karolciaa23 23.10.09, 13:19 oszczędzamy, czy tylko mnie ona strasznie wkurza, jak widzę tych amerykanów, a potem Marka Kondrata, to z chęcią bym telewizor wyrzuciła,macie takie reklamy na które patrzeć nie możecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulec Re: reklama ING 23.10.09, 13:21 Wszystkie mnie wkurzają. Amerykanie też. Ble co za idiota to wymyslił. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: reklama ING 23.10.09, 13:22 tak, ta reklama też mnie wku...ia było już kilka wątków o reklamach i chyba większość wkurza reklama lugo (pani z megafonem - ja dopiero kilka dni temu pierwszy raz na nią się natknełam) oraz reklama jogobella (owoce SE krzaczka, i jogurt JEM na śniadanie, obiad i kolację - i pewnie sra i rzyga też jogurtem) Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: reklama ING 23.10.09, 14:28 Tak, taki i jeszcze raz tak. Wkurwia mnie niesamowicie. Ale i tak trochę jej brakuje do reklamy z Jeanette Kalytą (vel Żanetką Letą), przez którą zbojkotowałam Lactacyd Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: reklama ING 23.10.09, 14:32 Okrutnie mnie ta reklama wnerwia i jest żenująca. Generalnie wszystkie mnie doprowadzają do szału i wyciszam telewizor bo jak słyszę reklamy to robię się agresywna Odpowiedz Link
surreal_d Re: reklama ING 23.10.09, 14:37 totalne dno i jestem ostatnio zachwycona reklamą jakiś perfum domowych- o jaki sprytny, psiknął, a teraz nie psikną , haha -kurwa! Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: reklama ING 23.10.09, 14:38 i ja dostaje białej goraczki w 1 sekundę i mój maz także-starsznie mnie denerwuje -ta estetyka jest nie do przyjecia-kuje w oczy i uszy. Odpowiedz Link
mathiola Re: reklama ING 23.10.09, 15:27 Większość! Między innymi z tego powodu już prawie całkiem tv nie oglądam (+ głupkowate teleturnieje dla półmózgów, + tańczenie i śpiewanie z małpami) Odpowiedz Link
dlania Re: Tez jej nie lubie 23.10.09, 16:18 Lubie Turbodymomena. Nie lubiłam Kupichy jak sie darł 'Mój doooooom!". Bachleda czy jak mu tam juz mnie tak nie denerwuje. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Tez jej nie lubie 23.10.09, 16:28 dlania napisała: > Lubie Turbodymomena. > Nie lubiłam Kupichy jak sie darł 'Mój doooooom!". Bachleda czy jak mu tam juz > mnie tak nie denerwuje. >>>> to Karpiel Bułecka czy jakoś tak mnie denerwuje reklama farby do włosów, w której facet dzwoni do laski, że będzie za 10min, a ona ma włosy niepofarbowane. I cud- nie dość, że użtła farby 10min, to jeszcze zdąrzyła się ubrać.. wrrrr Odpowiedz Link
arallia Re: reklama ING 23.10.09, 16:27 Większość reklam mnie wpienia, ta też. Ale białej gorączki dostaję jak w radiu słyszę, że masz coś nagadane i na esemasrare. Ja pier... Odpowiedz Link