Jestem ciekawa jak byscie odebrały taka sytuacje i jak byscie zareagowały.
Ja od razu pisze że uważam to za wyjatkowe chamstwo ale jestem ciekawa Wasyego zdania i reakcji .
Jest sobie pewne forum ukryte gdzie zeby czytac posty i pisac trzeba miec dostęp. Forum jest o pewnych problemach zyciowych i rodzinnych.
Koleżanka od pewnego czasu tam sie udziela, pisze o w/w problemach , szuka rad, wymienia poglądy, wylewa z siebie to co ja gryzie .
Na innym forum (nie na emaglu akurat

ale zbliżonym ) pisze tez ale nie poruszajac tych bolesnych tematów (uwazajac ze sa zbyt prywatne i intymne)i bardzo tego pilnuje.
Pisze w innych sprawach - tych lepszych - np. o dzieciach .
No i nagle jakas forumowiczka która też bywa na tym forum "problemowym" ukrytym zaczyna wywlekac problemy mojej koleżanki na forum otwartym w dyskusji .
Nie zgadza sie np z jakims jej zdaniem i potrafi napisac jej cos w stylu "a co ty sie wypowiadasz w kwesti szczescia dzieci i szczesliwego domu jak na forum X przyznałas sie ze twoj mąz ma kochanke i własnie wyprowadził sie z domu". I w podobnym klimacie.
Ja uwazam ze to wyjatkowe buractwo i chamstwo - forum ukryte jest dlatego ukryte zeby tych "ukrytych" spraw nie wywlekac na ogolno dostępnym.
jak zaraegowac - kolezanka jest bardzo zdenerwowana ale nie wie co robić.
Moim zdaniem powinna przynajmniej napisac do ząłozycielki tego ukrytego forum X ze dana forumowiczka pisze o prywatnych sprawach na forum ogolnm . moim zdaniem - co najmniej ban na tamtym forum