tropem_misia1 22.01.16, 05:10 Chłopiec bez kurtki. Co byś zrobił? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Eksperyment. 22.01.16, 17:31 Nooo, widziałam, widziałam... mozna powiedzieć, że jesteśmy narodem o gołębim sercu...takim wrażliwym, miłosierdzie wręcz wyłazi z kazdego kąta.. jakies tam resztki zainteresowania u niektórych... ogrzej łapki, załóż szaliczek... ale to za mało... tu trzeba było zdecydowanej reakcji... zdejmuje kurtkę, zabieram dziecko w ciepłe miejsce i podejmuje dalsze działania... nie zostawiam na ławce, przystanku... tj babie, która rzuciła zdaniem 'nie za gorąco' zrobiłabym tatuaż na czole...- chodzaca głupota ))))))) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Eksperyment. 23.01.16, 06:53 Smutne to ...jako ludzkie stado powinniśmy bronić małych i czuwać nad nimi wspólnie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Eksperyment. 23.01.16, 21:14 ..żeby tak było trzeba mieć tam serducho, a nie tylko kawał pompujacego flaka... i trochę..wyobraźni.. Odpowiedz Link
leziox Re: Eksperyment. 25.01.16, 11:37 No. Na przykład ja to od razu bym się zainteresował i dał dziecku chociaż trochę wódki. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Eksperyment. 26.01.16, 21:17 ) na rozgrzewkę? ogóreczka też byś nie poskąpił? Odpowiedz Link
leziox Re: Eksperyment. 26.01.16, 22:37 A jak, jeśli już to wszystko w pakiecie. Zresztą zabrałbym może do melyny, niechby sobie dziecko w dobrym towarzystwie pograło w karty, może wygrałoby od kogo jaką kurtkie? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Eksperyment. 27.01.16, 00:37 My z Rudzią wiemy ,żeś człekiem dobrotliwym i o sercu złotym. To co Ci najmilsze oddasz.... Odpowiedz Link