tropem_misia1 Re: Macie? 12.07.13, 06:20 Ja też...takie nie wiadomo co. Coś się chce,ale co? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie? 12.07.13, 07:02 ..wiec najpierw mysle co to moze byc, a pozniej otwieram lodowke i robie szybki przeglad )) kiedy nic nie pasuje znow cos za mna lazi :i)) potrafie sie zmobilizowac i jechac do sklepu, cukierni....chyba, ze pora na to nieodpowiednia, to wracam do lodowki ))) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Macie? 13.07.13, 06:52 Też mam. ale chcenie zrobienia czegoś....niezgodnego z rytuałem dnia ...coś szalonego....to już nie...sił brak Odpowiedz Link
darima_ka Re: Macie? 13.07.13, 12:01 Bardzo często mam zachciewajki. Wtedy przewietrzam lodówkę ,a w najgorszym przypadku robię tosta z dżemem Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Macie? 13.07.13, 12:56 Mówi się że zachciewajki mają kobiety w ciąży ale to nieprawda że tylko One. Facety też je mają. Np najdzie chęć na browara a w domu puchy /nie puszki/ a pora późna. Wtedy myk na pobliską stację i po bólu. Zachciewajka spełniona Odpowiedz Link