super.222 14.07.12, 08:10 Do poczytanie w nudne sobotnie popołudnie. forum.gazeta.pl/forum/w,19,137156318,,NETTO_Holiday_nowy_biznes_starego_zlodzieja.html?v=2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.222 Re: TURYSTYKA ZORGANIZOWANA 15.07.12, 11:37 Marii51 ... My ... Ty i ja i ludzie w naszym wieku pragną spokoju (działeczka, ogródeczek i ... coś tam, to starzyka los), ale młodzi żądni są zobaczyć inne kraje i kontynenty. O take Polske walczyli dzisiejsi rządzący. Mając tak doskonałe wsparcie, młodzi ludzie garna się do zwiedzania. Autentycznie ... garną się. Takie moje szczeście np. zapragnęło zobaczyć Paryż z okazji 18-tej rocznicy urodzin. Nie jakieś tam balangi w gronie rówieśników. W towarzystwie swojego taty poleciała (bez pośrednictwa biura podróży - i dobrze), a gdy wróciła. to powiedziała mi, że tych kilka dni dały jej więcej wiedzy z historii niż cały rok w klasie maturalnej z rozszerzonym programem z tego przedmiotu. Wróciła oczarowana, wydoroślała i pięknie zdała egzamin na UJ. Nie mam za złe takim ludziom, którzy kosztem wyrzeczeń zdobywają środki na wyjazdy zagraniczne. Przykro, że bywają oszukiwani ... i o tym jest wklejony artykuł. Mnie wystarcza Busko - raz w roku. Odpowiedz Link
mala200333 Re: TURYSTYKA ZORGANIZOWANA 15.07.12, 16:23 Najlepiej samodzielnie wywczasowac sobie... Z Indianskim pozdrowieniem.. Odpowiedz Link
marii51 Re: TURYSTYKA ZORGANIZOWANA 15.07.12, 16:30 raz dwa trzy zamawiam ten największy pierwszy Odpowiedz Link
marii51 Re: TURYSTYKA ZORGANIZOWANA 15.07.12, 16:33 to tak przezornie , by się wigman ten mniejszy - nie przewrócił- bo jesli ja kłade się na wielkę łoże poprawnie ,a budzę się w poprzek łoża - to lepiej wiercąc się mi bedzie w największym namiociku--co nie? Odpowiedz Link
marii51 Re: TURYSTYKA ZORGANIZOWANA 15.07.12, 16:41 super222 napisała ""tych kilka dni dały jej więcej wiedzy z historii niż cały rok w klasie maturalnej z rozszerzonym programem z tego przedmiotu. Wróciła oczarowana, wydoroślała i pięknie zdała egzamin na UJ. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -- gratulacje ... tak zdolnej córeczki! szczęśliwa córcia szczęsliwa super222+ szczęśliwi rodzice --brawo! Odpowiedz Link
super.222 Re: TURYSTYKA ZORGANIZOWANA 15.07.12, 17:53 Dziękujemy ! Dziękujemy ! Dziękujemy ! Mało pisze o sprawach osobistych, ale tak mi się *wyrwało*. Mamy już całkowicie zaliczony pierwszy rok. Odpowiedz Link
marii51 Re: TURYSTYKA ZORGANIZOWANA 16.07.12, 07:05 zatrważające są wiadomości o turystyce zorganizowanej , akurat gdy czas wakacjii , gdy najwięcej ludzi planuje wypoczynek- biura podroży nie mają żadnej pewności co do istnienie tak na 100%- makabra! .....test linka Odpowiedz Link
marii51 Re: TURYSTYKA ZORGANIZOWANA--upadki 16.07.12, 15:48 Kolejne biuro - tym razem z Poznania wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12134742,Africano_Travel_z_Poznania__Kolejne_biuro_podrozy.html Odpowiedz Link