marii51 11.10.11, 07:41 z archiwum przytachałam - na te niedobre bóle może coś pomoże.... forum.gazeta.pl/forum/w,86794,99327004,99327004,Samoleczenie_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: o Samoleczeniu 11.10.11, 10:15 Nie przeczytalam calego ... ale jesli ktos ma problemy zeby tak zasypiac, to moze przeciez cwiczyc taka pozycje w ciagu dnia, na materacu na podlodze ... Odpowiedz Link
marii51 Re: o Samoleczeniu 11.10.11, 12:08 tak ,tak to nie jest przymus ,że koniecznie wieczorem Odpowiedz Link
marii51 Re: o Samoleczeniu 12.10.11, 08:00 o serduszko mi chodziło ----' 'Kilka dni temu zdałem sobie sprawę, jak wazne jest rozprostowanie dłoni przy tym. Wtedy czakry na srodku dloni (bioterapeuci ich czesto uzywaja) bardzo ładnie sie otwieraja i pompuja energie w okolice serca (BARDZO wazne i zbawienne dla zdrowia zarowno fiz. jak i psych.) i nawet troche wyzej. Z poczatku dłonie beda troche protestowac i beda chcialy sie zamknac. Trzymanie dłoni otwartych moze sie wtedy wydawac bardzo niemiłe, ale to dlatego, ze zasila sie w ten sposob swoją mentalność, czyli poziom wyżej niż podświadomość, bezposrednio w niej likwidujac blokady. Wiec podswiadomosc jest przerażona tempem pozytywnych zmian i protestuje. Ale z czasem zobaczy, jakie to dobre i zacznie wspolpracowac. Dłonie powinny być ułozone spodem do dołu. " Tak are.1 zaproponował a więc stosuję- czuję poprawę koniecznie pilnować czasu 10 min-do 15 Odpowiedz Link
marii51 Re: o Samoleczeniu 19.10.11, 22:36 jak odżywiać się ,by przyspieszyć metabolizm kuchnia.wp.pl/zyj-zdrowo/health/534/1/1/przyspieszamy-metabolizm.html Odpowiedz Link