marii51 08.08.09, 19:12 UŚCISKI POZDROWIONKA- MIŁOŚCI SZCZĘSCIA -ZDROWIA RADOŚCI DOBRYCH WIERNYCH PRZYJAŻNI- JEDNYM SŁOWEM JAK W KRAINIE ŁAGODNOŚCI-- NA GG właczę muzyczkę bardzo lubię suchać "krainę łagodności... / Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: PIĘKNY MAM PREZENCIK--12000... HURRRA 08.08.09, 19:23 Wam Kochani--za aktywność na forum https://www.youtube.com/watch? v=eLcY1WSX2gE&feature=PlayList&p=9B35570A925B528D&index=0&playnext=1 Odpowiedz Link
tropem_misia1 Mario 08.08.09, 19:32 droga, wszystkiego naj...z okazji urodzin. Przesyłam Ci wiersz Staffa ,dla mnie cudowny,wiersz marzenie; W przedziwnym mieszkam ogrodzie, Gdzie żyją kwiaty i dzieci I gdzie po słońca zachodzie Uśmiech nam z oczu świeci. Wodotrysk bije tu dziwny, Co śpiewa jak śmiech i łkanie; Krzew nad nim rośnie oliwny Cichy jak pojednanie. Różom, co cały rok wiernie Kwitną i słodycz ślą woni, Obwiązujemy lnem ciernie, By nie raniły nam dłoni. Żywim rój ptaków, co budzi Ze snu nas rannym powiewem, Ucząc nas iść między ludzi Z dobrą nowiną i śpiewem. I mamy ule bartnicze, Co każą w pszczół nam iść ślady I zbierać jeno słodycze Z kwiatów, co kryją i jady. I pielęgnujem murawę, Plewiąc z niej chwasty i osty, By każdy, patrząc na trawę, Duszą, jak trawa, był prosty. Ja cały czas szukam tego ogrodu. Może Tobie się uda. Odpowiedz Link