szwager_z_laband 30.11.08, 08:43 Jak sie ino je na Podhalu to sie to wonio - swoja godka, swoje obychaje i swoje myslanie. A niych ceprow pieron szczylo;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefnef Re: Goral wolny byc musi! 30.11.08, 13:52 Jezdem barzo zgorszon takem podejścim do inszych:( Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Goral wolny byc musi! 30.11.08, 16:54 niy byc zgorszony ino sie bow z nami, bo forum je do ludzi a niy do cynzury: de.youtube.com/watch?v=fVfAk55b0_w Odpowiedz Link
goscgosc Re: Goral wolny byc musi! 01.12.08, 12:57 Gorzka wódka, kwaśna mina, ktoś tu polać zapomina! Odpowiedz Link
nick_ze_hej Re: Goral wolny byc musi! 01.12.08, 14:29 Widać nie każdy góral wybiera wolność. Ciupazka dogadała się z adminami, a nas nazwała wrogami Polski. DD Ja jej coś tam odpisałem, że nikt jej na siłę nie będzie ciągnąć, po czy cenzura wycięła cały wątek sietnioka o nowym forum. No jaja jak berety, ale Ciupazka to mnie zawiodła na całej linii, kolaborantka z niej że hej! Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Goral wolny byc musi! 01.12.08, 16:38 ostanom se tam ciu.week i ten psychol czy jakoś tak. Odpowiedz Link
ko-ciuba Re: Goral wolny byc musi! 02.12.08, 14:35 nick_ze_hej napisał: > Widać nie każdy góral wybiera wolność. Ciupazka dogadała się z adminami, a nas > nazwała wrogami Polski. DD Ja jej coś tam odpisałem, że nikt jej na siłę nie > będzie ciągnąć, po czy cenzura wycięła cały wątek sietnioka o nowym forum. No > jaja jak berety, ale Ciupazka to mnie zawiodła na całej linii, kolaborantka z > niej że hej! To widać i czuć. Przeciez tam jest wszystko pod jej dyktando. Ksenofobią to forum ciupazkowe zalatuje. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Goral wolny byc musi! 16.12.08, 20:05 de.youtube.com/watch?v=_vUa3kKsNoM Odpowiedz Link