pmisiek_kosmaty Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 03.03.09, 19:59 A tak sobie kiedyś klikałam tu i tam... Kliknęłam w niebo, bo nazwa ładna, pomyślałam, że cichy i spokojny kącik pewnie, może trole nieba nie lubią i nie rozrabiają... Klik i... buzia mi się rozesmiała Znów Tropcię wytropiłam A gdzie Tropcia, to musi być ciepło, to już jak w we własnej chacie się poczułam Odpowiedz Link
marii51 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 03.03.09, 20:39 misiu kosmatki- dobrze że wątek uniosłaś do góry- bo chyba sugerując się tytułem wątku- wszyscy myślą- e co tam może być o niebie? i nikt prócz ciebie ani słowka nie odpowiedział na moje rozmyślania- teraz wiem jak tu trafiłaś- za tropisią- super ,że jesteście.. Odpowiedz Link
annrez Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 03.03.09, 22:00 mnie tez sciagnela nazwa i potem zorientowalam sie ze to Ty a poznalysmy sie na innym forum. Teraz to wlasciwie tylko w niebie klikam i jest mi fajnie . Odpowiedz Link
kasia1500 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 13:17 Ja trafiłam po sąsiedzku. Poczytałam, zrobiło mi się przytulnie i zostałam Odpowiedz Link
cieplanata Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 13:28 ja trafiłam bo mi sie nazwa podobała, weszłam, zobaczyłam Kasię, Tropem_Misia, Misia Kosmatego (dawnych znajomych z 40-50latków (chyba nawet nikt zauważył, ze Ciepła zniknęła) i weszłam, poczułam sie jak w domu, nikt nie narzeka, nikt nie marudzi a ja tego strasznie nie lubię i zostałam i jest mi to jak w niebie Odpowiedz Link
kasia1500 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 13:48 Nie przejmuj się Ciepła, na sąsiednim forum klikam ale gdybym przestała to pewnie pies z kulawą nogą by się nie zainteresował. Dlatego napisałam że tutaj jest przytulnie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 14:26 Też z bliskiego sąsiedztwa,zobaczyłam muraszkę i jak weszłam,to sama wiesz co dalej. Przede wszystkim spodobało mi się duże zaangażowanie adminki, chce się po prostu wejść i coś przeczytać...powiedzieć. I to,że żaden post nie zostaje zignorowany,bo to bardzo ważne. Życzę Ci Marii......dalszych sukcesów. Odpowiedz Link
marii51 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 06.03.09, 08:50 Jaguś-taką Śliczną kartkę.. mi? . Dziękuję--bardzo dziękuję- ja jeszczę tak nie potrafię Odpowiedz Link
jaga_22 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 07.03.09, 17:01 Ha Marii jest dobrze,a będzie coraz lepiej ) Szukałam co innego,a tu weszłam.Dzisiaj dziewczyny odrabiają wczorajsze i można się pogubić.Chciałam powiedzieć,że chyba będziemy miały na jutro mężczyznę no i....... fajnie Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 13:58 Ktoś zauważył, ale nie komentował. Nie śledziłam, bo nie wchodzę na pewne forum, ale na innym odgłosy poczytałam. Bez komentarza, bo nie czułam się upoważniona do komentowania wydarzeń, w których nie brałam udziału. Odpowiedz Link
dobra-kobieta Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 17:51 ja mysle, ze na kazdym forum mozna znależć cos dla siebie, na "sąsiednim" tez jest fajnie, a na kazdym będą zgrzyty, nie ma co sie łudzic. Trzeba traktować to jako zabawę, nie za bardzo powaznie. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 20:45 Mnie zaprosiła Muraszka. I mam nadzieje że tutaj chociaz obejdzie sie bez złosliwosci,przytyków i innych takich atrakcji bo wszak w NIEBIE nawet nie przystoi... Odpowiedz Link
cieplanata Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 20:51 z tego co widzę to chyba tu tego nie było i nie ma ............... a w razie czego to już się nauczyłam... szybko wychodzę zanim dostanę po kłębie Odpowiedz Link
bret.2 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 20:47 czy to niebo jakies feministyczne same tu Anielice a ja jestem z piekla rodem moze Byscie daly rade odprawic jakies "egzorcyzmy" Odpowiedz Link
cieplanata Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 20:52 co jak co ale aniołem nie jestem ja tylko kocham spokój Odpowiedz Link
bret.2 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 21:54 ale czy napewno spokoj jest rownoznaczny ze szczesciem a przeciez ono jest najwazniejsze dla kazdego . Wiosna mimo wszystko wnosi troche nipokoju budzacych sie uczuc nawed w takim zlym duchu jak jaa wiec zycze nie spokoju a szczescia Odpowiedz Link
marii51 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 04.03.09, 22:25 Witam wieczorową porą- witam- ładnie sporo wpisów- i to najważniejsze-:) Przychodzicie tu, to znak- że chcecie .. być tu- Odezwę się indywidualnie do kogoś o nicku - bret_2- Witaj ,siadaj i opowiadaj Odpowiedz Link
jaga_22 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 05.03.09, 07:23 Marii..no przecież czujemy się jak w niebie,czyż nie ????? Na razie miła atmosfera i oby tak dalej.Widocznie dziewczyny są cool. Bret.2 ........nie przejmuj się,kto z kim przestaje............ Odpowiedz Link
annrez Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 05.03.09, 10:42 nie po to wchodze na forum ,zeby mi ktos przykrosci prawil , pisze bo jest mi tu dobrze, bo mam psiapsiolki i na pewno gdybym o cos zapytala to dostane odpowiedz a ..nie zlosliwosci. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 05.03.09, 10:57 Masz Aniu 100% racji. Ja też nie cierpię złośliwości,bo to boli. Odpowiedz Link
marii51 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 05.03.09, 11:56 macie rację -oby nam nikomu nie bolało- a my porządeczek w razie coś, zrobimy szybciutko (wiecie dobrze- jak lubię żartować- bert-2 krokodyla wystraszy- )) Odpowiedz Link
bret.2 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 05.03.09, 21:40 serdecznie przepraszam jesli kogos urazily moje zarty (moze zeczywiscie troche z piekla rodem )ale zapewniam ze nie taki diabel straszny jak wyglada. poniwaz jestem zupelnie nowy to bylo to takie rozpoznanie bojem.daleki tez jestem od zwracanie na siebie uwagi w ten sposob.a pozatem rozpoznanie wykazalo ze nieprzyjaciel jest w miare tolerancyjny i bardzo mily wiedz w razie kleski i poddanie sie nie bedzie takie straszne i jeszcze raz przepraszam jesli mam sie wynosic do czarta to powiedzcie pa pa ale zartowania to chyba nie bede sie mogl eyzec Odpowiedz Link
jaga_22 Re: TAKIE MOJE ROZMYŚLANKA...O NIEBIE:) 05.03.09, 21:57 Witaj bret.2 wpadaj trochę częściej )) Odpowiedz Link
marii51 Re:bret_2:) 06.03.09, 08:29 witaj - witam jeszcze raz...- absolutnie nie masz za co przepraszać nas ( narazie) dobrze- nawet bardzo dobrze, że zawitałeś na forum- uratowałeś chociaz troszkę sytuację - bo już nam tu mówiono- że same tu kobiety-aż przekonywałam gdzieś tam w wątku do misiek kosmaty - że to nieprawda- kilku panów nas odwiedziło- ale chwilowo może nie mają czasu poświęcać na to forum jeśli lubisz dobry humor- to bardzo dobrze- my też i już nie jesteś nowy - bo nowszy jest od wczoraj sagittariusz954 -w wątku o teściowej - czyli masz wsparcie w razie coś męskie- życze dobrego samopoczucia wśród nas- tylko się nie leń- przychodż częściej i pisz-powodzonka Odpowiedz Link