mathiola 08.10.09, 21:50 Bo chcę dać przepis koleżance, ale nie mogę znaleźć (cholerna wyszukiwarka). Dajcie jeszcze raz co tam trza zrobić, bo ja zrobiłam i nie mam, ale nie wiem jak to zrobiłam bo nie pamiętam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milva_barring Re: Do tych, co sobie śledzia wyłączyły - pomocy 08.10.09, 22:09 o tutaj na przykład Odpowiedz Link
ci_i Re: Do tych, co sobie śledzia wyłączyły - pomocy 09.10.09, 00:13 Wielu moich znajomych (dla ułatwienia dodam, że po studiach lub w trakcie itp.) pisze sobie Jestem Debilem, ale cyferkami. Ciekawe, czy działa Na moje to albo pousuwać sobie całą listę śledzonych, albo po prostu zwinąć śledzika (widać wtedy ostatnie dwa wpisy bodajże). Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Do tych, co sobie śledzia wyłączyły - pomocy 09.10.09, 07:56 ja usunełam całą listę śledzonych i nadal widzę ich wpisy. Bez sensu. Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: Do tych, co sobie śledzia wyłączyły - pomocy 09.10.09, 14:52 To ja widziałam tylko wersję "spierdalaj śledziu" pisaną cyferkami. NAwet ktoś gdzież wrzucił screena, jak jakiś ksiądz napisał to w swoim profilu Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Proszę bardzo 09.10.09, 09:40 .w przegladarce wpisujecie www.jakusunacsledzika.pl 2.pokazany tam kod wpisujecie do notatnika/notatnik jest w programach-akcesoria/-zapisujecie to w notatniku /w wiadomym miejscu/ jako sledzik.css 3.otwieracie NK 4.na pasku u góry wybieracie narzędzia, z nich opcje internetowe i dostępność. W dostępności zaznaczacie formatuj i dodajecie z notatnika to sledzik.css .Potem już wszędzie OK. 5. wylogujecie sie z NK i znowu zalogujecie Odpowiedz Link
dzidaa Re: Proszę bardzo 09.10.09, 15:15 to działłłłłłła!!!!!!!!! przed chwilką to zrobiłam i wkońcu spokój uff Odpowiedz Link