iskierka40 16.09.09, 13:44 www.allegro.pl/item742938228_elefant_shop_trendy_haker_jesien_427_r_29_bcm.html nie widzę nigdzie czy jest napisane,albo przeoczyłam,pomóżcie. WESOŁE MAMUŚKI-fajne miejsce ☺ Co CiĘ tO ObChOdZi,NiE mAsZ SwOiCh PrObLeMóW? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskierka40 Re: chłopieńce czy dziewczęce? 16.09.09, 13:46 a kupiłybyście takie dla 3,5latka? Odpowiedz Link
morepig Re: chłopieńce czy dziewczęce? 17.09.09, 12:18 nie bo sa nie ze skory i ogolnie wygladaja na kiepskie jakosciowo, firma haker kojarzy mi sie w wietnamcami na stadionie, maja tego mnostwo... ;/ sorry. ale jako chlopiĘce ujdą Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: chłopieńce czy dziewczęce? 16.09.09, 13:46 pisze na górze ,że dziewczęce Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: chłopieńce czy dziewczęce? 16.09.09, 13:46 iskierka a co cie to obchodzi? wybacz. Nie mogłam sie powstrzymac jakie Wazne ze ci sie podobają. czy dziewczynka, czy chłopczyk... i jedno i drugie bedzie w nich dobrze wyglądało. One sa takie unisex. Mam b.podobne Odpowiedz Link
iskierka40 Re: chłopieńce czy dziewczęce? 16.09.09, 13:47 madame_zuzu napisała: > iskierka a co cie to obchodzi? > wybacz. Nie mogłam sie powstrzymac już mi się ten tekst po nocy sni hahaha Odpowiedz Link
aurinko Re: chłopieńce czy dziewczęce? 16.09.09, 13:49 "chłopieńce" to one na pewno nie są. Nie kupiłabym dziecku takich, nie tylko ze względu na wygląd ale i firmę. Odpowiedz Link
bacha1979 Re: chłopieńce czy dziewczęce? 16.09.09, 14:17 aurinko napisała: > "chłopieńce" to one na pewno nie są. > > Nie kupiłabym dziecku takich, nie tylko ze względu na wygląd ale i firmę. Ze względu na firmę?Czemu, mogę spytać? Odpowiedz Link
aurinko Re: chłopieńce czy dziewczęce? 16.09.09, 15:02 bacha1979 napisała: > Ze względu na firmę?Czemu, mogę spytać? Kupiłam kiedyś starszakowi i sobie, młody na zmianę nosił dwie pary, po trzech tygodniach buty nie nadawały się do użytku (pęknięta podeszwa, porozklejane czubki, w jednym naderwał się język już po pierwszym dniu), trzecią parę sprzedałam za symboliczną złotówkę, nie chciałam ryzykować. W moich strasznie pociły się stopy, o dziwo do tej pory to były jedyne buty w których mi się nogi pociły. Reklamować akurat nie miałam jak, bo kupiłam je w innym mieście i specjalny wyjazd w celu reklamacji nie wchodził w grę Po kilku miesiącach dowiedziałam się, że kumpela, która ze mną kupowała hakery miała podobny problem. Generalnie bardzo się zraziłam do tej firmy, żeby chociaż wina była jednego modelu ale buty były całkiem inne. No a ja tak mam, że jak na czymś się przejadę, to więcej nikt mnie nie namówi, nawet tysiące pozytywnych opinii Odpowiedz Link
morepig Re: chłopieńce czy dziewczęce? 17.09.09, 12:19 bacha1979 napisała: > aurinko napisała: > > > "chłopieńce" to one na pewno nie są. > > > > Nie kupiłabym dziecku takich, nie tylko ze względu na wygląd ale i firmę. > > Ze względu na firmę?Czemu, mogę spytać? bo to kiszkowata firma krzak z targu. butow z targu nie kupuje (ciuchow tez nie ale to juz bardziej) bo sa kiepskie, brzydkie i nieprofilowane odpowiednio. Odpowiedz Link
bernimy Aurinko 16.09.09, 14:55 "chłopieńce" to one na pewno nie są. Aurinko, a jakiej firmy kupujesz buty dzieciom? Odpowiedz Link
aurinko Re: Aurinko 16.09.09, 15:06 Młody sam sobie wybiera, bo za duży jest żeby mu mamusia wybierała A Majce różnie, czasem w Bacie jak są dobre przeceny (miała kilka par, na żadnych się nie zawiodłam), zeszłoroczne zimowe w Daichmanie za 59zł były rewelacyjne, ostatnio zakochałam się w Primigach - sandały były the best, teraz nosi półbuty na pasku też Primigi a do piaskownicy adidaski z CCC - dzielnie przetrwały 2 miesiące a kosztowały 9zł aha, jeszcze okazjonalne sandałki Mariquity - mój kaprys, ubrane 2 razy do sukienki i niestety już za małe Odpowiedz Link
bernimy Re: Aurinko 17.09.09, 12:14 Ja różne kupuję, nie mam ulubionej firmy, ale parę razy już czytałam, że Elefanteny są to jedne z najlepszych butów dla dzieci więc dlatego mnie zaskoczyło co napisałaś. Odpowiedz Link
aurinko Re: chłopieńce czy dziewczęce? 16.09.09, 13:50 iskierka40 napisała: > albo przeoczyłam,pomóżcie. Płeć: Dziewczynki Odpowiedz Link
iskierka40 Re: chłopieńce czy dziewczęce? 16.09.09, 13:53 dzieki dziewczyny,mieliśmy już tej firmy buty zarówno ja jaki syn ,byłam zadowolona,ale te chyba faktycznie dla kobity są. Odpowiedz Link
karra-mia Re: chłopieńce czy dziewczęce? 16.09.09, 13:52 dziewczęce krój wydaje mi się dziewczęcy dla chłopców sa bardziej masywne Odpowiedz Link
kajos5 Re: chłopieńce czy dziewczęce? 16.09.09, 14:02 w parametrach wpisane jak byk: Płeć: Dziewczynki Odpowiedz Link
gacusia1 Jak dla mnie-dziewczece 17.09.09, 04:56 Nie kupilabym ich synowi(corce tez nie) .-) Odpowiedz Link