Dodaj do ulubionych

Prośba o radę

09.10.25, 08:36
Hej, piszę tutaj, bo nie mam z kim o tym porozmawiać, a czuję się okropnie.

Byłam w związku z facetem, który naprawdę był dla mnie dobry.m, miał świetny kontakt z moim dzieckiem, troszczył się o nas.

Niestety popełniłam ogromny błąd – przespałam się z byłym partnerem, z którym mam dziecko. Nie planowałam tego, to się stało w emocjach, ale wiem, że nie ma na to żadnego usprawiedliwienia.

Obecny partner dowiedział się albo się domyślił… napisał mi tylko SMS-a, że jestem szmatą, i od tamtej pory (minęło już 10 dni) nie mamy żadnego kontaktu.

Czuję się fatalnie – wstyd, żal, wyrzuty sumienia. Nie wiem, czy powinnam się odezwać, przeprosić, czy zostawić go w spokoju.

W naszym związku bywało różnie – on potrafił mnie zostawić z błahych powodów, często znikał bez słowa.
Zawsze to ja pierwsza pisałam, przepraszałam i próbowałam wszystko naprawić, nawet jeśli nie byłam winna.

Proszę, nie oceniajcie mnie. I tak mam ogromne wyrzuty sumienia i trudno mi samej ze sobą wytrzymać.
Po prostu potrzebuję zrozumienia i rady, co powinnam teraz zrobić – czy się odezwać, czy uszanować jego ciszę.

Dziękuję każdej osobie, która poświęci chwilę, żeby odpisać. 💔
Obserwuj wątek
    • chocolate_dog123 Re: Prośba o radę 09.10.25, 21:38
      A ja nie mam kontaktu z moją puchatą Kicia też już 10 dzień. 💔
      Wiem że karma dopadnie te swołocz.
    • eagle.eagle Re: Prośba o radę 20.10.25, 09:39
      Partner tylko czasami był dobry dla Ciebie, a czasami zachowywał się strasznie. Teraz jak wróci do Ciebie, wszystkie zachowania które będą Cię ranił będzie przerzucał na ciebie, że to twoja wina. Nie idź tą drogą. Zrobiłaś błąd ale nie popełniaj większego prosząc o powrót partnera. Chwilę po cierpisz, popłacz ale i tak żyć trzeba dalej. Głowa do góry i pamiętaj że masz dziecko spraw aby ono jak najmniej ucierpiała w tej sytuacji.

Pewnie większy ruch jest na forum kochanki, choć też czasami nudą wieje jak w starych małżeństwach.
      • oshee8508 Re: Prośba o radę 20.10.25, 10:02
        Dziękuję za odpowiedź. Od tego czasu minęło już 3 tygodnie, nie odezwałam się , on też tego nie zrobił i pewnie po tym co zrobiłam już tego nie zrobi . Wyrzuty sumienia mnie dobijają
        • eagle.eagle Re: Prośba o radę 20.10.25, 10:04
          I dobrze, cierp. Zastanów się dlaczego zdradziłaś, abyś wiedziała jak następnym razem się zachować, co robić abyś nie popełniła drugi raz tego błędu.
        • eagle.eagle Re: Prośba o radę 20.10.25, 10:15
          >
          W naszym związku bywało różnie – on potrafił mnie zostawić z błahych powodów, często znikał bez słowa.>

I pamiętaj to nie jest normalne, nie zgadzaj się na takie traktowanie. Szukaj kogoś kto zawsze będzie Cię szanował i troszczył się o Ciebie, a nie tylko chwilami.
    • 3-mamuska Re: Prośba o radę 08.11.25, 11:40
      W naszym związku bywało różnie – on potrafił mnie zostawić z błahych powodów, często znikał bez słowa.
      Zawsze to ja pierwsza pisałam, przepraszałam i próbowałam wszystko naprawić, nawet jeśli nie byłam winna.

To przeczy trmu: Byłam w związku z facetem, który naprawdę był dla mnie dobry.m, miał świetny kontakt z moim dzieckiem, troszczył się o nas.

Za bledy sie placi , ciesz sie ze smieci sie same wyniosły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka