bogo200 07.10.12, 15:35 www.thecity2sea.com.au/default.asp?PageID=22035 jak bys sie zdecydowal brac w tym udzial, starypierdolo, to daj znac....! dam ci wikt i opierunek..! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola Dzieki za zaproszenie, ale nie skorzystam. 07.10.12, 20:27 Brak czasu i funduszy. W rewanżu zapraszam Cie na obchody Barborki do Kal www.stbarbs.com.au/page1/page1.html Moze Cie rzad sfinansuje (jako aborygena?). Tak wiec do zobaczenia SP Odpowiedz Link
dicksmith sea you ;) 10.10.12, 08:45 na bogo nie licz, zastąpię ci go przylatując z moją X (na własny koszt, a nie cieńko przędącego rządu) Odpowiedz Link
bogo200 mozesz podac wymiary X....? 12.10.12, 18:24 jezeli to mozliwe oczywiscie(...)! i skad wiesz, ze twoja jest....!? dicksmith napisał: >....)zastąpię ci go przylatując z moją X (...) Odpowiedz Link
starypierdola Chyba nie chwyciles o co chodzi. 13.10.12, 03:59 Wiec wyjaśniam: On mi swoja X poleca i odstępuje, pewnie w myśl zasady ze im dalej od niej tym dla niego lepiej. No i może już zużyta? Ja zaś chce zobaczyć co i jak; jak dużo tego (i tu i tam) i czy chętna i ponętna, i jak za dużo nie ględzi, to może się opłaci i będę miał frajdę Chętny ale przewidujący SP Odpowiedz Link
bogo200 ja tylko, o wymiary pytalem, a ty mi tutaj 15.10.12, 14:37 z taka story... nie wiedzialem, ze ty ,taki zielony, ze rozwazasz recycling... !? starypierdola napisał: > On mi swoja X poleca i odstępuje, pewnie w myśl zasady ze im dalej od niej tym > dla niego lepiej. No i może już zużyta? > Ja zaś chce zobaczyć co i jak; jak dużo tego (i tu i tam) i czy chętna i ponętn > a, i jak za dużo nie ględzi, to może się opłaci i będę miał frajdę Odpowiedz Link
starypierdola Doswiadczenie w zyciu jest duzo warte. 15.10.12, 21:04 Przynajmiej dla mnie. Moze byc czyms cennym w monotonii zycia w Kal Nic tylko piss, piss, piss .... no y Hay Street. To nie Melbourne i ani Grekow ani Zydow jakos wkolo nie widac. Mysl przewodnia: "Lepszy wrobel w garsci niz sroka na dachu". Down-to-earth SP Odpowiedz Link
bogo200 masz racje, moze byc czyms cennym w kal...:) 16.10.12, 13:09 a antek w indonezji, to jak ten pan balcer w brazylii... ! pl.wikisource.org/wiki/Pan_Balcer_w_Brazylii starypierdola napisał: > Moze byc czyms cennym w monotonii zycia w Kal Odpowiedz Link
dicksmith Re: masz racje, moze byc czyms cennym w kal...:) 17.10.12, 08:49 a Balcer to takie staropolskie, popularne słowiańskie nazwisko Odpowiedz Link
bogo200 dlatego smieszy i smuci, jak sie dodaje do niego 17.10.12, 12:37 takie tam, wariacje...! pl.wikipedia.org/wiki/Pilawa_(herb_szlachecki) dicksmith napisał: > a Balcer to takie staropolskie, popularne słowiańskie nazwisko Odpowiedz Link
bogo200 powiedz mi, jak to jest, ja do ciebie z wiktem 16.10.12, 14:21 i opierunkiem, a ty do mnie z rzadem i obelga....! starypierdola napisał: > Moze Cie rzad sfinansuje (jako aborygena?). Odpowiedz Link
starypierdola Co za obelga? Wyjasnij! 16.10.12, 18:32 Bo w swietle tego co piszesz Aborygen to bardzo pozytywny "osobnik"; wiec chciałem Ci sprawic komplement. Albo rybka, albo pipka A moze zreszta jestes i aborygen bo znam innych "osobnikow" ktorzy zostali oficjalnymi Aborygenami za kilka butelek whisky. No i Melbourne to Melbourne. Hmm... Porada .... w NZ to dopiero raj dla takich "osobnikow". Rozwaz przeprowadzke; z paszportem AU mozesz to zrobic bez problemow; zadnych wiz, zadnych podan czy wymagan, po prostu pakujesz sie i jedziesz (czy lecisz). Przy okazji pobytu tam bylem na wystepach maoryskiego zespolu folklorystycznego. Polowa (doslownie!) produkujacych sie miala blond wlosy i niebieskie oczy. Widac ze NZ jest duzo do przodu. No ale ich proporcje rasowe sa nieco inne niz te w AU. Prawiacy komplemety SP Odpowiedz Link
bogo200 od tego zapachu slow, uciekam przez cale moje 17.10.12, 13:10 dorosle zycie...podobne slowa, zdecydowaly o mojej emigracji... starypierdola napisał: > Bo w swietle tego co piszesz (...) Odpowiedz Link