27.03.11, 08:22
Ogladacie Grand Prix w Melbourne? A moze ktos oglada na zywo? Wyscigi samochodowe nie pasjonuja mnie az tak ale moj maz jest entuzjasta wiec sila rzeczy ogladam. Moze kiedys pojade do Melbourne aby przyjrzec sie z bliska ale w tym roku juz za pozno.
Obserwuj wątek
    • iza42 Re: Grand Prix 27.03.11, 08:23
      Grand Prix nie Gran Prix , sorry.
      • docsq Re: Grand Prix 27.03.11, 10:32
        ale halasu narobily te kurduple w swoich bezuzytecznych maszynach.
    • spocit Re: Grand Prix 27.03.11, 13:09
      Mieszkam 12km od Albert Park i bardzo dobrze słyszałem w ogrodzie wycie silników. Doprawdy hałaśliwe maszyny. Ja lubię ten sport, ale w tym roku jakoś nie chciało mi się iść oglądać na żywo (a miałbym okazję, bo mam dobry widok z biura w pracy). Zamiast tego zrobiłem sobie 42km pętlę na rowerze i popodziwiałem nasze piękne miasto, pogoda dzisiaj wyśmienita.
      Bilety na samo Grand Prix są koszmarnie drogie, nie wiem czy aż tak lubię ten sport żebym kiedyś chciał wydać na to kasę. W gruncie rzeczy w TV widać lepiej, a na trybunie tylko bzzz... i przelecieli.
      • kan_z_oz Re: Grand Prix 30.03.11, 16:17
        Izo - nie jestem zwolenniczka sportow samochodowych. Tor wyscigow w Melbourne znam ze spacerow wokol jeziora wlasnie przy torze wyscigowym. Lubie ta czesc Melbourne. Znalazlam bardzo symptyczny sympatyczny hotelik w Middle Park, wlasnie na przeciwko toru wyscigowego i przy kazdej okazji kwateruje nas oboje lub meza. Hotel jest rewelacyjny i funkcjonujacy zaledwie od 9 miesiecy. To gdyby ktos szukal jakiegos sensowenego zakwaterowania w tej okolicy. Ma bar z dobra muzyka i zestawem trunkow wychodzacym daleko poza wszelkie tradycyjne zestawy. Restauracja, kameralna z absolutnie fenomenalnym kuchrzem...ostatnio w cenie tradycyjnego zestawu sniadaniowego za zakwerowanie wykupione na whatif, zamowilam francuski tost z brzoskwiniami w syropie melba z dobra kawa i nie ograniczona iloscia soku ze swiezego grejpfurta...lol, norma jest sniadanie kontynetalne z paltkami/trocinami...hahah
        Rekomenduje goraco gdybyscie sie zdecydowali...wczesna rezerwacja wskazana, hotel ma tylko okolo 20 pokoi...poszukaj zreszta "Middle Park Hotel". Nie zawsze wyskakuje na necie.

Mam znajomych, ktorzy uczeszczaja na Melbourne Grand Prix oraz inne regularnie. Obydwaj zwiazani z przemyslem motoryzacyjnym. Tak wiec moze to bedzie cos dla was wspolnego?

Kan
        • iza42 Re: Grand Prix 31.03.11, 06:33
          Kan, to bardzo ciekawe co piszesz bo my podczas naszego pierwszego i jak do tej pory jedynego pobytu w Melbourne wlasnie mieszkalismy w hotelu nobok ALbert Park i przechodzac tamtedy w drodze do St Kilda czesto wyobrazalam sobie jak tam musi wygladac w czasie Grand Prix. Ten hotel to nie byl ten o ktorym piszesz i nie bylam z niego specjalnie zadowolona, wiec chetnie skorzystam z Twojej rady i zarezerwuje Middle Park Hotel gdyby nam przyszlo do glowy jeszcze raz odwiedzic Melbourne. Na razie sie nie wybieramy ale kto wie ? Moze nam nawet przyjdzie do glowy pojechac na Grand Prix w przyszlym roku? Chociaz nie gwarantuje, nie przepadam za tlumami i rykiem samochodow ale maz by sie cieszyl...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka