andziulec 18.09.09, 10:46 Wczoraj już tylko nie miałam kiedy przeczytać. Mail bardzo miły też chciała mnie poznać ale nie miała pewności czy to ja. Ona ma 15 lat jest jeszcze druga co ma 17 lat siostra Zgodnie stwierdziłyśmy, że musimy się spotkać chcą koniecznie spotkać i poznać swojego siostrzeńca W snach się nie spodziewałam tak miłej odpowiedzi haha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociacesia ale sie ciesze 18.09.09, 10:48 zupełnie nie w temacie jestem, ale ciesze sie jak nie wiem. poprawilas mi humor nieziemsko. historia z happy endem Odpowiedz Link
andziulec Re: ale sie ciesze 18.09.09, 10:50 niedawno założyłam wątek,że napisałam do siostry. W ogóle się nie znamy ale wiemy o swoim istnieniu Teraz się poznamy Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ale sie ciesze 18.09.09, 10:51 no to super, że tak się to skończyło. a właściwie to chyba wszystko dopiero się zaczyna... Odpowiedz Link
andziulec Re: andziulec 18.09.09, 10:59 Ja o nich wiedziałam, że tak powiem od zawsze. Ojciec migał się od alimentów "bo mam dwójkę małych dzieci". Znalazłam jedną na nk a w tym, że to moja siostra utwierdziła mnie kuzynka wspólna. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Odpisała!!!:) 18.09.09, 11:12 Super, cieszę się z Tobą Nie pisałam w tamtym wątku, ale trzymałam kciuki. Więc tym bardziej się ciesze Odpowiedz Link
medussa7 Re: Odpisała!!!:) 18.09.09, 12:04 Ja też byłam pewna, że tak będzie Ale masz fajowo! Odpowiedz Link
bernimy Re: Odpisała!!!:) 18.09.09, 12:11 Andziulec, cieszę się razem z Tobą, wirtualnie ściskam, bo jest szansa, że może choć jedna z nich będzie super siostrą, jak również możesz zyskać dwie bratnie duszyczki Życie nieraz fajne scenariusze pisze Odpowiedz Link
exotique Re: Odpisała!!!:) 18.09.09, 12:50 no to wszystkiego naj na nowym etapie zycia Odpowiedz Link
grave_digger Re: Odpisała!!!:) 18.09.09, 12:58 no to suuuuuuuuuper. oby wszystko dalej poszło dobrze! Odpowiedz Link
esofik Re: Odpisała!!!:) 18.09.09, 13:04 super, teraz możesz sie realizować jako starsza siostra Odpowiedz Link
frida-marzec08 Ale Ci zazdroszczę 18.09.09, 13:13 Bardzo się ciesze razem z Tobą ; tez bardzo bym chciała pewnego dnia odkryć, że mam rodzeństwo, a tak całe życie sama Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Ale Ci zazdroszczę 18.09.09, 13:15 frida-marzec08 napisała: > Bardzo się ciesze razem z Tobą ; > tez bardzo bym chciała pewnego dnia odkryć, że mam rodzeństwo, a tak całe życie > sama a ja nie, bo to by oznaczało zdradę jednego z moich rodziców, zakończoną ciążą Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: Ale Ci zazdroszczę 18.09.09, 13:30 Niekoniecznie! Mogłoby być to dziecko z czasów zanim się nawet poznali. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Ale Ci zazdroszczę 18.09.09, 13:33 frida-marzec08 napisała: > Niekoniecznie! Mogłoby być to dziecko z czasów zanim się nawet poznali. oj, to rodzice musieliby mieć mniej niż 17lat gdyby to dziecko się urodziło. Eee.. wolę jednak nie dowiedzieć się, że mam strasze rodzeństwo Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: frida 18.09.09, 13:38 frida-marzec08 napisała: > Oj! Bardzo TY masz brata prawda? nie mam nie mam rodzeństwa 'na tym świecie' Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: frida 18.09.09, 13:51 a widzisz! No to my som dwie bidule na tym świecie. Ale fajnie jest miec siostre, chociaż wirtualnie Odpowiedz Link