Dodaj do ulubionych

Era Nowe Horyzonty

02.08.09, 11:41
www.plejada.pl/2,22321,news,1,1,galerianki_na_helu,artykul.html
Znajomi załatwili nam karnety i niestety leżą niewykorzystane. Jest tak duże zainteresowanie, że należałoby się ustawiać w kilometrowej kolejce. Pierwszeństwo mają biletowicze, a później do sali kinowej wpuszczani są karneciarze. Widowisko plenerowe nas nie interesuje. Szkoda, może za rok będzie normalniej.
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Era Nowe Horyzonty 02.08.09, 12:22
      Ja na taki film na pewno nie pójdę,choćby był za darmo i bez
      utrudnień.Czy taki film,nie może być podpowiedzią dla młodych,skąd brać
      pieniądze wink , może jest przestrogą,czy aby skuteczną.wink
      • agat-a52 Re: Era Nowe Horyzonty 02.08.09, 12:34
        www.plejada.pl/106,,start,1,era_nowe_horyzonty_2009,raport.html
        Ale to już się dzieje i na postawie faktów powstał scenariusz filmu. Ja jednak byłam zainteresowana Almodavarem jest to współczesny mistrz, ale przed projekcją jego filmu z Penelope Cruz działy się dantejskie sceny.
        • m4-6 Re: Era Nowe Horyzonty 02.08.09, 13:37
          Chodzę tylko do kina jak jestem u dzieci,u mnie nie ma nawet kina,tylko dzieła wielkie uznane przez dyrektora domu kultury pare razy w roku są do obejrzenia.Cóż żadnego wyboru nie mamsad. Zazdroszczę Wam kobietywink.
          • alfredka1 Re: Era Nowe Horyzonty 02.08.09, 14:15
            Nie zazdrość, raczej pomyśl ilu stresów z konieczności unikasz smile)
            A dobry film wolę obejrzeć w domu, bardziej spokojnie i bez
            chrumkania, szeleszczenia, pogwizdywania czy
            zbiorowego "łomatkobosko".
            Pozdrawiam smile
            • m4-6 Re: Era Nowe Horyzonty 02.08.09, 14:35
              Chrumkania itp.nie zazdroszczę, ale nowości owszem...nim pokażą w tvsmile.
            • agat-a52 Re: Era Nowe Horyzonty 02.08.09, 14:37
              Alfredko rozbawiłaś mnie. Jednak w domu nawet na dobrym sprzęcie to nie to samo co w Multipleksie. A tak jest ustawiona akustyka, że tego chrupania nie słychać. Film musi mieć efekty, których ja na swoim domowym sprzęcie nie mogę wykorzystać, bo mieszkam teraz w bloku.
              • agat-a52 Re: Era Nowe Horyzonty 02.08.09, 14:42
                M4-6 masz jeszcze wyjście: przyjazd do Wrocławia. Tylko już Era się kończy, a dużo osób było przyjezdnych. Może za rok się zdecydujesz.
                • m4-6 Re: Era Nowe Horyzonty 02.08.09, 14:59
                  Nie dziwie się,że było dużo przyjezdnych.W małych miasteczkach kina pozamykali,bo nierentowne i zrobili tam dyskoteki- rentowne.sad
      • waliakon2 Re: Era Nowe Horyzonty 02.08.09, 18:40
        Taki film to lekcja dla młodych,a nie przestroga i to nie jedyny film tego
        gatunku.Z podobnych filmów czerpie wiedzę światek przestępczy, mają pokazane jak
        na dłoni w jaki sposób się kradnie bije a nawet zabija.
        • agat-a52 Re: Era Nowe Horyzonty 03.08.09, 11:42
          film.onet.pl/0,0,2019298,wiadomosci.html
          Myślę, że ten gatunek filmu jest adresowany do ludzi, którzy nie mają pojęcia o patologii, do rodziców i wychowawców. Młodzież jest już wyedukowana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka