulaminem, ktory kazda powinna przeczytac. Bez wymieniania co znajdziemy w sklepie. Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 21:11 to była prośba ludzi ze sklepu, a że nie wiedzialam gdzie to dać to upchnęłam tam - prosiłam,żeby osoby znające ang popatrzyły na tego maila, ale widzę że mówię sama do siebie, spoko. Nie wiem po co podawać rozmiarówkę skoro po kliknięciu w odnośnik PAS wyskakuje pas;) Jesteś prorokiem,że wiesz na kogo ten pas będzie pasować? z rozmiarówką i rozciągliwością jest różnie.. więc ja wolę się wstrzymać w pisaniem takich rzeczy. po co zmieniać pandoras.com na padnoras? Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 21:16 a zdjęć nie będę wklejać, bo trzeba będzie pewnie czekać do jutra aż pandoras je przyśle a chcemy już dziś to opublikować. Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 21:20 Ja bym rozmiarowke podala, chociaz orientacyjnie. Ja mowie jakbym ja to zrobila - a ze tego nie robie to pisze tylko co mi przyjdzie do glowy. Lepiej jest pokazac nagrode. Bo bedzie ladniej. Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 21:24 ok, masz rację, w takim razie napisze do pandoras po te zdjęcia Odpowiedz Link
malagracja Monisssko 15.03.09, 21:41 co do tego maila od pandoras, oni chca zeby cos jeszcze podliknowac. Wiec jak piszesz to spytaj czy mozesz wziac tez inne zdjecia ze strony, bo wstawiac suche linki to bez sensu :) Odpowiedz Link
monissska Re: Monisssko 15.03.09, 21:54 oj chyba nie... ja to rozumiem w ten sposób, że chcą żebyśmy dodali/przypisali(link)im jakieś słowa kluczowe (keywords); coś w rodzaju tagów w moim rozumieniu... wydaje mi się,że nie jest tak jak piszesz Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 21:08 trzeba dodac czas trwania konkursu oraz jasno wyjasnic jak wylonimy zwyciezce. i to chyba by bylo na tyle Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 15:48 Wow! Daj znać, jak się sprawuje :D. Swoją drogą pewnie już widziałyście, ale na wszelki wypadek donoszę, że vintage_girl poświęciła notkę tym pończochom ze szwem: vintagegirl.blox.pl/2009/03/Ponczochy-ze-szwem-DIY.html :) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 15.03.09, 14:52 Nareszcie :). Zajrzyj na szkice na Fizii, mamy już prawie dograny konkurs :). Narazie jest 3 do 1 dla naszego głosowania na najlepszy komplet. Chcemy go zacząć dziś a zakończyć w piątek, potem do niedzieli czekać na głosy Fiź. Daj znać, jaki Ci się to widzi :). Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizia - wątek roboczy cz.III 14.03.09, 22:10 Aaa dzis na zlocie widzialam pasy: czarnego i fioletowego Admirała :-) I monisssko, zamawiaj beze mnie - ja za tydzien lub 2 bede robic zakupy :-) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Konkurs czas zacząć 17.03.09, 00:11 Monisssko - na fiziowym mailu jest odpowiedź i zdjęcia :). Odpowiedz Link
monissska Re: Konkurs czas zacząć 17.03.09, 00:20 już widzę, ale jutro po południu się tym zajmę. Bo rozumiem że cala reszta już gra... Odpowiedz Link
monissska Re: Konkurs czas zacząć 17.03.09, 08:46 jest już notka konkursowa! będziemy glosować w niedziele i poniedziałek Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Szablon 17.03.09, 18:02 Drogie Fizie, dziś wieczorem będziemy zmieniać szablon na naszym blogu. Jako że trudno ten szablon pokazać (mogłyśmy Wam wysyłać, ale to nie to samo co zobaczyć ja działa na naszym blogu) będziecie mogły go od razu zobaczyć w akcji, co nie znaczy, że nie można go jeszcze zmieniać. Będę Wam wdzięczna za przetestowanie szablonu i wszelkie uwagi na ten temat. W tej chwili jest na wykończeniu, planowałam go wrzucić około północy, ale najprawdopodobniej pojawi się wcześniej. W razie jakichkolwiek błędów - dajcie znać, żeby się czytelnicy o nie nie potykali. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Szablon 18.03.09, 11:46 Usunęłam "Ostatnie komentarze", bo z powodu długich linków znów się wszystko rozjechało. Postaram się to poprawić, ale w tej chwili nie dam rady, a wyglądało to naprawdę źle. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Szablon 18.03.09, 12:30 Żeby ktoś sobie nie przywłaszczył Fizii jako swojej dodałam nasze "inicjały" na obrazku. Może być? Odpowiedz Link
monissska Re: Szablon 18.03.09, 15:48 ja jestem za wrzuceniem tej drugiej Fizi, ale to jak będziesz mieć czas;) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Szablon 18.03.09, 16:39 A inne Fizie ją widziały? Co Wy na to? W sumie można wrzucać :). Może najpierw wrzucimy ją pod tą notkę o zmianie szablonu i nas, a potem je najwyżej zamienimy? Ta druga ma być w tej koronce i fioletach ? Czy jak? Szczerze to myślę, że do końca tygodnia nie znajdę czasu, a jeszcze muszę coś z tymi rozjeżdżającymi się komentarzami zrobić... ale postaram się pomyśleć o tym, tylko najpierw przedstawcie mi pełną "wizję artystyczną" :). Aha - irytek nie chce, zebyśmy trzymały jego kotka w szpalcie, ale trzeba będzie jakoś o nim wspomnieć w tej notce, w końcu 50% szablonu jest jego. Odpowiedz Link
monissska Re: Szablon 18.03.09, 16:47 Fizia,sama w ołówku! ale gdzieś jeszcze wcisnęłabym te koronkę - gdzieś na blogu, bo jest fajna i fajnie by się komponowała z tymi mega<miłość> koronkami przy meny i komentarzach:) resztę mojej wizji masz w ostatnim/przedostatnim mailu to czekamy co reszta na to:) wspomnę o autorze szablonu w notce;) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Szablon 18.03.09, 17:13 Ok, to poczekamy na więcej opinii :). Te koronki w komentarzach nie za duże? Trochę je pomniejszyłam w stosunku do tych w menu, ale nie wiele. Jeśli damy Fizię w ołówku, to nie wiem, gdzie wcisnąć tą koronkę, czekam na pomysły :). Rozesłałaś maila do dziewczyn? Bo jak nie to ja to dziś wieczorem zrobię. Kurcze muszę przyznać, że nie wiem, która stylizacja lepsza, bardzo mi się podobają pomysły dziewczyn :D. Teraz zmykam się trochę dla odmiany pouczyć :). Odpowiedz Link
monissska Re: Szablon 18.03.09, 17:58 oj faktycznie, dziewczyny wzięły się do roboty z konkursem:) mi 2 stylizacje baaaaaaaaardzo przypadły do gustu:) szkoda,że nie mamy jakiejś mniejszej nagrody, bo ja bym przyznała już w tym momencie nagrodę za tytuł stylizacji - z jednej nazwy turlałam się po podłodze ze śmiechu:D koronki w komentarzach są MEGA! już Ci mówiłam:D może by tę koronkę puścić po boku? albo na tej linii granicznej nazwa bloga - blog (nad kategoriami) btw - 2 osobom którym pokazywałam bloga nie podobał się kolor tła - ta pistacja zielona:D (nie wiem jak to nazwać:D) ja już nie wiem co o tym myślę:P wyślę dziś wieczorem maile w sprawie glosowania(bo o to chodzi?)- niedziela i poniedziałek. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Szablon 18.03.09, 18:46 Ten pistacjowy kolor to spadek po pierwowzorze. Jeśli uważacie, że się kłóci, możemy zrobić inny. Ja jak mówię go jeszcze nie widziałam, bo mój monitor go nie wyświetla ;). Cieszę się, że konkurs się rozkręca, emocje rosną... :D Nie przypuszczałam, że będę miała tyle frajdy z oglądania i czytania tych zgłoszeń :D. Tak, chodziło mi o te maile w sprawie głosowania, żeby żadna Fizia go nie przegapiła :). Odpowiedz Link
