kobieta_na_pasach 16.08.09, 21:02 a mianowicie dziewczeta drogie, jak wy to robicie,ze macie takie smieszne emotikonki w sygnaturkach? bo ja jestem zielona i potrafie tylko zrobic dwa ludziki: i Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: przepraszam za poufalosc 16.08.09, 21:03 kobieta_na_pasach napisała: > a mianowicie dziewczeta drogie, jak wy to robicie,ze macie takie smieszne > emotikonki w sygnaturkach? bo ja jestem zielona i potrafie tylko zrobic dwa > ludziki: i :<D > Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: przepraszam za poufalosc 16.08.09, 21:13 żeby zrobić diabełka to tak: ] : - > ale usuń spacje. A czarownicę to link wkleiłam do stronki z gifami do gadugadulca o np. tu www.e-gify.com/buzki/ najeżdżasz myszą, klikasz prawym i tam masz opcję 'kopiuj adres URL grafiki' Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: przepraszam za poufalosc 16.08.09, 21:15 dzieki. jak to wszystko spamietac? Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: przepraszam za poufalosc 16.08.09, 21:17 to się samo będzie robiło, jak tu dłużej posiedzisz Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: przepraszam za poufalosc 16.08.09, 21:27 Właśnie przyjdzie z czasem Tu masz linka z fajnymi gifami: www.ajlawgifs.yoyo.pl Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: przepraszam za poufalosc 16.08.09, 21:29 Nie podświetliło się. Może teraz. www.ajlawgifs.13tka.com/ Odpowiedz Link