asiaiwona_1 05.10.09, 09:12 czym ty wysłałaś ten kombinezon? Bo do tej pory nie doszedł... masz jakieś potwierdzenie nadania, bo może by trzeba reklamację na poczcie złożyć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Helka - w sprawie różowego kombinezonu - znow 05.10.09, 12:37 Wyslalam poleconym priorytetem... Nawet z gratisami dla malej. mam potwierdzenie nadania. Jak nie przyjdzie dzis to jutro poleze na poczte Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Helka - w sprawie różowego kombinezonu - znow 05.10.09, 12:46 kurde, chyba ślimakiem to jedzie, a nie pociągiem Ok, to czekamy do jutra. Dam znać. Żebym wiedziała, że i gratisy będą to bym więcej rzeczy od ciebie kupiła Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Helka - w sprawie różowego kombinezonu - znow 05.10.09, 18:05 chyba alarm odwołany - mam jakieś awizo. Jutro odbiorę to napiszę. Ale ponieważ nie oczekuję żadnej innej przesyłki to obstawiam przesyłkę od Ciebie. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 no niestety, alarm trwa nadal 05.10.09, 19:50 wysłałam męża na pocztę. I niestety te awizo nie było na przesłkę od ciebie. To jakbyś mogła to dowiedz się jutro na poczcie co z tą przesyłką... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 dziś odebrałam 06.10.09, 17:26 ale co za kuźwa pipa z tego listonosza. Dziś kutas włożył mi do skrzynki awizo, że niby 1 października nie było mnie w domu. Dzięki za wszystkie rzeczy. Tylko zastanawia mnie skąd u Ciebie tyle różowych ciuszków I wychodzi mi, że albo ukrywasz przed nami córkę, albo młodego w róże ubierałaś A kombinezon fajowy tylko OLBRZYMI - muszę kudłatkowi przymierzyć czy się nie utopi Odpowiedz Link
hellious Re: dziś odebrałam 07.10.09, 06:59 Wszelkie rozowosci albo kupowala tesciowa (pewno wnuczka jej sie marzyla) albo dostalam zanim mlody okazal sie bym na 100% chlopem Asiowa, a ja ci wymiary tego kombinezonu pisalam, czy tak na pale pojechal? Bo nie pamietam. Ale ta twoja mloda to kawal baby jest, moze nie bedzie az tak zle Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dziś odebrałam 07.10.09, 07:32 pisałąś mi, że na 74 Ale jak go wczoraj zobaczyłam to wydawał mi się taaaaaki olbrzymi. No ale to kombinezom, a nie obcisłe body więc to pewnie złudzenie optyczne. Lepiej żeby był za duży niż za mały. jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link
hellious Re: dziś odebrałam 07.10.09, 07:38 No a co na metce jest? 74 zdaje sie? No chyba rozmiaru nie popierdzielilam.... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dziś odebrałam 07.10.09, 07:39 na metce też jest 74. tylko jak położyłam kombinezon obok młodej - a ona jeszcze taka skulona spała to tak mi się olbrzymi wydawał. ALe reklamacji nie składam A, no i te spodnie w paseczki i różowa kurteczka są boskie Odpowiedz Link
hellious Re: dziś odebrałam 07.10.09, 07:42 bedzie moze na nia na wiosne, nie? Tak sobie pomyslalam , ze po co ma mi to lezec, jak w okolicy same chlopaki sie rodza Odpowiedz Link