monissska Re: Szablon 18.03.09, 19:20 heheh, a ja się produkowałam - 'przyciemnij kolory'; zapomniałam zupełnie:D maile rozesłane! Odpowiedz Link
monissska GŁOSUJEMY!!! 22.03.09, 00:59 proszę o tym pamiętać - do poniedziałku i ani chwili dłużej:P Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: GŁOSUJEMY!!! 22.03.09, 23:49 Przypominam jeszcze raz o głosowaniu. Proszę Was, żebyście zdążyły do jutra do godziny 17 - uczestniczki czekają na wyniki :). Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: GŁOSUJEMY!!! 22.03.09, 23:55 Jeśli któraś nie odbiera @ gazetowego, to informuję, że swoje typu można przesyłać do monissski lub do mnie, oraz na fiziaponczoszanka@vp.pl. Każda z nas wybiera "swoją" trójkę - miejsc I, miejsce II i miejsce III - my to przeliczymy na punkty (odpowiednio miejsce I - 1pkt, miejsce II - 2 pkt, miejsce III - 3 pkt) i po podliczeniu wybierzemy zwycięzcę. Odpowiedz Link
klymenystra Re: GŁOSUJEMY!!! 23.03.09, 00:17 Ja chce sledzic na biezacooo :) Ja nie chce niespodzianki :) Odpowiedz Link
klymenystra Re: GŁOSUJEMY!!! 23.03.09, 00:17 Aha - czy fiziaponczoszanka na pewno na vp.pl ? Mam wrazenie, ze tam ma maila jedna forumka, fizia jest na op :) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: GŁOSUJEMY!!! 23.03.09, 00:24 Aj! Przepraszam! Oczywiście, że op.pl :) fiziaponczosanka@op.pl A co do śledzenia to monissska zrobiła taką fajną tabelkę z wynikami - wyślę Ci :) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: GŁOSUJEMY!!! 23.03.09, 01:04 Chyba powinnam iść się wyspać :)... fiziaponczoszanka@op.pl Odpowiedz Link
monissska Re: GŁOSUJEMY!!! 23.03.09, 18:35 napisałam notkę, jest zapisana w szkicach, poprawki, sugestie mile widziane...:) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Banner Sznurkowni 25.03.09, 20:24 Co o nim myślicie? Temat poruszyła wariamiktoria pod notką rozstrzygającą konkurs. Zasady przydzielania sznureczków znajdziecie w regulaminie Sznurkowni: www.sznurkownia.pl/index.php?ms=3 Czekam na Wasze opinie. Odpowiedz Link
monissska Re: Banner Sznurkowni 25.03.09, 20:48 ja już pisalam pinup, ale i tutaj powtórzę: jestem na nie, bo popsuje delikatny wygląd Fizi; argument - zobaczcie ile wejść mamy ze sznurkowni mimo że jesteśmy w tej pierwszej 10! nie warto... Odpowiedz Link
malagracja Propozycja 25.03.09, 21:46 Szablon jest troche zbyt wyblakły, zrobcie wiekszy choc troszeczke kontrast w kolorach (lub je nasyćcie) - bo dzis bylam w bibliotece i stronka jest słabo czytelna :-) Odpowiedz Link
monissska Re: Propozycja 25.03.09, 22:48 na pewno napisy będą ciemniejsze, bo moim daniem tez się gubią. i coś z tłem pokombinujemy, ale to do ustalenie jeszcze:) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Propozycja 26.03.09, 23:04 Rozumiem, dzięki za opinie :). Nie jest to jeszcze ostatni szlif, na swoje usprawiedliwienie dodam, że mój monitor w ogóle nie wyświetla kolorów więc będę to poprawiać dopiero na komputerze w szkole. Odpowiedz Link
malagracja Zasrane nylony.pl !!! (przepraszam) 27.03.09, 20:38 Dziewczyny, po pierwsze - wrzucie skryp do ostatnich komentarzy - bo mi ciezko sledzic na bierzaco dyskusje. Po drugie - to jest ktos od nylonów.pl - na 100%. Moge sie mylic, ale mozna to sprawdzic poprzez IP (pomysle). Jezeli wejdziemy w dyskusje, zrobi sie syf na Fizi - oni nie odpuszcza. Zaraz ja zrobie im to samo na ich forum, ktore..sorry..ale jakos popularnie nie jest :P Ja bym chamskie i prostackie koment. cieła i juz. :/ Jestem załamana :/ Odpowiedz Link
monissska Re: Zasrane nylony.pl !!! (przepraszam) 27.03.09, 20:49 wwwwwwyyyyyyyyyyyyyyyyyluuuuuuuuuuuuzuuuuuuuuuj:] nie ma co sie aż tak unosić, ale chętnie bym ich zdemaskowala, tylko nie chce robić na fizi syfu,bo po co? wiesz że fetysz to trudna sprawa:D Odpowiedz Link
malagracja Re: Zasrane nylony.pl !!! (przepraszam) 27.03.09, 20:56 mam dość kłamstwa, o ile otwartą akcje usta usta Donny jakoś olewam to tego kretynizmu NIE mam zamiaru Odpowiedz Link
monissska Re: Zasrane nylony.pl !!! (przepraszam) 27.03.09, 21:00 ale o coo chodzi z tym usta usta:D:P? Odpowiedz Link
malagracja Re: Zasrane nylony.pl !!! (przepraszam) 27.03.09, 21:08 Kilkanascie dziewczyn chodzi po forach, blogach i rozprawia o tym jaka to Donna nie jest wspaniała, bo aż do D ;) Odpowiedz Link
monissska Re: Zasrane nylony.pl !!! (przepraszam) 27.03.09, 21:14 ahahahahahahahahaha dobre:D usta-usta donny z czyś innym mi się skojarzyło (zboczuch ze mnie:P) Odpowiedz Link
malagracja Moj komentarz 27.03.09, 21:08 pod notka o Admirale - jak za ostry, usuńcie. Ale nie moglam sie powstrzymac :-) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Zasrane nylony.pl !!! (przepraszam) 27.03.09, 20:50 Masz rację, jak uznacie, że któreś komentarze mogą iść do kosza - śmiało. Też myślę, że na 90% to ktoś od nich. Co do nylonów to ja już się nagadała i nanarzekałam, zdania nie zmieniłam, czekam, aż im wyrośnie konkurecja albo ja opanuję zakupy zagraniczne :). Co do skryptu to zaraz wrzucam. Usunęłam, bo nie miałam czasu tego popoprawiać a podczas konkursu w komentarzach były same długie linki. Odpowiedz Link
monissska Re: Zasrane nylony.pl !!! (przepraszam) 27.03.09, 21:07 ale tak na dobrą sprawę w tych komentarzach nie ma nic durnego, poza zbyt dosadnymi określeniami w stosunku do admiralowych pasów Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Zasrane nylony.pl !!! (przepraszam) 27.03.09, 21:13 Ja tylko Ci daję monisssko zielone światło, że jakby się sytuacja przerodziła w pyskówkę - tnij ile dusza pragnie ;) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Obcinam ostatnie komentarze 27.03.09, 22:44 do pięciu, bo tak sobie życzyłyście. Ok? Czy coś się zmieniło? Odpowiedz Link
monissska Re: Obcinam ostatnie komentarze 27.03.09, 23:17 ale Ty chciałaś zostawić więcej... Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Obcinam ostatnie komentarze 27.03.09, 23:31 Trochę też tak pisałam, bo mi się nie chciało zmieniać ;). Jak już się za to zabieram to możemy skrócić. Odpowiedz Link
monissska Re: Obcinam ostatnie komentarze 27.03.09, 23:36 noooooooooo ładnie:D trzeba było się nie przyznawać:D Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Obcinam ostatnie komentarze 28.03.09, 01:49 Zerknijcie w wolnych chwilach jak Wam działają teraz ostatnie komentarze, bo trochę pozmieniałam. Nadal jak ktoś wrzuci dużego linka to się nie mieści, ale nie rozjeżdża się przynajmniej przez to cały szablon (przynajmniej tak mi się wydaje :) ). Spróbuję to jeszcze zrobić, ale już jutro i nie wiem, czy dam radę. Odpowiedz Link
monissska Re: Aha, obciełam do 7 komentarzy :) n/t 28.03.09, 13:55 btw - rozmiar czcionki jest super, i jakoś wreszcie wyglądają w miarę przejrzyście, ale ...mamy w planach zmianę czcionki całego bloga (w tym komentarzy) prawda? Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Aha, obciełam do 7 komentarzy :) n/t 28.03.09, 14:40 Tak, jeszcze sprawdzę dokładnie co tam było do zmieniania, mam to w mailach :). Na razie te komentarze popoprawiałam, jeszcze czcionki, kolory tytułów notek i dat, nie wiem czy kolory tła też chcecie zmieniać? Ale wtedy musicie mi podać próbkę na jaki kolor, bo ja niewiele na moim monitorze zobaczę. Odpowiedz Link
monissska Re: Aha, obciełam do 7 komentarzy :) n/t 28.03.09, 14:49 Fizie podmieńmy, tło potem:) no i proszę popraw napis najintymniejsza...tak żeby był w jednej linijce, bo nie mogę na to patrzeć;d napisałam do admirała w sprawie koronkowych pończoch wczoraj pisalam do pandoras żeby potwierdzili otrzymanie danych zwycięzcy,już odpisali,więc teraz czekamy na wysyłkę Odpowiedz Link
monissska Re: Obcinam ostatnie komentarze 28.03.09, 03:29 nie wiem czy to wina skryptu czy czego, ale linki w komentarzach nie działają... chyba ze to ja coś zrobiłam, ech nie lubimy się z bloxem:/ Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Obcinam ostatnie komentarze 28.03.09, 11:24 To nie powinno mieć znaczenia... Może spróbuj wrzucać linki z ? Zajrzałam dziś na stronę niteczki, żeby kupić te czerwone żabki i ... nie ma ;( ! Są tylko czarne i białe... ale można napisać w notce, że są produkowane jeszcze czerwone, różowe, granatowe i jeszcze jakieś były, nie pamiętam już. Fajna notka :) Odpowiedz Link
monissska Re: Obcinam ostatnie komentarze 28.03.09, 13:28 po tym jak mi niteczka nie odpisała mam ich w nosie:D a poza niteczką nie widziałam innych kolorów Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Obcinam ostatnie komentarze 28.03.09, 14:37 No właśnie dziś patrzę i już nie ma tych kolorów :/ Ale podałam na blogu, że są produkowane - zawsze można dopytać w pasmanteriach, może akurat coś sprowadzą. Niteczki nie podawałam, bo Cię olali i jeszcze wycofali te kolory... Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Poczta fiziowa 29.03.09, 17:50 Zerknijcie proszę na pocztę fiziową i dajcie znać, co o tym myślicie i czy możecie się tego podjąć. Przewidujemy pracę zbiorowa :) Odpowiedz Link
malagracja Ale jestem wredna - znowu technicznie :) 29.03.09, 18:12 Przepraszam, ze ciagle zwracam uwage ale mam nadzieje, ze sie nie obrazicie :) Naglowek skryptu "Ostatnie komenatrze" jest zbyt przesuniety w lewo i się "ociera" o notki :) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Ale jestem wredna - znowu technicznie :) 29.03.09, 19:47 Nie obrazimy się, wręcz będziemy wdzięczni za każdą uwagę :). Dziś wieczorem to poprawię, najpierw muszę się uporać ze szkoła :/ Odpowiedz Link
malagracja Tabela wymiarów pończoch :-) 14.04.09, 12:21 Zrobiłam dla wszystkich Fiź wstępnie coś takiego: spreadsheets.google.com/ccc?key=phxMZd53cQ1c2pCNeiQJ9Ng&hl=pl Co o tym myślicie? Można to jakoś udoskonalić? Pomyślałam, że jak będziemy wpisywały wszystkie pończochy jakie mamy to nie dość, że ułatwimy sobie zakupy, to może dojdziemy do jakiś wniosków (prawda Monisssko? :)) i nowym dziewczynom będzie łatwiej. Skoro ze stanikami się udało...to czemu nie z pończochami? :) Odpowiedz Link
monissska Re: Tabela wymiarów pończoch :-) 14.04.09, 13:08 potrzebujemy zaproszenia - dostępu (wyślij mi na ten mój z imieniem i nazwiskiem, ok?) każda z nas jest inna, więc nie wiem czy dojdziemy do jakichś wniosków, ale warto spróbować:) Odpowiedz Link
monissska Re: Tabela wymiarów pończoch :-) 14.04.09, 13:29 wysłałam propozycje zmian:) Odpowiedz Link