ceres9 29.10.09, 14:54 chcialam Ci zakomunikowac,iz podminowalas moj system wartosci piszac,ze moje watki sa stare zakurzone i z dolu strony. odchodze wiec z magla gdyz poczulam sie urazona.mozesz czuc sie za to odpowiedzialna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabetka Re: BERN 29.10.09, 15:07 Żegnaj Ceres Wariatki,nooo Ps.Dopisałam się z obawy żeby znowu Twój cudowny wąteczek nie okazał się starym,zakurzonym i z dołu strony,prawda że jestem miła? Odpowiedz Link
bernimy Re: BERN 29.10.09, 15:23 Annabetka, jesteś niesamowita Dzięki, że wzięłaś ten kurz cały na siebie, bo dotychczas całość mnie zakurzała, taka kilkudniowa Cersesiku, idź skarbie, tylko podaj mi nazwę forum, gdzie Cię mogę znaleźć, bo ja nie dam rady żyć bez Ciebie. Albo rozważ jednak pozostanie na magielku, przecież magiel to nie tylko bernimy Odpowiedz Link
ceres9 Re: BERN 29.10.09, 15:27 bede na forum LECZENIE DEPRESJI wk tora mnie wpedzilas^_^ Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: BERN 29.10.09, 15:29 aaaaachhhhhhh, czyli to bern trzeba obić Czekaj, niech no tylko zakasam rękawy. I jak ci walnę moim mlecznym cycem to popamiętasz Odpowiedz Link
bernimy Re: BERN 29.10.09, 15:35 Aśka, przecież to ja, bernimy, ta miła przesympatyczna babeczka, do rany przyłóż. A Ceres sobie coś ubzdurała, zresztą jak to zwykle Ona. No ale już chyba sobie wszystko wyjaśniłyśmy i kwiatki kupiłam, więc zgoda w rodzinie Odpowiedz Link
ceres9 Re: BERN 29.10.09, 15:37 ojojoj mleczny cyc asiowej to sroga kara;p ale mysmy juz se zjadly na zgode^_^ to moze zostawmy cyca na jakas dupoobrabiaczke? Odpowiedz Link
ez-aw Wyjdzie człowiek na spacer 29.10.09, 16:35 Wyjdzie człowiek na godzinkę na spacer z dzieckiem, a tu po powrocie wszystkie chcą odejść. To i ja idę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Wyjdzie człowiek na spacer 29.10.09, 16:40 no przecież dopiero co wróciłaś ze spaceru to gdzie znowu leziesz. Siedź i czytaj Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wyjdzie człowiek na spacer 29.10.09, 16:42 Jak to gdzie idę??? do Was na anty-forum Zagrychę niosę Odpowiedz Link