wa12 20.12.07, 20:14 Witam, poszukiwane są osoby chętne na wyjazd w podanym w tytule orientacyjnym terminie. Szczegóły tej raczej b.atrakcyjnej wyprawy są na stronie www.mktramping.pl Tymczasem chętne są 2 osoby. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poledownunder Re: Nowa Zelandia LUTY 2008 20.12.07, 21:39 A po co sie odzywac jak sie nie ma nic do powiedzenia? Odpowiedz Link
antypodnz Re: Nowa Zelandia LUTY 2008 21.12.07, 02:41 Przejrzalem sobie plan tej wycieczki i musze przyznac, ze ktokolwiek sie zdecyduje, musi miec niezle zdrowie, zeby takie nagromadzenie atrakcji i tyle godzin w autobusie przetrwac Odpowiedz Link
poledownunder Re: Nowa Zelandia LUTY 2008 21.12.07, 05:05 Ja tez sobie przejrzalam jako ze wszystko powoli wycisza sie przed Swietami i nie ma nic lepszego do roboty, i musze powiedziec, ze powalila mnie nieco cena. Ktokolwiek sie zdecyduje musi miec super glebokie kieszenie. Tak orientacyjnie podliczylam sobie ceny autobusowego "passu", noclegow w stylu backpackers i tych z wymienionych atrakcji ktore sa platne i daleko mi jeszcze do NZD3,700, nie mowiac o USD3,700. Ciekawe, ze w cene jest wliczony wstep do parkow narodowych. Nie spotkalam sie jeszcze z tym, zeby trzeba bylo zan placic. Za noclegi tak, ale za sam wstep to dla mnie nowosc. Przy takich cenach wycieczek zorganizowanych, zdecydowanie polecam zaplanowac sobie wyjazd samemu. Odpowiedz Link