Dodaj do ulubionych

Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią

11.10.06, 14:21
Karac rasistow!!! Jestem za!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerofiejew Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią IP: *.am.gdynia.pl 11.10.06, 14:38
      Ale rasistów a nie kibiców!!!
      • Gość: tete Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:14
        Jest duża różnica pomiędzy rasizmem a nacjonalizmem. Chorwacki nacjonalizm
        bierze się z niezadowolenia młodych ludzi marnymi perspektywami związanymi z
        działaniami UE, ONZ itd. Nie po to Chorwaci walczyli o godność i niepodległość.
        Solidaryzuję się z nimi. Nie dla UE.
        • Gość: sekstus Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią IP: 212.160.138.* 11.10.06, 15:26
          Fakt, między rasizmem a nacjonalizmem jest różnica, ale gdzie tu umiejscowić
          swastykę ?

A ci młodzi nie są niezadowoleni z perspektyw tylko jarają się historią swoich
          przodków ustaszów jak Ante Pavelic. Ale taki to już naród.
    • Gość: JAH66 Rasizm czy faszyzm? W Chorwacji i w Polsce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:22
      Z wstrętem wspominam, że na boisku II-ligowej Lechii w Gdańsku,
      całkiem niedawno, praktycznie bezkarnie, faszyści utożsamiający się
      z tym klubem, wywiesili transparent sławiący Rudolfa Hessa !!!
    • Gość: oktawian a ja lubię kibiców chorwackich i podoba mi się IP: 217.91.20.* 11.10.06, 15:27
      ich odwaga w wyrażaniu własnego zdania. a ta głupia i ślepa uefa niech się
      odwali!!
      • wirusx Głupi i ślepy oktawian 11.10.06, 17:13
        Nic dziwnego, przecież to kibol a nie kibic.
    • jurek.s Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią 11.10.06, 15:54
      Hmm, karać rasistów... Tylko dlaczego wykluczeniem federacji z rozgrywek? Trochę
      to dziwne....
      A jestem ciekaw, co by było gdyby ustawili się w znak sierpa i młota? Też afera,
      czy to już nie jest według zasad lewicowej poprawności politycznej znak
      zabroniony i symbolizujący zbrodniczą ideologię?
      P.S. I tak modowie pewnie usuną ten post...
    • Gość: Balkan Electrique Te Bałkany to siedlisko zjebów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 16:24
      Już wszyscy zapomnieli, co oni sobie robili w czasie wojny? Teraz już
      nienawidzą wszystkich. Hrvatska i Srbia królami świata! Żałosne...
    • Gość: adolf Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 11.10.06, 17:21
      co to za demokracja , jedni chwalą to co mają , drudzy wolą nazizm ot co .
    • Gość: normalny Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią IP: *.icpnet.pl 11.10.06, 17:25
      "Chorwaccy kibice wielokrotnie dawali wyraz swojej niechęci do innych narodów.
      Podczas niedawnego meczu z Włochami utworzyli ludzką swastykę oraz pozdrawiali
      się nazistowskimi gestami. Podczas ME 2004 w Portugalii podczas spotkań swojej
      drużyny wywieszali rasistowskie transparenty oraz wykrzykiwali obraźliwe hasła."

Oczywiście, nikt w politycznie poprawnych mediach nie wspomni, że podczas tego
      meczu, rozgrywanego we włoskim Livorno, miejscowi kibice którzy słyną ze swojego
      uwielbienia dla komunistycznych i radzieckich zbrodniarzy pokroju Stalina czy
      Che, i którzy na meczach śpiewają "międzynarodówkę", wielokrotnie prowokowali
      Chorwatów.

Swastyka - symbol terroru, rasizmu etc.
      Sierp i młot - hm, narzędzia jakieś....
    • Gość: ucho Chorwaci już podczas II wojny trzymali z Hitlerem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 17:36
      więc nic nowego,spędziłem tam pół roku i niestety nie jest to żadne zaskoczenie.
      Pokolenie dwudziestolatków to dzieci wojny,w większości patrzą tylko jak tu kogo
      wyrąbać na kasę,kraj piękny ale w porządku są starzy Chorwaci,młodzi w
      większości są beznadziejni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka