wadera3 24.05.17, 06:58 Najpiękniejsze imię świata dziś świętuje, wraz ze mną Dlatego, znanym, i nieznanym, Joannom składam wyrazy, sobie też oczywiście. Niech nam się wiedzie we wszystkich dziedzinach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia1234 Re: Joanny 24.05.17, 08:27 to ja się dołączę do życzeń- wszytskiego najlpeszego wszystkim Askom. A że na bierzmowaniu wzięłam sobie Joannę na patronkę to trochę życzeń chyba mogę przyjąć? Odpowiedz Link
wladziac Re: Joanny 24.05.17, 08:35 Mi też baaaardzo się podoba imię Joanna,wszystkiego naj,naj,najlepszego i spełnienia marzeń wszystkim Joannom,niech się Wam wiedzie jak najlepiej Odpowiedz Link
arim28 Re: Joanny 24.05.17, 18:31 Askom, Asienkom, Joannom - wszystkiego najlepszego!!!! Odpowiedz Link
wadera3 Jak co roku 24 maja 24.05.18, 11:21 Ponawiam/y życzenia dla posiadaczek najpiękniejszego imienia świata. Oby nam się! Odpowiedz Link
panna_beata Re: Jak co roku 24 maja 24.05.18, 12:22 Niech się Joannom darzy we wszekich dziedzinach! Odpowiedz Link
pi.asia Re: Joanny 24.05.18, 23:59 DZIĘKUJĘ!!! Dziś na imieniny kupiłam sobie domeczek!!! Wszystkim Asiom życzę takich radosnych dni, jak ten mój dzisiejszy Odpowiedz Link
panna_beata Re: Joanny 24.05.19, 09:28 Minął rok i znów imieniny Joann. Dziewczyny, niech Wam się wiedzie! Dużo zdrowia i futrzastej miłości na co dzień i od święta Odpowiedz Link
wadera3 Re: Joanny 26.05.19, 21:27 panna_beata napisała: > Minął rok i znów imieniny Joann. Dziewczyny, niech Wam się wiedzie! Dużo zdrowi > a i futrzastej miłości na co dzień i od święta > > Dziękuję w imieniu i z ramienia Wiadome (Ci) zawirowania sprawiły, że sama prawie zapomniałam o tym dniu, a i najbliżsi też nie byli lepsi. Wiem jednak, że jesteśmy wytłumaczeni. Odpowiedz Link