mariuszekc 11.10.06, 14:21 Karac rasistow!!! Jestem za!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerofiejew Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią IP: *.am.gdynia.pl 11.10.06, 14:38 Ale rasistów a nie kibiców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:14 Jest duża różnica pomiędzy rasizmem a nacjonalizmem. Chorwacki nacjonalizm bierze się z niezadowolenia młodych ludzi marnymi perspektywami związanymi z działaniami UE, ONZ itd. Nie po to Chorwaci walczyli o godność i niepodległość. Solidaryzuję się z nimi. Nie dla UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekstus Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią IP: 212.160.138.* 11.10.06, 15:26 Fakt, między rasizmem a nacjonalizmem jest różnica, ale gdzie tu umiejscowić swastykę ? A ci młodzi nie są niezadowoleni z perspektyw tylko jarają się historią swoich przodków ustaszów jak Ante Pavelic. Ale taki to już naród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAH66 Rasizm czy faszyzm? W Chorwacji i w Polsce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:22 Z wstrętem wspominam, że na boisku II-ligowej Lechii w Gdańsku, całkiem niedawno, praktycznie bezkarnie, faszyści utożsamiający się z tym klubem, wywiesili transparent sławiący Rudolfa Hessa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktawian a ja lubię kibiców chorwackich i podoba mi się IP: 217.91.20.* 11.10.06, 15:27 ich odwaga w wyrażaniu własnego zdania. a ta głupia i ślepa uefa niech się odwali!! Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Głupi i ślepy oktawian 11.10.06, 17:13 Nic dziwnego, przecież to kibol a nie kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.s Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią 11.10.06, 15:54 Hmm, karać rasistów... Tylko dlaczego wykluczeniem federacji z rozgrywek? Trochę to dziwne.... A jestem ciekaw, co by było gdyby ustawili się w znak sierpa i młota? Też afera, czy to już nie jest według zasad lewicowej poprawności politycznej znak zabroniony i symbolizujący zbrodniczą ideologię? P.S. I tak modowie pewnie usuną ten post... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balkan Electrique Te Bałkany to siedlisko zjebów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 16:24 Już wszyscy zapomnieli, co oni sobie robili w czasie wojny? Teraz już nienawidzą wszystkich. Hrvatska i Srbia królami świata! Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 11.10.06, 17:21 co to za demokracja , jedni chwalą to co mają , drudzy wolą nazizm ot co . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Aresztowania przed meczem Chorwacji z Anglią IP: *.icpnet.pl 11.10.06, 17:25 "Chorwaccy kibice wielokrotnie dawali wyraz swojej niechęci do innych narodów. Podczas niedawnego meczu z Włochami utworzyli ludzką swastykę oraz pozdrawiali się nazistowskimi gestami. Podczas ME 2004 w Portugalii podczas spotkań swojej drużyny wywieszali rasistowskie transparenty oraz wykrzykiwali obraźliwe hasła." Oczywiście, nikt w politycznie poprawnych mediach nie wspomni, że podczas tego meczu, rozgrywanego we włoskim Livorno, miejscowi kibice którzy słyną ze swojego uwielbienia dla komunistycznych i radzieckich zbrodniarzy pokroju Stalina czy Che, i którzy na meczach śpiewają "międzynarodówkę", wielokrotnie prowokowali Chorwatów. Swastyka - symbol terroru, rasizmu etc. Sierp i młot - hm, narzędzia jakieś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Chorwaci już podczas II wojny trzymali z Hitlerem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 17:36 więc nic nowego,spędziłem tam pół roku i niestety nie jest to żadne zaskoczenie. Pokolenie dwudziestolatków to dzieci wojny,w większości patrzą tylko jak tu kogo wyrąbać na kasę,kraj piękny ale w porządku są starzy Chorwaci,młodzi w większości są beznadziejni. Odpowiedz Link Zgłoś