Gość: fajt IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.08, 11:06 upadek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rt Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.aster.pl 03.04.08, 11:10 brawo Oli! piękna kariera, ciekawe kraje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Striker Re: Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.meritus.pl 03.04.08, 11:11 Już myślałem że ktoś pomylił 3 kwiecień z 1 .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof z kielc czemu zaraz upadek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 11:14 raczej historyczne wydarzenie , żeby Nigeryjczyk z polskim paszportem grał w chińskiej drużynie ligowej,zwanej tak jak słynny angielski klub,trenowany niegdyś przez Portugalczyka,gdzie najbardziej znanym zawodnikiem był kiedyś Brazylijczyk.Oznacza to,że ten Nigeryjczyk raczej już nie zagra w reprezentacji Polski trenowanej przez Holendra i nie wystąpi w ME przeciw reprezentacji Niemiec,gdzie grają zawodnicy urodzeni w Polsce. Zapraszam do ciągu dalszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstanty52 Re: czemu zaraz upadek? IP: *.adm.uni.wroc.pl 03.04.08, 12:56 Ładnie ujęte :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajt fantastyczny wywod:) IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.08, 14:55 kapitalnie to poprowadziles - ewentualny ciag dalszy to juz bedzie naciaganie, wyczerpales temat:) a wszelkim Stefanom i podobnym pieniaczom przypomne, ze nie ma zakazu posiadania wlasnego zdania - i nawet idiotyczne obelgi mnie od tego nie odwioda. powtarzam - dla kogos, kto kilka lat temu byl uznawany za jednego z 10 najlepszych napastnikow w Europie, gra na chinskich boiskach to upadek. co nie oznacza, ze tego nie rozumiem. nie rozumiem natomiast agresji w niektorych komentarzach - czyzby jakies wlasne, nieokielznane kompleksy? :) rozumiem, ze Stefan to pol-bog, znajacy sie na wszystkim, otoczony przez setki dyplomow, ukazujacych bogaty w sukcesy zyciorys i taka sama liczbe uroczych dziewczat, ktore na czlowieka sukcesu leca bez opamietania:) pozdrawiam normalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: czemu zaraz upadek? IP: *.complex.net.pl 03.04.08, 16:44 Który słynny angielski klub nazywa się Henan Jiyanye? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: czemu zaraz upadek? IP: *.gprs.plus.pl 04.04.08, 14:13 słynny angielski klub, który nazywa się Henan Jiyanye to Henan Jiyanye a chodzi o "czerwone diabły" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carll Re: Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 11:22 ok .moze mu nie idzie ale pomysl ile on dla nas zrobil ile dal nam radosci.pomysl o tym.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.aster.pl 03.04.08, 11:28 Ten chłopak wyszedł z afrykańskiego kraju i dzięki swej odwadze, talentowi i pracy osiągnał pozycję nr 1 w sporcie 40 milionowego europejskiego kraju a potem jeszcze grał w klubach kilku b. ładnych krajów czapki z głów (a frajerzy nie się ośmieszają komentarzami typu upadek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragmatyk Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 11:42 Jaki upadek?. To jego zawód i póki może powinien zarabiać. Dotyczy to wszystkich pozostałych sportowców. Wkurzają mnie czasem takie wypowiedzi , że np Dudek powinien zakończyć karierę i rzucić Real. Dla tych co pisza o tych upadkach to oczywiście poniżej godności robić to co potrafi się najlepiej. Lepiej wgapiać się w tv i się wymądrzać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manic_Miner Re: Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 12:11 Gość portalu: fajt napisał(a): > upadek... taaaa.... Pochwal sie kolego, do czego TY doszedles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafa(L) Re: Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.187.240.8.ip.airbites.pl 04.04.08, 02:17 Walę Konja prawą ręką 15 minut i mam 15 ml wytrysk Odpowiedz Link Zgłoś
zawszetwojamama Re: Olisadebe zadebiutował w Chinach 04.04.08, 17:24 Tylko 15ml? Ja w ciągu 7 minut szklankę zapełniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: 81.26.13.* 03.04.08, 12:14 Free Tibet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 12:20 "fajt" to pewnie skrót od "fajtłapy"...i wszystko jasne! Pewnie jesteś otyłym, spoconym kretynem, który z piwkiem ogląda mecze w tv i drze "polska!" Do pięt nie dorastasz Oliemu i już nie dorośniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:12 Na Olim się w Anglii poznali, w PAO też ;). Koleś ma zniszczone kolana. To, że w PL był uważany za kogoś dobrego tego nie zmieni :). Olisadebe to wrak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca troche nie pasuje kolorem do "czerwonych" diablow IP: *.commerzbank.com 03.04.08, 12:38 ale ogolnie do diabla to tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: troche nie pasuje kolorem do "czerwonych" dia IP: *.chello.pl 03.04.08, 15:41 to miało być... zabawne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingu znafca, jak piszesz z pracy to uwazaj co piszesz.. IP: 199.243.65.* 03.04.08, 18:24 ...nastepnym razem. bo twoj menadzer to pewnie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Olisadebe zadebiutował w Chinach 03.04.08, 12:40 I nie dziwię się, że autor tej jałowej notki nie podpisuje sie imieniem i nazwiskiem. Tytuł wymyślił chwytliwy! Brawo tandeciarzu. Możesz zrobić karieę w ulotkach reklamowych Biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asfalt.pl A jego żonka? IP: *.ip.netia.com.pl 03.04.08, 12:45 A on jeszcze jest z ta polska dziewczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek28 Re: A jego żonka? IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 03.04.08, 23:57 Nie wazne, i tak nie masz szans. Za szkaradny jestes, umyslowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Dla mnie z niego taki Polak IP: *.hsd1.co.comcast.net 03.04.08, 13:06 jak z koziej du.py traba! Wogole to smiech na sali jak w reprezentacji np. takiej jak nasza zasuwa czarny ;-) Typowy syn polskiej ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingu ale po nim to juz takiego napastnika polandia nie IP: 199.243.65.* 03.04.08, 18:29 ale po nim to juz takiego napastnika polandia nie miala, szkoda ze kolana siagly. oli to sympatyczny facet i zawsze mu zycze powiodzenia. bez wzdledu jakiej jest narodowosci i gdzie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka(L) Re: Dla mnie z niego taki Polak IP: 91.104.80.* 03.04.08, 21:55 Ja wolę mieć 10 takich w reprezentacji na 11 niż jednego takiego debila w narodzie jak ty-typowego polaczka katolika-pewnie z pokolenia JPII... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek28 Re: Dla mnie z niego taki Polak IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 03.04.08, 23:58 ... a ty rasistowski ch... Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Re: Dla mnie z niego taki Polak 06.04.08, 22:35 Gość portalu: Barbapapa napisał(a): > Wogole to smiech na sali jak w reprezentacji np. takiej jak nasza zasuwa czarny Żałosny jesteś, koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.dclient.hispeed.ch 03.04.08, 13:48 zawracanie dupy - skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bic Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.171.87.66.crowley.pl 03.04.08, 14:18 Olisadebe: nagły transfer do "Czerwonych Diabłów"! Tytuł na poziomie onetu. A to jest poziom bardzo niski. Wstydzilibyście się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawem1 Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.eranet.pl 03.04.08, 15:17 Co dla nas zrobił OLI wszyscy wiemy i nigdy mu tego nie zapomnimy. BYŁ wielki......ale CHINY..........nie skomentuje!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twjpc Re: Olisadebe zadebiutował w Chinach 03.04.08, 15:24 Był wielki, ale nie na tyle, by na stałe zagościć w jakiejś mocnej lidze i strzelać tam bramki. Może gdyby nie wyjeżdżał z Polski, byłby nadal przydatny dla reprezentacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuje na czarno? Pojechał walczyć o wyzwolenie Tybetu. IP: 212.76.37.* 03.04.08, 16:01 Czerwone diabły - no cóż trafił do komunistycznego piekła. Czy oni go tam będą gotować w kotle ze smołą ? Według mnie jest wystarczająco czarny i takie zabiegi nie są mu potrzebne. Polska czy Chiny co za różnica , u nas nadal żyją komuniści i obowiązują ustawy komunistyczne sprzed 1989 r. Wolny Tybet! Wolne Chiny! Wolna Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawem1 Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.eranet.pl 03.04.08, 16:25 No to pojechałeś.........OLI mógł wrócić do polskiej orange skorumpowanej ligi np. do Wisły,ale te jego kontuzje..... leń jest i tyle. Kasa kasa kasa to jest olisadebe klasa. CHINY ....ludzie nie mówcie mi że to nie porażka bo jest...... Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny on ma swietne CV...lepiej Chiny niz MLS 03.04.08, 17:46 amerykanska liga...za chiny ludowe bym tam nie gral...niskie zarobki...tylko 2 pilkarzy w klubie moze zarabiac "gwiazdorsko" reszta to maksimum 35.000 dolarów ...rocznie...dlatego jest to sport studencki...w USA CHINCZYKI NAPEWNO MU BEDA PLACILI DWA-TRZY RAZY WIECEJ NIZ NA CYPRZE... KUPI SE TAM MIESZKANIE-DOM I PO ROKU-DWÓCH SPRZEDA Z 50% ZYSKIEM, JAK WALESA JUNIOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTAJKOWSKI Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 03.04.08, 18:35 a czemu nie w ISRAELU ??? tam lubiom michnika ktury lansuje oli wiec powinni protegowanego tez lubiec !!!!!!!! tymbardziej ze IZRAEL TO KRAJ AFRYKANSKI !!!! prawda tow. MICHNIK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slivo Re: Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 11:22 Lepiej się nie osmieszaj na forum. Izrael leży w Azji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiatr od wschodu co na to Olek Kwasniewski ? IP: *.promax.media.pl 03.04.08, 19:26 ....To tow. "kwach" dał mu polskie obywatelstwo, a ten murzyn wypiął d...na Polskę ? To samo będzie z Leosiem Benhakerem , po przegranym przez Polskę Euro 2008 tez d...wypnie na nas. Fascynacja "listkiewiczów" Leosiem B. tez szybko minie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: co na to Olek Kwasniewski ? IP: *.koba.pl 04.04.08, 01:26 takim towarzyszom tjak ty to nawet dupy nie warto wypinac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly czytelnik Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.ds14.agh.edu.pl 03.04.08, 22:21 Oj upadliscie do poziomu onet.pl tak nabierajac ludzi na tytul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azamat bagatov Re: Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.lodz.mm.pl 04.04.08, 00:01 chcialem tylko zauwazyc, ze nazwa tego klubu to Henan Jianye (cos jak Budowlani Henan :) en.wikipedia.org/wiki/Henan_Jianye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bioly Olisadebe zadebiutował w Chinach IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.04.08, 06:17 duma slonzaka !zaj...c czarnego polaka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Olisadebe zadebiutował w Chinach 06.04.08, 22:29 Nic nie wiem o lidze chińskiej, ale całkiem możliwe, że za kilka lat stanie się jedną z najważniejszych lig na świecie. Oli - moje gratulacje. Tylko nie wiem, dlaczego GW pomija Olisadebe w rutynowym wyliczeniu ostatnich osiągnięć Polaków w ligach zagranicznych. W koncu Chiny to jest zagranica, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś