tropem_misia1 31.10.13, 06:02 i wsparcia się domagam! DO DENTYSTY ZMIERZAM DZIŚ. Ten lęk nigdy nie zniknie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mifredo Re: Drobinki zrozumienia 31.10.13, 06:21 Jeśli dobry dentysta, to warto się poświęcić Dla mnie najgorsze jest czekanie i czasem płacenie Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Drobinki zrozumienia 31.10.13, 14:00 Tropciu ,a wiesz co znaczy lęk przed dentystą? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Drobinki zrozumienia 01.11.13, 06:06 rena-ta49 napisała: > Tropciu ,a wiesz co znaczy lęk przed dentystą? co znaczy? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Drobinki zrozumienia 01.11.13, 11:26 Że byłaś molestowana seksualnie? fakty.interia.pl/prasa/news-super-express-twoje-dziecko-boi-sie-dentysty-jest-ofiara-ped,nId,1042825 Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Drobinki zrozumienia 31.10.13, 14:00 Nie bój ,nie taki straszny teraz dentysta Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Drobinki zrozumienia 01.11.13, 06:07 no fakt ale cena straszna już wiem ) Odpowiedz Link
super.halusia Re: Drobinki zrozumienia 01.11.13, 08:52 I jak poszło? Oczywiście,nie cenowo Odpowiedz Link
darima_ka Re: Drobinki zrozumienia 01.11.13, 11:23 My narzekamy na ceny u dentysty,bo nie mieliśmy na szczęście okazji się dowiedzieć o znacznie wyższych cenach u innych lekarzy. Lepiej się nie przekonywać. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Drobinki zrozumienia 01.11.13, 11:34 Jak ja żle znoszę wizyty u dentysty, chciałabym usiąsc w fotelu wyluzowana..chociaż jeden jedyny raz...a po mam jeszcze portfelową traumę jakos tak nieswojo znoszę ingerencje w mojej paszczy...dziwnie trzymam się fotela, jakby miał odlecieć, a on przecież zawsze w tym samym miejscu Odpowiedz Link
darima_ka Re: Drobinki zrozumienia 01.11.13, 18:59 Ja dentysty się nie boję,gorzej znoszę wizytę u ginekologa Portfelowa trauma jest ,to fakt. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Drobinki zrozumienia 01.11.13, 20:19 Zasadniczo, to ja ide do lekarza, kiedy muszę....podziwiam te osoby, które z najmniejszym niedomaganiem idą natychmiast....i siedzą i slęczą.... mam taka osobe w rodzinie...przez godzinę boli głowa i od razu kompleksowe badania i konsultacja przynajmniej u dwóch lekarzy... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Drobinki zrozumienia 01.11.13, 21:09 Ciężko z takim hipochondrykiem żyć. Do lekarzy też nie lubię chodzić,ale rutynowe badania robię ,jestem w grupie zagrożenia. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Drobinki zrozumienia 01.11.13, 21:21 ..bo czasem to jest koniecznośc... ale na siłe wyszukiwanie chorób, jak robi to ta osoba? kiedys nawet zapytałam dlaczego tak lata do lekarza, jak z pecherzem....bo chce długo żyć )) ja myslę, że wyznaczonej kreski i tak się nie przeskoczy Odpowiedz Link