aniazlubina 10.06.09, 04:32 Witam. Poszukuję Michała wiem że ma na nazwisko na literę J. z naszej miejscowości (Lubin). Jakie on ma nazwisko to tego nie pamiętam. Może ktoś ma namiary na niego ?. Będę wdzięczna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniazlubina Poszukiwanie 12.06.09, 11:08 Witam znów. Czyli mi nikt nie pomoże ?. Błagam o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
4ukamisia Re: Poszukiwanie 12.06.09, 20:50 moze na naszej klasie bedzie latwiej? wpisujesz imie i miejscowosc i powinni wyskoczyc wszyscy jacy sa na naszej klasie. A potem ogladasz tylko zdjecia i szukasz:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dolnoslazaczka Re: Poszukiwanie 13.06.09, 09:08 Michałów z nazwiskiem na literę J może być wielu.......troche to śmieszne aby szukać na forum.Może napisz chociaż jak wygląda, ile ma lat, gdzie pracuje lub uczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazlubina Poszukiwanie 13.06.09, 13:34 Szukałam na N-K i nie znalazłam jego w zasobach lubina. Wiem że ma 32 lata, wzrost 170 cm, blondyn, kiedyś to co sie dowiedziałam że kręcił w okolicach ulicy kilińskiego. Blisko Urzędu Miasta. Proszę o dalszą pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazlubina Poszukiwanie 14.06.09, 04:09 Nazwisko na literę J a nie na literę C. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazlubina Poszukiwanie 15.06.09, 20:43 Witam Po raz kolejny. Czekam na dalszą pomoc od was. Błagam Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś