tropem_misia1 16.07.15, 06:54 się najbardziej boicie? przeca każdy się lęka tego czy tamtego.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith70 Re: Czego 16.07.15, 09:50 Niedołężnej starości, uzależnienia od innych, złego traktowania w chorobie, biedy, ale jeśli takie sytuacje nastąpią, to dokonam na sobie eutanazji, jestem już przygotowana. No chyba że będę miała Alzheimera i zapomnę co to ja chciałam zrobić Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czego 16.07.15, 10:10 Sama myśl o takiej jesieni życia napawa wręcz grozą... oby nie!!....a jeśli jest tak gdzies zapisane, to krótko niech to trwa.... Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Czego 16.07.15, 10:14 Tak, tego co Lila oraz poczucia rezygnacji, godzenia się z beznadzieją, wegetacji i takiej samotności, że jedyną rozrywką będzie liczenie własnych palców u rąk Odpowiedz Link
lilith70 Re: Czego 16.07.15, 11:13 Rezygnacja nie jest taka zła,bo przynajmniej człowiek się godzi z własnymi ograniczeniami i nie wali wciąż głową w mur, nie czuje już rozczarowania, a jak czuje, to w znikomym stopniu, nie jest zgorzkniały, jest to smutne takie godzenie z sytuacją, ale przynajmniej przebiega spokojnie. W życiu z wieloma rzeczami człowiek musi się pogodzić, inaczej dostałby w głowę. Chyba, że ktoś żyje bezproblemowo, nie zaznał nigdy smaku porażki, a jego życie to jedno pasmo sukcesów lub wiecznej walki z niemożliwym. Pewnie tacy też bywają. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czego 16.07.15, 13:40 Wali łbem do czasu, a potem i tak musi się poddać... starość się Panu nie udała! ! Odpowiedz Link
lilith70 Re: Czego 16.07.15, 14:56 Tylko od mocnych wstrząsów i uderzeń o mur substancje w człowieku intensywnie mieszają się i robią się cierpkie,a mawet gorzknieją Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czego 16.07.15, 18:05 Ahaaaaa...to takie cóś, jak...wstrząśnięte i..zmieszane ? Odpowiedz Link
lilith70 Re: Czego 16.07.15, 19:15 wstrząśnięte i trujące dla otoczenia hahaha Dziś podsłuchałam dwóch dziadków.... - Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czego 16.07.15, 20:29 Albo i gorzej zrzędliwy się człek stanie, ciągle niezadowolony......współczuć otoczeniu ) Odpowiedz Link
lilith70 Re: Czego 16.07.15, 21:03 NO OTOCZENIU I SOBIE, BO WSZYSCY ZWIEJĄ Oj caps lock mnie opanował...wypiłam dwa piwa na nerwy przedurlopowe i to pewnie dlatego Odpowiedz Link