i_bella 04.12.11, 22:02 z ciekawości zapytam - czy u Was tak samo popularny, czy tylko Europa tak bardzo na punkcie Belga z Melbourne tak oszalała? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kan_z_oz Re: Gotye 06.12.11, 03:32 Bella - nigdy w zyciu nie slyszalam. Nie jestem jednakze zbytnio wymiernym wskaznikiem, bo ostatnio to nieco jakby pod kamienie przesiaduje. Moze wiec nalezaloby milosnikow muzyki spoza glownego nurtu TV/radio spytac? Pewnie sie ktos znajdzie... Kan Odpowiedz Link
i_bella Re: Gotye 06.12.11, 21:24 Z ciekawości pytam, ot tak, bo Belg z Melbourne czyli nie znacie? Widać, popularniejszy w Lądku niż na Antypodach. www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY Odpowiedz Link
dicksmith Belg z Melbourne 06.12.11, 09:05 czyzby Kagan? kiedys udzielal sie na forumach pod ksywa ania_z_belgii Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Gotye 11.12.11, 05:00 U mnie popularny, slucham od jego debiutu "Boardface", podoba mi sie tez "Like Drawing Blood". Dzieci tez lubia i sluchaja. Kupilam im na Gwiazdke ostatnia plyte, "Making Mirrors", ale nie podoba mi sie az tak. Moze dlatego ze jest bardziej komercyjna? Luiza-w-Ogrodzie Forum AUSTRALIA Odpowiedz Link