barba50 15.10.12, 14:15 Staram się pisać poprawnie po polsku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arim28 Re: Klasówka z religii 15.10.12, 14:20 Hahahahaha! Ps 1+ to bardzo zle? Czy ten plus to jednak za pomyslowosc? Jak ja sie uczylam to najgorsza ocena bylo 2= (na szynach) Moge to poslac dalej? Odpowiedz Link
barba50 Re: Klasówka z religii 15.10.12, 14:42 Jasne, że możesz. Jedynka teraz to najgorsza ocena, to niedostateczny. Dwója to dopuszczający (bądź mierny). A ten plus to chyba za to, że jednak coś napisała, a może za inwencję... Odpowiedz Link
karple Re: Klasówka z religii 15.10.12, 15:03 Ha ha cudne!!! Jaka pomysłowość Tylko dziewczyny z tym rozpowszechnianiem do bym jednak uważała, gdyż autor wyraźnie napisał, że ze wzgledu na tajemnicę prosi o dyskrecję Odpowiedz Link
pi.asia Re: Klasówka z religii 15.10.12, 18:38 GENIALNE! Ja bym postawiła dwie oceny - jedynkę z religii i szóstkę za pomysłowość. A i tak najlepszy jest komentarz Odpowiedz Link
agnes-05 Re: Klasówka z religii 15.10.12, 22:04 Tylko 1+....Ja zostałam karnie wyrzucona z lekcji religii ( wöwczas jak najbardziej dobrowolnych i absolutnie pozaszkolnych) za to, że podczas omawiania kwestii łaski niebieskiej, spytałam księdza, dlaczego nie czewonej, albo zielonej. Przyjęto mnie z powrotem, ale ile się matka wstydu najadła...ho ho ho... ))) Odpowiedz Link
saga55-5 Re: Klasówka z religii 16.10.12, 00:14 Spodobało mi się Ja to na czasie nawet teraz jestem bo córa uczy się do komunii Odpowiedz Link