Gość: krokodyl IP: *.adsl-fixip.axelero.hu 22.10.04, 14:29 KUBA wroc !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Chovanec nie przyjechał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:33 ale ich porobił hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z ostatniej chwili A JEDNAK PRZYJECHAŁ! IP: *.dialin.kamp-dsl.de 22.10.04, 17:00 Na www.legia.net pisza ze chovaniec rano przyjechal i po klotni nie z zona lecz z prezesami wyjechal. Oto caly tekst: Jozef Chovanec wraz menedżerem Juliuszem Bielikiem pojawili się w Warszawie. Nowy trener Legii zadebiutuje meczem z Wisłą w Krakowie. W przerwie zimowej do Chovanca dołączy najprawdopodobniej jeszcze asystent z Czech. Jak donosi czeski "Sport" Legia dopięła swego zatrudniając Chovanca, choć negocjowała jeszcze z kilkoma innymi trenerami. Byli to m.in. Karel Bruckner obecny selekcjoner reprezentacji Czech, Jozef Jarabinsky - trener Banika Ostrawa czy Ladislav Szkorpil - coach reprezentacji do lat 21. ALE SZOPKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: A JEDNAK PRZYJECHAŁ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:42 Czyżby Chowanec wyszarpał od prezesów Legii rekompensatę na podwyższone podatki ? Wcale bym się nie zdziwił gdyby chłop się zabezpieczył. Przecież w Polsce ta nowa stopa podatkowa dotknie niewielką grupę ludzi, jak Kasperczak, Zurawski, Kuźba czy Małysz. Chowanec też się będzie do nich zaliczał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbados Chovanec nie przyjechał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:36 Ten Czech czy Slowak okazal sie nie powaznym gosciem... Wlasciciele Legii! - taki Vejvoda rodzi sie raz na 100 lat, wiec dajmy sobie spokoj z trenerami od naszych poludniowych sasiadów!!! Chovanec pewnie chcial z Legia szybko osiagnac sukces i zaraz wyemigrowac do porzadnej ligi zachodniej... A tu nie ma tyle kasy na transfery, a najblizszy sukces to gdziez za dwa - trzy lata jest do osiagniecia i moze okazac sie on "tylko" nowym stadionem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Chovanec nie przyjechał... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:39 Chovanec się po prostu schował, jak sama nazwa wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spanian A po kiego on tu nam :))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 14:42 Lachy bez jak nie chce to niech idzie wpier...ac knedle do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Chovanec nie przyjechał IP: *.autocom.pl 22.10.04, 14:45 Po co miał przyjeżdżać ? Po to żeby po kilku meczach został potraktowany jak jego poprzednik?Jak drużyna jest do dupy to najlepszy trener nie pomoże. Działacze Legły powinni się podać do dymisji a nie zmieniać trenerów jak rękawiczki,bo częste zmiany trenerów do niczego dobrego nie prowadzą. Każdy trener musi mieć czas na by poukładać drużynę,wyniki nie przyjdą same nie wystarczy zmienić tylko trenera i już będą tylko same zwycięstwa. Puknijcie się w te zakute pały panowie działacze i właściciele klubów (wszystkich nie tylko Legły)żeby mieć dobrą drużynę potrzebna jest praca praca i jeszcze raz praca.Wyniki nie przyjdą same jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.To jest prawda stara jak świat tylko niektórzy nie chcą tego zrozumieć,bo dla nich najważniejsze są pieniądze. NIGDY NIE BĘDZIE DOBRZE W POLSKIEJ PIŁCE JAK BĘDĄ CZĘSTE ZMIANY TRENERÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niucher Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.argonet.pl / *.tele2.pl 22.10.04, 14:49 akurat kubicki był trenerem przez dłuższy czas i mam wrażenie że wiecej Legia już z nim by nie osiągnęła. Potrzeba trochę świeżego spojrzenia żeby z tych piłkarzy których się ma wyłuskać cos nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.autocom.pl 22.10.04, 15:32 Po co wogóle go zatrudniali jak z góry wiedzieli że to dobry fachman ale na III ligę????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy meal Przyszla wrózka do Chowanca i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:48 ... poradzila mu nie wpierdalac sie w bagno recydywistow na Lazienkowskiej. Slusznie postapiles chlopie. Ahoj pane Chovanec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbados Re: Przyszla zona do Chowanca i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:58 Informujemy, że w dniu dzisiejszym Klub definitywnie zakończył rozmowy z panem Jozefem Chovancem. W minioną środę, po długich negocjacjach, spotkaniu w Pradze i dyskusji licznych warunków stawianych przez Pana Chovanca doszliśmy do porozumienia. Pan Chovanec zaakceptował warunki umowy z Legią i w dniu dzisiejszym o 9.50 miał stawić się do pracy w Warszawie. Mimo uzgodnień pan Chovanec nie przyjechał jednak do Warszawy, o czym poinformował nas jego menedżer. Według słów Juliusa Bielika, który reprezentował pana Chovanca w negocjacjach, na jego przyjazd nie wyraziła zgody żona. W związku z zaistniałą sytuacją uważamy temat za zamknięty. Tak, jestem recydywista - chodzilem, chodze i chodzic bede na Legie!!! Do konca dni moich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Przyszla zona do Chowanca i ... IP: *.autocom.pl 22.10.04, 15:26 Wezcie Janka Tomaszewskiego przecież taki fachura każdego potrafi skrytykować może u was się w końcu wykaże co potrafi.hahahahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:52 W tyłku maja legie i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. O k.wa ale ubaw! Niech zatrudnia Michala Wisniews IP: 62.180.53.* 22.10.04, 14:58 O k..wa ale ubaw! Niech zatrudnia Michala Wisniewskiego, to naglosnienie sie nie zmarnuje! HaHaHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.sympatico.ca 22.10.04, 15:00 Troche to dziwne, bo juz sie wydawalo, ze wszystko jest zapiete na ostatni guzik. Mam nadzieje, ze legia powalczy jeszcze w lidze chociaz przy takim zamieszaniu to moze byc trudne. Wiadomo, ze wszystki zawieruchy tego typu nie sluza dobrze druzynie. I zeby byla jasnosc jestem kibicem wisly. Jednak trzym tez kciuki za kazdy zespol ktory usiluje powalczyc o tytul. Jak liga bedzie mocna to i nasze druzyny beda mialy wieksza szanse powalczyc w europie. Pozdrowienia dla wszystkich normalnych kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:56 pies go trącal WDOWCZYKA na gwałt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet26 Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.wmc.net.pl 22.10.04, 14:57 Niepowazny klub choc jestem jego kibicem.Nawet jesli Kuba byl do zwolnienia-to powinien byc juz 100 procentowy nastepca.Byla przerwa na repre i to byl wlasciwy moment na zatrudnienie nowego.A tak pilkarze graja i trenuja nic nie wiedzac-bo niby jest zielu ale tylko na chwile,zaraz przyjdzie nowy-slowem atmosfera zwiazana wokol trenera nie sprzyja trenowaniu i osiaganiu wynikow.Z chowancem dalbym sobie spokoj po parunastu dniach(i to juz chyba za dlugo).Albo przyjezdzasz i pracujesz-albo nie zawracaj gitary.Cos czuje ze Zygo nie popracuje dlugo.Swoja droga dziwny ten Walter-chcialby wielki klub za minimum srodkow.Tak sie chyba nie da.Mam tylko nadzieje ze nie zatrudnia Smudy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.autocom.pl 22.10.04, 15:19 facet26 masz słuszną rację .Jestem kibicem Wisły ale życaę Legii jak najlepiej.siema. Odpowiedz Link Zgłoś
arturs15 Re: Chovanec nie przyjechał 22.10.04, 15:04 Już jak usłyszałem jego wypowiedź że "Mecz z Groclinem śledziłem na telegazecie" to sobie wyrobiłem zdanie o gościu... Myślę, że dobrze się stało. Powinni ściągnąc Okukę, tym bardziej, ze z tego co wiem nigdzie nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian A co z Klaudiuszem? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:13 a co z Klaudiuszem? Może on? Jest popularny i lubiany - prawdziwa gwiazda. Panie Walter, niech pan z nim w końcu poważnie pogada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bender KUBA wroc!!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.10.04, 15:11 Popieram Darek jestes potrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punisher TO POCZĄTEK KOŃCA LEGII IP: *.dialin.kamp-dsl.de 22.10.04, 15:15 Legia, cała Polska się z was śmieje! A miało być tak pięknie. Chovaniec, Mila, kilku nowych czechow (Niedvied????). Mysleliscie ze za czapkę jabłek będzie ktoś harował. A tymczasem odeszli Świetlica, Wujkowic. Wszystkim proponowaliście tyle ile zarabia Adam Musiał (obecny hausmajster) w Wiśle. Nie chcę krakać, ale teraz będziecie się turlać w kierunku dołu tabeli. Ciekawe jakie jest morale piłkarzy bo kibiców jest znane. Już się nie dźwigniecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twinn Re: TO POCZĄTEK KOŃCA LEGII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:38 jak legia sie zakwalifikuje bez pomocy przypadku do p.uefa to bede bardzo zdziwiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Himself Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:22 Dawać Wdowczyka. Nie ma się co bawić w tójkąty... No bo jak będą wyglądać wywiady pomeczowe Legionistów? "A trener powiedział..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.238.81.87.adsl.inetia.pl 22.10.04, 15:37 Zygo podaj się do dymisji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norek Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.04, 15:47 Chowaniec chyba juz wcześniej wiedział że nie będzie trenerem Legii tylko grał na zwłokę. Nie zdziwię się jak potwierdzą sie plotki że miał ofertę z Rosji i z niej skorzystał. A działacze Legii zostali po prostu ośmieszeni. Zamiast twardo podyktować swoje warunki to dali się mamić Chovancowi. I gdzie ta wielka Legia którą chcą zbudować właściciele ITI??? Na razie nie widać nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.autocom.pl 22.10.04, 15:54 ITI doprowadzi Legie do zguby,bo oni wszystko grabią do siebie.hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:07 Paranoja. www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
spacz Re: Chovanec nie przyjechał 22.10.04, 16:33 Najlepszym trenerem okaze sie Zielinski!!! I zostanie na dluzej. Zobaczycie. Facet tak dlugo grajacy w Legii zna klimat jak nikt: z pilkarzami sie dogada. Kibice go szanuja. Dac mu szanse do konca sezonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gulczas TVN w Legii = Big Brother w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:34 Podpisał, nie podpisał, przyjechał, nie przyjechał, sChovał się na koncu, wykluczyli go z programu, sam zrezygnował... Paranoja ! Reality show kiepskiej jakości ! Walter baw sie czyms innym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 22.10.04, 16:42 Trzeba było zerwać rozmowy wcześniej.Chovanec caąły czas zachowywał się tak jakby ta oferta go bawiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.04, 17:09 dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaLker Re: Chovanec nie przyjechał IP: 83.168.75.* 22.10.04, 17:16 Jak widać nawet w ITI zdarza się amatorka pełną gębą........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonek16 Re: Chovanec nie przyjechał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:58 Postawa zarządu Legii Warszawa była głupia. Związana ze zwolnieniem trenera Kubickiego. Popatrzmy na przykład zarządu Wisły Kraków, przegrali ze słabszym rywalem Dynamen Tybilisi i nie zwolnili Henryka Kasperczaka, a pan Piotr Zygo i Mariusz Walter myślą że w atmosferze jakiej panowała w Legii zwolniła charyzmatycznego "Kubę". Fan Wisły i Cracovii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubu5000 Obejrzal mecz z Amiki z Rangersami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:07 i dowiedzial sie czym jest polska liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dere Mnie żona pozwoliła Ja zostanę trenerem IP: *.widzew.net / *.widzew.net 22.10.04, 19:12 Odpowiedz Link Zgłoś