dlania 13.10.09, 16:28 polećcie - historyczne przygody okraszone magią i humorem. Sie potrzebuję mocno odpręzyc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prigi Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 16:37 może wyda ci się to wyda dziwne, ale bardzo lubię czytać harrego poterra <zawstydzona> to mnie odpręża i wciąga na maksa. wciągnełam nie jedną wątpiącą osobę zwłaszcza te późniejsze tomy są mocno okraszone czarną magią Odpowiedz Link
babeczka27 Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 16:43 'Piekło i szpada' Feliksa Kresa. Magia, szpada, żywy historyczny język, grube tomiszcze. Polecam i.. witam się Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 21:33 Nie mam ale serdecznie pozdrawiam fankę trylogii husyckiej Uhhh jak ja kocham Szarleja Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 21:34 A nie ! Mam! "Kłamstwa Locka Lamory" Scotta Lyncha Fajne Odpowiedz Link
dlania Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 21:41 Akunin i S. Lynch zapisany Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 21:50 Dlania - Kłastwa LL moge ci wysłac na maila gazetowego ps. jak powiesz ze Szarlej jest cudowny - hiehie Odpowiedz Link
dlania Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 21:53 caffe_mocca napisała: > Dlania - Kłastwa LL moge ci wysłac na maila gazetowego > > ps. jak powiesz ze Szarlej jest cudowny - hiehie Wyslij, wyślij. Szarlej jest cwaniak, ale mądry i uroczy)) Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 21:55 Wysłałam (spakowane ) - jakby byl problem wysle ci w pdf A Szarlej własnie dlatego jest cudowny Odpowiedz Link
doniak0 Caffe_mocca..... 14.10.09, 09:35 .... czy bedzie duzym nietaktem/ problemem, jesli poprosze Ciebie też o wysłanie ? Odpowiedz Link
deela Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 21:46 "Bursztynowe Królestwo" Konrad Lewandowski "Hereziarcha" Komuda Odpowiedz Link
mathiola Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 22:29 Wojna i pokój, tylko bez magii Harry potter - historyczne przygody z magią i humorem A w ogóle to właśnie skończyłam "Chaszcze" J. Grzegorczyka - ani tam historii (no nie, trochę jest) ani tam magii, ani tam humoru. Ale jakoś tak uznałam, że to męska wersja "Domu nad rozlewiskiem" i się mi podobało. Póki się nie skończyło. Bo jak się skończyło, to stwierdziłam, że pierdolę taką literaturę, naczytałam się i końca nie zobaczyłam Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 23:11 Dzieki, tez sobie zapisalam te tytuly, bo husycka powiesc uwiebiam i cos podobnego bym przeczytala. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Cos a la Narrenturm Sapkowskiego 13.10.09, 23:32 to jeszcze Charakternik Piekary bardzo w stylu narrenturm wg mnie. Odpowiedz Link
ciociacesia chyba nie do konca 14.10.09, 09:45 te same klimaty, ale jade juz 3 czesc i na droge powrotna do kutna chyba 4 kuupie; 'oko jelenia' Pilipiuka bardziej to przypomina chyba 'pana lodowego ogrodu' Grzedowicza niz Narretum. ale narretum nie zdzierzyłam wiec nie wiem dokładnie jest tez 'o krok od piwa' Debskiego - zrzyna na chama troche z Wiedzmina ale bardzo przyjemnie sie czyta Odpowiedz Link
surreal_d Re: chyba nie do konca 14.10.09, 09:53 a trylogia księzniczki pilipuka - całkiem ok się to czyta - i nie ma tam jakuba wędrowycza, uprzedzam pytanie ja odkąd przeczytałam zakochana jestem w gildii magów trudi canavan a jako fajny dodatek poleciłabym kłamcę jakuba ćwieka Odpowiedz Link