lilith70 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 09:44 Miłość jest prosta jak drut i nie ma w niej żadnej tajemnicy ani mistyki, dorabiamy ideologię bo niekiedy nie umiemy, a niekiedy nie chcemy, bo wolimy się oszukiwać, nazwać pewne rzeczy po imieniu. To co nazywamy tajemnicą, czy mistyką w miłošci jest zwyczajną chemią zachodzącą w mózgu, trwającą do 3 lat, albo nie jest żadną miłością tylko jej toksyczną odmianą. Odpowiedz Link
lilith70 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 09:46 Ale najwAżniejsze że weekend Odpowiedz Link
leziox Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 11:20 Boshe! A ci tu znowu o miłości. Piękny początek dnia. Nie ma co. Bleeeeeee! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 17:10 Mnie chyba brakuje pewnych pierwiastków by mogła nastąpić reakcja , a potem związek......... Odpowiedz Link
lilith70 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 18:53 Nie jesteś magiczna...tajemnicza...czyli nie z tej ziemi.... Za bardzo podchodzisz racjonalnie.....--- Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 19:04 że niby "szkiełko i oko" ? Nie potrafię namacać tego co nienamacalne? Możliwe. Sama nie wiem w co nie wierzę : w duchy czy kosmitów. ale boję się jednego i drugiego)) Odpowiedz Link
lilith70 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 19:18 A Ty zaraz o macaniu, macanie to nie miłość Odpowiedz Link
anus-hka Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 19:46 No to niewidomy ma przerypane.... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 19:52 anus-hka napisała: > No to niewidomy ma przerypane.... O!! może " kupić kota w worku" jak nie namaca Odpowiedz Link
lilith70 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 20:12 Niewidomemu to dobrze, a jak nie ma węchu, to prawie każdy partner jego, a jak głuchy to ho ho! Möj tato miał problemy ze słuchem, dlatego z matką wytrzymywał, jak w końcu zainstalował sobie aparat słuchowy to coraz mniej go w domu było, wiecznie miał jakieś nadgodziny albo pracę dodatkową. Taki robotny się zrobił I wcale się nie dziwię Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 19:47 Macanie to kontakt kontaktowanie się jest potrzebne...... Odpowiedz Link
anus-hka Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 19:57 Słowa słowa słowa...nic nie znaczą jak sie czynami nie podeprze...macanie to jest miłość...zdrowe macanie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 20:05 a tak mię ciekawość rozparła : jakie macanie jest niezdrowe? )))))))) Odpowiedz Link
lilith70 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 20:13 Niezdrowe macanie jest gdy niechciane, natarczywe... Odpowiedz Link
lilith70 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 20:14 A w przewodniej democie tak magicznie i tajemniczo się zrobiło, a Wy to do macania sprowadziłyście Odpowiedz Link
anus-hka Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 20:21 No bo tak naprawde to wszystko sie koko dup.y kreci Odpowiedz Link
lilith70 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 20:44 No tak, a człowieki sobie ideologię dopisują Miłość, to żadna magia, żadna tajemnica, żeby ze sobą wytrzymać musi być przyjaźń i satysfakcjonujący obie strony seks. Nic więcej. Wszystko się mieści w przyjaźni Odpowiedz Link
rudka-a Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 21:40 ..żeby uzupełnić temat, to dopowiem, że... sa różne miłości... jest ojczyźniana, siostrzana......... i taka, co się siebie kocha ) i zakazane też są.... miłość, to taki wielki motylek w brzuchu )))))))) no! Odpowiedz Link
rudka-a Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 21:55 ..ale to wtedy, gdy miłość zamienia sie w ..przyzwyczajenie...i reszta nam już...zwisa, jak nietoperek ))) Odpowiedz Link
leziox Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 26.06.15, 22:49 To ja wyskoczę z kawałem. Przychodzi niewidomy na plażę. Pod pachą trzyma dmuchaną panienkę. Potem się na niej kładzie i się opala. Przychodzoi ratownik. -Proszę pana, ja przepraszam ale pan tu z tą gumową sex-lalą się opala.Dookoła kobiety, dzieci, całe rodziny patrzą... -Gumowa lala? - mówi niewidomy -chcesz mi pan powiedzieć że ja całą zimę pierdoliłem materac?! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 27.06.15, 03:43 rudka-a napisała: > ..ale to wtedy, gdy miłość zamienia sie w ..przyzwyczajenie...i reszta nam już. > ..zwisa, jak nietoperek ))) a nie dlatego ,że w miłości tak ślepo...............? Odpowiedz Link
rudka-a Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 27.06.15, 09:23 Mówią, że miłość jest ślepa, ale....sąsiedzi nie ) Hanka O śpiewała... Miłość Ci wszystko wybaczy Smutek zamieni Ci w śmiech. Miłość tak pięknie tłumaczy: Zdradę i kłamstwo i grzech. Choćbyś ją przeklął w rozpaczy, Że jest okrutna i zła, Miłość Ci wszystko wybaczy Bo miłość, mój miły, to ja. Jeśli pokochasz tak mocno jak ja, Tak tkliwie, żarliwie, tak wiesz, Do ostatka, do szału, do dna, To zdradzaj mnie wtedy i grzesz. Bo miłość Ci wszystko wybaczy Smutek zamieni Ci w śmiech. Miłość tak pięknie tłumaczy: Zdrade i kłamstwo i grzech. Choćbyś ją przeklął w rozpaczy, Że jest okrutna i zla, Miłość Ci wszystko wybaczy Bo miłość, mój miły, to ja. ..i tak to jest z tą miłością w życiu )))))))) Odpowiedz Link
lilith70 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 27.06.15, 09:34 Jasne tak śpiewają zony alkoholików i notorycznych zdradzaczy. To miłość dla kogoś bez poczucia własnej wartości i cierpiętnicy. Miłość wszystkiego nie wybacza, a nawet jak wybaczy, to już się z tym kimś nie potrafi być. Dla mnie to takie banały. Ale ja to za grosz magiczna nie jestem haha Odpowiedz Link
rudka-a Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 27.06.15, 09:39 Niektóre panie w imie miłości..źle pojetej maja podbite oczy bywa i tak ) Odpowiedz Link
leziox Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 27.06.15, 12:44 Znam parę takich kobiet. One wciąż mają nadzieję że ON kiedyś przestanie, że to rączka mu się obsunęła, że to PAN zły humor miał a dzisiaj był wyjątkowo dobry bo nawet zęba nie wybił tylko żeberko złamał itd. Niektóre czasami nie wytrzymują i wbijają nóż kuchenny w klatę Pana w afekcie wyprawiając go na tamten świat, inne potrafią całe życie liczyć na to że będzie dobrze - a nie będzie. Ot, życie. Odpowiedz Link
anus-hka Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 27.06.15, 12:48 Miłość wszystko wybaczy ale najlepiej gdy sie od takiego pana jest odizolowana....wtedy można wybaczyć...ale nigdy nie wracać...nigdy Odpowiedz Link
rudka-a Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 27.06.15, 14:49 Tkwią przy takim damskim bokserze, bo wydaje im się, że nie potrafią sobie poradzić, bo zależne od drania, zniewolone, bez przyszłości, liczące chyba na cud. Łatwo powiedzieć, że są głupie, bo ślęcza w toksycznym związku. Ileż to trzeba wysiłku, by taka kobieta poczuła, że jest wartościowa, by odbiła sie od dna i chciała zacząć inne życie. Bez wrzasku, awantur, rekoczynów...niewielu się udaje.....ale jednak to możliwe.. Odpowiedz Link
lilith70 Re: żę PIĄTEK JEEEEST aaaaaaaaa....:-) 27.06.15, 16:25 Dla mnie to niepojęte, jednak te kobiety są zwyczajnie chore, są uzależnione od swojego oprawcy, jak ktoś komuś przez lata wmawia że jest nikim, to w końcu zaczyna się w to wierzyć, często już na starcie miały zaniżoną samoocenę i czasem tylko psycholog może pomóc... Odpowiedz Link