tropem_misia1 14.11.15, 08:44 takie czyściutkie , błękitne...słońce żółci się. Wypełzamy z domku? Ja muszę - zakupy chociażby. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Niebo 14.11.15, 08:59 Ja i moje przeziębienie też musi wyjść z domu... Pies amciu nie ma, trzeba kupić.. faktycznie niebko niebieściutkie słoneczko ostro daje po oczkach.... a niech świeci jak najdłużej, trzeba ładować akumulatory, bo jak zapanuje szarość, to mi uśmiech z japy zniknie w sekundzie nie znosze takich dołujących dni, ale trzeba się na to nastawić, że będą Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Niebo 15.11.15, 05:31 Piesek Amciu Tęsknię za Majką. Z żalem patrzę na podrapaną tapetę ,plamy chloru na spodniach,zniszczoną od wody ( jak chlipała) nóżkę szafki kuchennej......Nigdy nie miałam do niej o to pretensji. a teraz mi to przypomina o niej. Nie wiem czemu akurat to , bo mam też zdjęcia widoczne w pokoju. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Niebo 14.11.15, 10:36 Pokrywa się chmurami u mnie. "Jutro(niedziela) w całej Polsce ciągłe, SILNE OPADY DESZCZU. Suma opadów do ok.20 mm/m2" twitter.com/WasilewskiTomek/status/665452680349925376 Jutro siedzimy w domu Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Niebo 15.11.15, 05:31 a mię sweter gruby wysechł - tak wiało. Najpierw kapało , a potem wyschło. Odpowiedz Link