marzena490 23.08.12, 17:08 Jaką szkołę językową w Warszawie polecacie? Chodzi mi o kursy dla całego personelu. Bardzo zależy mi na tym, aby pieniądze wydane nie poszły "w las", tylko, aby przydały się dla wszystkich pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eq_szkola_jezykow_obcych Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 23.08.12, 22:51 Zapraszam do nas: www.EQ.EDU.pl Organizujemy szkolenia dla firm dostosowane każdorazowo do konkretnych, spersonalizowanych potrzeb Słuchaczy. Jesteśmy na rynku od 16 lat i mamy bardzo dobre opinie wśród dotychczasowych Klientów: www.ocenwszystko.pl/p3879,eq-szkola-jezykow-obcych.html Jeśli skontaktuje się Pani z nami telefonicznie lub mailowo, przedstawimy szczegółową ofertę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka909 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 30.08.12, 19:15 Ja polecam GB English w Warszawie. Naprawdę dobra szkoła językowa. Uczą mało znaną w Polsce metodą Callana, która daje świetne rezultaty. Naprawdę uczy języka. Nie trzeba wkuwać słówek na pamięć. Język przychodzi z dużą łątwością. A w samej szkole lektorzy bardzo pozytywni, więc myślę, że warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
bo_na_parter Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 30.08.12, 21:00 metoda Callana jest akurat, niestety, bardzo znana w Polsce. A niestety dlatego, bo uczy języka niepoprawnego, przestarzałego i w dodatku uczy posługiwać się nim biernie i bezmyślnie. nie polecam (a zawodowo zajmuję się szkoleniami, więc wiem, co mówię) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_pencil_bemowo Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 02.09.12, 11:57 Niestety zgadzam się z przedmówcą. Największą zaletą metody callana jest jej nazwa - łatwa do zapamiętania dla klientów. Najciekawsze jest, że większość szkół chwalących się, że uczą metodą callana robi to w bardzo ograniczonym zakresie (w sumie to dobrze). Gdyby ściśle trzymali się faktycznych zaleceń MC to nie mieliby żadnych klientów w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_pencil_bemowo Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 02.09.12, 12:01 Jeśli chcesz wydawać pieniądze na: drogie kampanie marketingowe, specjalistów od HR, świetną stronę internetową to polecam wszystkie sieciówki. Jeśli jednak chcesz dostać świetną usługę za rozsądną cenę to zapraszamy do nas. Mamy świetnie wyszkolonych i doświadczonych lektorów. Skuteczność jest gwarantowana. ----------------------------------------------- Szkoła Językowa Blue Pencil Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka909 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 21.09.12, 23:31 Nie wiem, czy metoda Callana w Polsce jest bardzo popularna ale na pewno pozwala nauczyć się komunikacji z innymi. A to w języku jest chyba najważniejsze prawda? Szczególnie, gdy nie chodzi nam o to, by dobrze napisać test (jak to było w szkole), a rzeczywiście poradzić sobie w dyskusji z anglojęzycznym kolegą. Jak dla mnie ta meoda jest naprawdę ok. Odpowiedz Link Zgłoś
marc_polo Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 31.08.12, 10:17 marzena490 napisał(a): > Jaką szkołę językową w Warszawie polecacie? Chodzi mi o kursy dla całego person > elu. Bardzo zależy mi na tym, aby pieniądze wydane nie poszły "w las", tylko, a > by przydały się dla wszystkich pracowników. Zajrzyj na stronę Speak upu. Wiem, że prowadzą zajęcia dla firm, dobrze dostosowując się do wymagań. Kto pyta nie błądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_pencil_bemowo Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 02.09.12, 12:02 Jeśli chcesz wydawać pieniądze na: drogie kampanie marketingowe, specjalistów od HR, świetną stronę internetową to polecam wszystkie sieciówki. Jeśli jednak chcesz dostać świetną usługę za rozsądną cenę to zapraszamy do nas. Mamy świetnie wyszkolonych i doświadczonych lektorów. Skuteczność jest gwarantowana. --------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
olcius2012 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 13.09.12, 15:28 Cherry School - skutecznie, szybko i naprawdę tanio! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
rower20 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 02.10.12, 22:33 moge polecić z doświadczenia szkołę TFLS. Proszę wejśc na ich stronę gdzie znajdzie Pani szczegóły. Są od ponad 20 lat na rynku, 3 miejsce w rankingu szkół językowych, mają Akredytację MEN co jest bardzo istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
intro11 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 08.10.12, 09:11 Moja firma wykupiła kursy w BS. Muszę przyznać, że mają bardzo dobrze wykwalifikowaną kadrę a zajęcia prowadzone są ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jablo60 [...] 03.03.13, 21:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka7774 [...] 05.03.13, 15:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewalt Re: TFLS 24.03.13, 15:57 Ze swojej strony chciałbym polecić firmę Englander - angielski z dojazdem. Lektor dojeżdża do domu lub firmy. Lektor, który mnie uczy, spędził kilka lat w UK i z tego co wiem, mają wiele osób, które zdobywały wiedzę za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
lizlis Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 27.03.13, 12:31 Cześć. Mam doświadczenia z różnymi lektorami ( potrzebuję angielskiego w pracy), ale z ręka na sercu mogę Ci polecić wyłącznie jedną osobę. Jest to native speaker z którym miałem lekcję prywatne w centrum Wawy w mieszkaniu. swietnie poczucie humoru i duże doświadczenie. Mam jego e-mail : nolanwarsaw@gmail.com Napisz do niego i się przekonaj. Pozdrawiam, życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
delfina72 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 16.09.13, 14:24 Polecam Lang Ltc, robi szkolenia dla bardzo wielu firm w całej Polsce. Poziom bardzo wysoki i bardzo profesjonalne podejście. Chodziłam też do ich otwartej szkoły językowej przez 4 semestry i nigdy się nie zawiodłam! Odpowiedz Link Zgłoś