olinka20 07.02.10, 16:50 Człowieka nie ma kilku dni a tu od leni go jakas Bern wredna wyzywa. Chciałabym powiedzieć, ze nie mam wizytowki bo nie Ale może zrobie jutro A może nie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Super!! 07.02.10, 16:58 Ledwo sie moge ruszac Odkryłam nieodkryte mięśnie o jakich nie miałam pojęcia, słońce napierniczało cały czas, cieplusieńko było i w ogóle wyjazd uważam za udany! Odpowiedz Link
babowa Re: Ale chamstwo!!!! 07.02.10, 17:45 oli , nic nie gadaj bo tylko mnie dobijesz wszystkie jezdza, wypoczywaja w doopie z takimi kolezankami Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Ale chamstwo!!!! 07.02.10, 17:50 babowa, ja jestem koleżanką jakiej potrzebujesz: siedzę w chałupie na d@#$e i pracuję ciężko. Jeśli piję z kimś towarzysko, to też wyłącznie przez net (na czacie i mailowo)... Odpowiedz Link
ez-aw Re: Ale chamstwo!!!! 07.02.10, 18:24 lolinka2 napisała: Jeśli piję z kimś towarzysko, to też wyłącznie > przez net (na czacie i mailowo)... Oszust i kłamca !! Mam Ci policzyć ile razy piłyśmy % i nie tylko? Jestem oburzona. FOCH Odpowiedz Link
aga9001 Re: Ale chamstwo!!!! 07.02.10, 18:07 Loli nie nadajesz sie na koleżankę Babowej, bo o ile sobie przypominam tydzień temu piłaś w realu Odpowiedz Link
babowa Re: Ale chamstwo!!!! 07.02.10, 20:55 i doopa tym sposobem sie okazuje ze nie ma dobrych bab na maglu albo sie po swiecie rozbijaja albo procenty obalaja a babowa w domu sama i na trzezwo swiat podziwia przez ekran tv Odpowiedz Link
doral2 Re: Ale chamstwo!!!! 07.02.10, 21:04 babowa nie użalaj się tak nad sobą. pakuj walizkę i jedź gdziekolwiek, zamiast kisić się w chałupie i jojczyć Odpowiedz Link
babowa Re: Ale chamstwo!!!! 07.02.10, 21:18 no bede sie pakowac juz niedługo, wybieram sie na porodowke a jojczenie to ostatnio cos co wychodzi mi najłatwiej i najczesciej, taki chyba czas, no Odpowiedz Link
milva_barring Re: Ale chamstwo!!!! 07.02.10, 21:11 Babowa, ja mogę być Twoją koleżanką Nie piję, bo karmię. Nie wyjeżdżam, bo nie bardzo mam jak. A poza tym jestem zbyt leniwa na pakowanie, wyjeżdżanie i wracanie, rozpakowywanie. Odpowiedz Link
babowa Re: Ale chamstwo!!!! 07.02.10, 21:19 milva i ok-bedziemy trzymac sie razem a jak odchowamy ssaki to pokazemy tym babom co znaczy uzywac zycia jeszcze nam beda zazdroscic,o! Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Ale chamstwo!!!! 08.02.10, 00:10 babowa, a ile ci zostało do rozpakowania? Odpowiedz Link
bernimy jakaś OLINKA 08.02.10, 08:21 Mam kilka uwag do smarkatej: 1. skoro przeczytałaś wątek o leniach, to tam się dopisz a nie zaśmiecasz magiel nowym wątkiem 2. skoro nie masz wizytówki to jesteś leń i już 3. a skoro to prawda, nie wyzywaj porządnych magielek tylko weź się do roboty 4. a jak już zrobisz tę wizytówkę to nie zapomnij poinformować o niej i wysłać zaproszenia do najbardziej kochanych magielek (w tym oczywiscie do: bernimy) No???? Masz już leniu tę wizytówkę? A tak w ogóle to zazdroszczę wypadu i super, że już jesteś Odpowiedz Link