clio_1 19.10.09, 23:53 mnie do swego szacownego grona? Nie jestem perfekcyjną ematką, nie jestem oCiPiała, mam zdrowy pogląd na życie. Nadam się tutaj? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 00:08 no wiesz alkohol i CV moga ci pomóc dostac sie do naszego grona Odpowiedz Link
clio_1 Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 00:19 no dobra, wódkę stawiam, ale cv nie wyślę - na słowo musisz mi uwierzyć, że jest odpowiednie Odpowiedz Link
jaad33 Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 00:14 Nie nadasz się. Tu są same perfekcyjne ze skrajnie niezdrowymi poglądami na życie Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 00:22 ej weź jej jaad nie strasz wejdzie to zobaczy he he.ja tam wodka sie czestuje i witam a cv to ci inne kolezanki do wypełnienia podesla i nie ma zmiłuj.ja nie dam bo nie umiem wklejac ehhe hehe Odpowiedz Link
ez-aw Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 08:16 Witam. Nie chce mi się szukać CV do wklejenia, więc poczekam na Asiową Ale od CV się nie wywiniesz A wódka się poczęstuję wieczorem Odpowiedz Link
ez-aw Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 08:17 No proszę, już jest cv. a ja go nie widziałam. Chyba szybciej muszę kawę pić Odpowiedz Link
evita-is-me Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 08:06 a flaszka gdzie? a CV? 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? Odpowiedz Link
clio_1 Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 08:32 evita-is-me napisała: 1. czy masz bidet? nie 2. czy masz kochanka/ów? nie 3. czy golisz grażynkę? no ba, pewnie 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? pani kochana, po bożemu 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? oczywiście 6. jak często zmieniasz majtki? codziennie 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? yes sir 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? sumiennie na pewno 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? che? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? to się okaże 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? jasne, pierwsza jestem do takich wątków 12. jak często zmieniasz pościel? co 2 tyg 13. jak często zmieniasz ręczniki? j.w. 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? nieeee 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? do ściany 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? ????? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? ale na co dzień czy w weekendy? przeważa jednakowoż opcja pierdolnik 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) jak nuczę się wklejać to tak 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? taaak, i przed zakupami też 20. czy będziesz często stawiać wódkę? jeżeli tylko będzie towarzystwo... Odpowiedz Link
dlania Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 16:53 A ja znowu musze konia ze stajni przygonic. Odpowiedz Link
bernimy Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 08:31 Czekamy na wypełnione CV i serdecznie witamy w gronie perfekcyjnych mam i pań domu, ha ha ha Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 09:52 bernimy napisała: > Czekamy na wypełnione CV i serdecznie witamy w gronie > perfekcyjnych mam i pań domu, ha ha ha Bern, perfekcyjna pani domu to Anthea Turner. Ale nie kojarzę, żeby u nas wątek powitalny zakładała A nową magielkę witam Odpowiedz Link
cudko1 Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 13:57 o wódzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nikt nie przypomniał????????????????????? gdzie flaszka pytam się? Odpowiedz Link
agik82 Re: Witam, przyjmiecie 20.10.09, 14:18 witaj i kawyyyyyyyy mi daj bo padam na pysk Odpowiedz Link