Dodaj do ulubionych

Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm

23.08.12, 17:08
Jaką szkołę językową w Warszawie polecacie? Chodzi mi o kursy dla całego personelu. Bardzo zależy mi na tym, aby pieniądze wydane nie poszły "w las", tylko, aby przydały się dla wszystkich pracowników.
Obserwuj wątek
    • eq_szkola_jezykow_obcych Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 23.08.12, 22:51
      Zapraszam do nas: www.EQ.EDU.pl
      Organizujemy szkolenia dla firm dostosowane każdorazowo do konkretnych, spersonalizowanych potrzeb Słuchaczy. Jesteśmy na rynku od 16 lat i mamy bardzo dobre opinie wśród dotychczasowych Klientów: www.ocenwszystko.pl/p3879,eq-szkola-jezykow-obcych.html

Jeśli skontaktuje się Pani z nami telefonicznie lub mailowo, przedstawimy szczegółową ofertę.
      Pozdrawiam!
      • magdalenka909 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 30.08.12, 19:15
        Ja polecam GB English w Warszawie. Naprawdę dobra szkoła językowa. Uczą mało znaną w Polsce metodą Callana, która daje świetne rezultaty. Naprawdę uczy języka. Nie trzeba wkuwać słówek na pamięć. Język przychodzi z dużą łątwością. A w samej szkole lektorzy bardzo pozytywni, więc myślę, że warto :)
        • bo_na_parter Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 30.08.12, 21:00
          metoda Callana jest akurat, niestety, bardzo znana w Polsce. A niestety dlatego, bo uczy języka niepoprawnego, przestarzałego i w dodatku uczy posługiwać się nim biernie i bezmyślnie. nie polecam (a zawodowo zajmuję się szkoleniami, więc wiem, co mówię)
          • blue_pencil_bemowo Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 02.09.12, 11:57
            Niestety zgadzam się z przedmówcą. Największą zaletą metody callana jest jej nazwa - łatwa do zapamiętania dla klientów. Najciekawsze jest, że większość szkół chwalących się, że uczą metodą callana robi to w bardzo ograniczonym zakresie (w sumie to dobrze). Gdyby ściśle trzymali się faktycznych zaleceń MC to nie mieliby żadnych klientów w dzisiejszych czasach.
            • blue_pencil_bemowo Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 02.09.12, 12:01
              Jeśli chcesz wydawać pieniądze na: drogie kampanie marketingowe, specjalistów od HR, świetną stronę internetową to polecam wszystkie sieciówki. Jeśli jednak chcesz dostać świetną usługę za rozsądną cenę to zapraszamy do nas. Mamy świetnie wyszkolonych i doświadczonych lektorów. Skuteczność jest gwarantowana.
              -----------------------------------------------
              Szkoła Językowa Blue Pencil
          • magdalenka909 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 21.09.12, 23:31
            Nie wiem, czy metoda Callana w Polsce jest bardzo popularna ale na pewno pozwala nauczyć się komunikacji z innymi. A to w języku jest chyba najważniejsze prawda? Szczególnie, gdy nie chodzi nam o to, by dobrze napisać test (jak to było w szkole), a rzeczywiście poradzić sobie w dyskusji z anglojęzycznym kolegą. Jak dla mnie ta meoda jest naprawdę ok.
    • marc_polo Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 31.08.12, 10:17
      marzena490 napisał(a):

> Jaką szkołę językową w Warszawie polecacie? Chodzi mi o kursy dla całego person
      > elu. Bardzo zależy mi na tym, aby pieniądze wydane nie poszły "w las", tylko, a
      > by przydały się dla wszystkich pracowników.

Zajrzyj na stronę Speak upu. Wiem, że prowadzą zajęcia dla firm, dobrze dostosowując się do wymagań. Kto pyta nie błądzi.
    • blue_pencil_bemowo Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 02.09.12, 12:02
      Jeśli chcesz wydawać pieniądze na: drogie kampanie marketingowe, specjalistów od HR, świetną stronę internetową to polecam wszystkie sieciówki. Jeśli jednak chcesz dostać świetną usługę za rozsądną cenę to zapraszamy do nas. Mamy świetnie wyszkolonych i doświadczonych lektorów. Skuteczność jest gwarantowana.
      ---------------------------------------------
    • olcius2012 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 13.09.12, 15:28
      Cherry School - skutecznie, szybko i naprawdę tanio!

Polecam!
    • rower20 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 02.10.12, 22:33
      moge polecić z doświadczenia szkołę TFLS. Proszę wejśc na ich stronę gdzie znajdzie Pani szczegóły. Są od ponad 20 lat na rynku, 3 miejsce w rankingu szkół językowych, mają Akredytację MEN co jest bardzo istotne.
    • intro11 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 08.10.12, 09:11
      Moja firma wykupiła kursy w BS. Muszę przyznać, że mają bardzo dobrze wykwalifikowaną kadrę a zajęcia prowadzone są ciekawie.
    • jablo60 [...] 03.03.13, 21:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • sarenka7774 [...] 05.03.13, 15:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ewalt Re: TFLS 24.03.13, 15:57
      Ze swojej strony chciałbym polecić firmę Englander - angielski z dojazdem. Lektor dojeżdża do domu lub firmy. Lektor, który mnie uczy, spędził kilka lat w UK i z tego co wiem, mają wiele osób, które zdobywały wiedzę za granicą.
    • lizlis Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 27.03.13, 12:31
      Cześć. Mam doświadczenia z różnymi lektorami ( potrzebuję angielskiego w pracy), ale z ręka na sercu mogę Ci polecić wyłącznie jedną osobę. Jest to native speaker z którym miałem lekcję prywatne w centrum Wawy w mieszkaniu. swietnie poczucie humoru i duże doświadczenie. Mam jego e-mail : nolanwarsaw@gmail.com Napisz do niego i się przekonaj. Pozdrawiam, życzę powodzenia
    • delfina72 Re: Szkoła angielskiego w Warszawie - dla firm 16.09.13, 14:24
      Polecam Lang Ltc, robi szkolenia dla bardzo wielu firm w całej Polsce. Poziom bardzo wysoki i bardzo profesjonalne podejście. Chodziłam też do ich otwartej szkoły językowej przez 4 semestry i nigdy się nie zawiodłam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka