Dodaj do ulubionych

Powracam na lono forum

19.08.11, 12:21
Bardzo przepraszam za nieudzielanie sie, morde w kubel i inne. Wiadomosci o moim zniknieciu tudziez spekulacje na temat Luiza=Kan byly jak zwykle grubo przesadzone. Otoz pozarl mnie ogrod, przedmaturalne nastroje corki, szalenstwa pogodowe i zonglowanie jednym samochodem (Buszmen uszkodzil moja pierdoletke i byla w naprawie przez dwa tygodnie). W dodatku z powodu zredukowanego uzywania technologii dostalam jakiegos napadu sklerozy i zapomnialam hasla na forum, dopiero dzisiaj pamiec mi sie odetkala (ale na szczescie nawet bez logowania mozna podczytywac fora, co i robilam).

Teraz jest wieczor i padam na nos po spedzeniu calego dnia na corocznej wystawie ogrodniczej www.abcgardeningexpo.com.au/ skad przytaszczylam dwa nowe silikonowe kubly a w nich kolo trzydziestu roslin oraz innych towarow pokrewnych :o) Przy okazji nagadalam sie z lokalna koordynatorka permakulturowej grupy Permaculture Sydney North - kocham ogrodnikow!

Dobra, teraz ide rozpalic w kominku i zanurzyc sie w wannie z olejkiem lawendowym, wsluchujac sie w odglosy ulewy zacinajacej w okna z zimnym poludniowym wiatrem. Zegnam sie zdjeciem truskawkowego "garnka" w zimowych kolorach:
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/jb/ze/4zgn/3i1Q9yqYMtoFoHaP1B.jpg

Luiza-w-Ogrodzie
Pour vivre heureux vivons cachés - By żyć szczęśliwie, żyjmy w ukryciu.
Obserwuj wątek
    • bogo2 ktos to zauwazyl..? 19.08.11, 21:00
      luiza-w-ogrodzie napisała:

> Bardzo przepraszam za nieudzielanie sie,(....)
    • bogo2 Re: Powracam na lono forum 19.08.11, 21:28

> Bardzo przepraszam za nieudzielanie sie, morde w kubel i inne. Wiadomosci o moi
      > m zniknieciu tudziez spekulacje na temat Luiza=Kan byly jak zwykle grubo przesa
      > dzone. Otoz pozarl mnie ogrod, przedmaturalne nastroje corki, szalenstwa pogodo
      > we i zonglowanie jednym samochodem (Buszmen uszkodzil moja pierdoletke i byla w
      > naprawie przez dwa tygodnie). W dodatku z powodu zredukowanego uzywania techno
      > logii dostalam jakiegos napadu sklerozy i zapomnialam hasla na forum, dopiero d
      > zisiaj pamiec mi sie odetkala (ale na szczescie nawet bez logowania mozna podcz
      > ytywac fora, co i robilam).
      >
      > Teraz jest wieczor i padam na nos po spedzeniu calego dnia na corocznej wystawie ogrodniczej www.abcgardeningexpo.com.au/ skad przytaszczylam dwa nowe silikonowe kubly a w nich kolo trzydziestu roslin oraz innych towarow pokrewnych :o) Przy okazji nagadalam sie z lokalna koordynatorka permakulturowej grupy Permaculture Sydney North - kocham ogrodnikow!
      >
      > Dobra, teraz ide rozpalic w kominku i zanurzyc sie w wannie z olejkiem lawendow
      > ym, wsluchujac sie w odglosy ulewy zacinajacej w okna z zimnym poludniowym wiat
      > rem. Zegnam sie zdjeciem truskawkowego "garnka" w zimowych kolorach:
      > https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/jb/ze/4zgn/3i1Q9yqYMtoFoHaP1B.jpg
      >
      > Luiza-w-Ogrodzie
      > Pour vivre heureux vivons cachés - By żyć szczęśliwie, żyjmy w ukryciu.
    • ratpole Re: Powracam na lono forum 20.08.11, 01:47

> Otoz pozarl mnie ogrod, przedmaturalne nastroje corki

Rany boskie, a co sie stalo?
      Zlapalas ja w nocy z latarka na korytarzu? hehe
      My tez radosnie wracamy na twoje lono.
      Bogo nie rozpychaj sie!
      Lona Luski starczy dla wszystkich hehehe
      • bogo2 Re: Powracam na lono forum 20.08.11, 18:01
        przepraszam, rozpychanie sie, jest mi obce...smile
        ratpole napisał: (...)
        > Bogo nie rozpychaj sie!
    • docsq cieszy ze 20.08.11, 09:57
      lono natury ci nie wystarcza wink

obok natury jest przeciez jeszcze kultura... cieszy podwojnie
    • luiza-w-ogrodzie Re: Powracam na lono forum 20.08.11, 14:39
      He he, jak widac co niektorzy czyhali na moj powrot :o)

Luiza-w-Ogrodzie
      Forum AUSTRALIA
      • bogo2 i pomyslec, za zaczelas ten watek od tego... 20.08.11, 18:53
        Bardzo przepraszam za nieudzielanie sie, morde w kubel i inne.(...)

> He he, jak widac co niektorzy czyhali na moj powrot :o)
        • iza42 Re: piekne zdjecie 20.08.11, 23:39
          tej blekitnej doniczki, bardzo podoba mi sie
          pozdrawiam smile
          • starypierdola Ale Luiza ... 21.08.11, 01:48
            ..... jest jeszcze piekniejsza smile

Witaj na dzialce.

Zadowolony SP
            • yvona73pol Re: Ale Luiza ... 21.08.11, 05:11
              Oooo, ja tez roslinnie ostatnio, ale takie australijskie native raczej. No i bez rozmachu, balkonowo tongue_out
            • bogo2 masz jakies zdjecia porownawcze, czy z milosci 21.08.11, 15:34
              zdychasz..!smile

starypierdola napisał:

> ..... jest jeszcze piekniejsza smile

• docsq a jak tam w pracy, Luizo 31.08.11, 09:50
      dotknal cie GFC, barbienomics i inne takie, czy jeszcze nie?
      • luiza-w-ogrodzie Re: a jak tam w pracy, Luizo 31.08.11, 12:41
        docsq napisał:

> dotknal cie GFC, barbienomics i inne takie, czy jeszcze nie?

Czy mozesz mi objasnic "GFC, barbienomics i inne takie" bo wypadlam z obiegu. Od prawie pol roku nie pracuje dla nikogo oprocz siebie bo korporacja dala mi odprawe, za ktora onegdaj kupiwszy domek w gorach. Obecnie zajmuje sie ogrodem, douczam zeby zdobyc odpowiednie kwalifikacje i powoli zakladam wlasny biznes.

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie
        Forum AUSTRALIA
        • ratpole Re: a jak tam w pracy, Luizo 01.09.11, 02:16

> docsq napisał:
          >
          > > dotknal cie GFC, barbienomics i inne takie, czy jeszcze nie?
          >
          > Czy mozesz mi objasnic "GFC, barbienomics i inne takie" bo wypadlam z obiegu. O
          > d prawie pol roku nie pracuje dla nikogo oprocz siebie bo korporacja dala mi od
          > prawe, za ktora onegdaj kupiwszy domek w gorach. Obecnie zajmuje sie ogrodem, d
          > ouczam zeby zdobyc odpowiednie kwalifikacje i powoli zakladam wlasny biznes.

Z powyzszego wynika, ze nie dotknal hehe
        • docsq Re: a jak tam w pracy, Luizo 01.09.11, 09:31
          nie przejmuj sie Luizo, to dopiero poczatki. Ja juz zaliczylem 8 (slownie: osiem) tzw. redundancy payments... i zyje wink
          • kan_z_oz Re: a jak tam w pracy, Luizo 02.09.11, 07:36
            Ty to masz szczescie...kurna chata...wyplata dwuletnia za nic nie robienie, bez podatku - tez tak chce...

Kan
            • docsq Re: a jak tam w pracy, Luizo 02.09.11, 09:06
              juz wiecej wyprawek nie bedzie, wzieli sie za mnie i zatrudnili na kontrakt wink
    • rat_canals Re: Powracam na lono forum 02.09.11, 11:01
      sciury i inne gady won od lona luski, ono przykryte juz buszem
      • docsq no i masz babo placek....||||| 02.09.11, 11:16
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka