pina_colada88 18.10.09, 12:42 Podoba Wam się Tapiosenka? Ja mam jakiś melancholiczny dzień i wczoraj i dziś na okrągło jej słucham Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Piosenka 18.10.09, 12:50 Ja piernicze, szczególnie materiał ilustracyjny świetnie dobrany pod piosenke śpiewana przez 13-latke))) Dzieki pina, to rzeczywiście piosenka / obrazki na dobry dzień Odpowiedz Link
figrut Re: Piosenka 18.10.09, 12:59 Dlania ma rację. Piosenka śpiewana przez dziecko + obrazy erotyczne. Piosenka sama w sobie wpadająca w ucho i dobra dla zakochanych na etapie "cała w skowronkach". Masz tu kolejną słodycz: www.youtube.com/watch?v=xnIl-IE8sLE No i nawet zespołem power metalowym Cię poczęstuję www.youtube.com/watch?v=FwlUP1VTmVo Odpowiedz Link
epistilbit Re: Piosenka 18.10.09, 13:08 Ten gościu co to zamieścił wygląda mi na starego oblecha.. Odpowiedz Link
dlania Re: Piosenka 18.10.09, 13:12 Żeby nie było, żem nieromantyczna, reminiscencje moje pokoncertowe: www.youtube.com/watch?v=MSGhLrZ_x4M Odpowiedz Link
dlania Re: Piosenka 18.10.09, 13:23 Az musiałam w wikipedii sprawdzic co to jest power metal. Jesli chodzi o zestaw zespołow to prawie to samo co pudel metal. Ech, skzoda, że ostyatnie kasety Halloweew juz poszły do kosza....;p-) Odpowiedz Link
figrut Re: Piosenka 18.10.09, 13:32 Dlania, Sonata wyrosła na fascynacji Stratovariusem, a to też power metal www.youtube.com/watch?v=pVtznRLOX5s&feature=related To uwielbiam Odpowiedz Link
wilma1970 Re: Piosenka 18.10.09, 13:40 www.youtube.com/watch?v=wYWv_NSBZQI Mój numer 1. wśród piosenek o miłości. Oraz to ex aequo www.youtube.com/watch?v=dR6mEu5-egA&feature=PlayList&p=4AEBCB1DA4FA8015&playnext=1&playnext_from=PL&index=1 Za teksty przede wszystkim Odpowiedz Link
moofka Re: Piosenka 18.10.09, 14:37 to dziecko ma nieprzyjemny drazniacy glos a przy tym uwazam, ze i tekst i ilustracje sa cokolwiek niedziecinne Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Piosenka 18.10.09, 15:18 hmmjakies 16 lat temu to pewnie by mi sie podobało byłam na etapie bravo girl heh e i tam takie plakaty były.i sie czytało Małgorzaty Musierowicz ksiazki. teraz nie podoba mi sie. Odpowiedz Link
aga9001 O soryy Bryanowa 18.10.09, 15:28 ja Musierowicz escze teraz potrafię na mega doła poczytac Czy znaczy , że jesetm infantylna ?? Odpowiedz Link
morgen_stern Re: Piosenka 18.10.09, 15:22 Niezły koszmarek. Nawet, kiedy byłabym w twoim wieku, uciekłabym z krzykiem Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: P.S. 18.10.09, 15:40 Morgen_stern a co Ci do tego, czego akurat słucham? Każdy ma jakieś piosenki, które słucha w określonym nastroju. Odpowiedz Link
morgen_stern Re: P.S. 18.10.09, 15:43 Zapytałaś, czy się podoba, to odpisałam. Nie mogę pisać w twoich wątkach? Trzeba było tak od razu Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: P.S. 18.10.09, 15:48 A masz coś może dla dorosłych? wink moja odpowiedź była na ten post. Nikt nie zabrania się wypowiadać. A Ty zawsze słuchasz tego samego rodzaju muzyki, obojętnie od nastroju? Odpowiedz Link
morgen_stern Re: P.S. 18.10.09, 15:50 A ty masz poczucie humoru, czy zawsze masz miotłę w tyłku? Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: P.S. 18.10.09, 15:57 Nie mam miotły dla twojej wiadomości. Dałam piosenkę do oceny, a nie swój gust. Gdybym chciała, żebyś oceniła mnie to zapytałabym się: jak myślisz morgen, czy to wiocha słuchać tej piosenki. Zapytałam? Odpowiedz Link
morgen_stern Re: P.S. 18.10.09, 15:59 Ale nie napisałaś - "jak wam się podoba - nie dotyczy morgen!" Z logiką widzę też kiepsko. Odpowiedz Link
iskierka40 morgen 18.10.09, 16:06 czepiasz się już na siłe,daj sobie spokój,bo kiepsko ci to zaczyna wychodzić. Odpowiedz Link
iskierka40 Re: morgen 18.10.09, 16:16 morgen_stern napisała: > Ale co się wtrancasz? Pina sobie nie poradzi? > a ty chyba się z nastalatka na rozumy zamieniłaś? Zabroniłaś mi się tu wypowiadać czy jak? Odpowiedz Link
morgen_stern Re: morgen 18.10.09, 16:18 Nie lubię takich adwokatek. I nie dajesz mi się trochę rozerwać Odpowiedz Link
iskierka40 Re: morgen 18.10.09, 16:28 raz ,że nie jestem nikogo adwokatem, dwa,że nie zależy mi abyś mnie lubiła trzy,za to ja rozerwałam się świetnie. Odpowiedz Link
morgen_stern Re: morgen 18.10.09, 16:33 Cytat> trzy,za to ja rozerwałam się świetnie. No i o to chodzi! Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: aga:) 18.10.09, 16:41 te ksiazki Musierowicz to były ,,siostro zakochałam sie,, itp.czytały je wszystkie dziewczyny z klasy he he.wiesz antykoncepsja i takie tam heheh.nie miałam na mysli nieczego złego,zapewniam Odpowiedz Link
dlania Re: morgen 18.10.09, 18:39 Widze morgen, że bez problemów sie odnalazłas w klimacie maglowej wymiany plaskaczy... Odpowiedz Link
morgen_stern Re: morgen 18.10.09, 18:58 Eee, zależy od nastroju no i od adwersarza Niektórzy traktują siebie zdecydowanie zbyt poważnie. Odpowiedz Link
cielecinka Re: Piosenka 18.10.09, 20:40 Aż wino musiałam otworzyć. Brrrrr. Jeszcze się z szoku nie otrząsnęłam. Na jesienno - melancholijne klimaty to polecam to www.youtube.com/watch?v=HKnxmkOAj88 Odpowiedz Link
dlania Re: Piosenka 18.10.09, 20:48 Weź mnie nie wkurwiaj ciele, ja ciebie nie lubie, a Buckleya uwielbiam szalenie, więc na drugi raz zapodaj linka do disco polo, aby mój światopogląd pozostał klarownie czarno-biały. na jesień to jeszcze to: gustlik89.wrzuta.pl/audio/6VWGXrU35pt/counting_crows_-_raining_in_baltimore Odpowiedz Link
cielecinka Re: Piosenka 18.10.09, 21:18 Fajne. To też: www.youtube.com/watch?v=huOOD5K6USA no cóż dlania, jestem tragicznym przypadkiem , co od czasu do czasu namiesza ci w światopoglądzie. disco polo nie słucham, wyjątek w chwilach depresji robię dla gunthera. www.youtube.com/watch?v=DbYtqAWDF2U&feature=related Ale już niedługo zniknę na bardzoooo długo, więc jeszcze chwilę będziesz musiała mnie nie lubić. Odpowiedz Link
dlania Re: Piosenka 18.10.09, 21:32 O jessssuuuuu!;-DDDDDDDD Trzeba tego ding donga koniecznie wątku dla cierpiących na jesienne doły zapodac, umre zara ze smiechu;-DDDDDDDDDDD Zanim odejdziesz gdzies tam gdzies tam to daj sie wykorzystac i zapodaj jeszcze jakis kawałek fajny. Royal Wooda nie znalam, poznam (stary zemdleje jak zobaczy moje zamówienia na plyty od św. Mikołaja). lordjoshua.wrzuta.pl/audio/1CPwExyFGA1/john_frusciante_-_hope Odpowiedz Link
cielecinka Re: Piosenka 18.10.09, 21:58 Proszę. Ta kompletnie w innym klimacie, ale świetnie opisuje moją osobowość Mogę być nimi wszystkimi www.dailymotion.pl/video/x227j4_the-john-butler-trio-zebra_music Teraz nie mam czasu, ale potem podeślę ci parę kawałków. Odpowiedz Link