andziulec 29.10.09, 20:50 Mam tak wstrętny tydzień, że chyba tylko upić się pozostaje. A on się jeszcze kuźwa nie skończył... Ktoś pije ze mną? Czystą mam i whisky... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotamakota1 Re: Po pocieszenie przyszłam... 29.10.09, 20:54 Dawaj wszystko razem. Dosiadam się ze swoimi małymi i dużymi problemami... Odpowiedz Link
andziulec Re: Po pocieszenie przyszłam... 29.10.09, 20:57 Polewam. Oby ból przeszedł... Odpowiedz Link
agik82 Re: Po pocieszenie przyszłam... 29.10.09, 21:01 mi też polejcie, też mam dzien do doopy........... Odpowiedz Link
karra-mia Re: Po pocieszenie przyszłam... 29.10.09, 21:04 ja się mogę z Tobą spotkać, moja matka znów ma jakieś chore jazdy, kuźwa nerwy ze staki trza mieć, żęby jej krzywdy nie zrobić Odpowiedz Link
andziulec Re: Po pocieszenie przyszłam... 29.10.09, 21:07 karra bardzo chętnię... oj urżnę się dzisiaj już mi niewiele brakuje... Odpowiedz Link
doral2 Re: Po pocieszenie przyszłam... 29.10.09, 21:16 uuu, co za smutny i zapijaczony wacik posuńcie się, wspomogę w bólu ... Odpowiedz Link
karra-mia Re: Po pocieszenie przyszłam... 29.10.09, 21:19 siadaj doral, upijemy się, ja co prawda za dużo nie mogę, ale mi starczy samo to, zę sobie uleję żółci Odpowiedz Link
novembre Re: Po pocieszenie przyszłam... 29.10.09, 21:18 Ja pije z Toba. Mam troche wina w lodowce, na wiecej nie mam sily. Ale ten tydzien naprawde jest taki, ze z kazdym dniem coraz gorzej jest. Pochlastac sie przyjdzie. Odpowiedz Link
deela Re: Po pocieszenie przyszłam... 29.10.09, 21:39 ja wlasnie moj fatalny tydzien rozpierdolil sie o glebe i zaczyna w nia wsiakac wiec pewnie jakiej kurestwo do jutra z tego wyrosnie nienawidze pierdolonej polityki to po raz po dwa nie wiem czemu zyje w przeswiadczeniu ze jest wtorek Odpowiedz Link
setia Re: Po pocieszenie przyszłam... 29.10.09, 22:31 deela napisała: nie wiem czemu zyje w przeswiadczeniu ze jest wtorek buahaha, ja też. właśnie zwróciłam mężowi uwagę żeby nie wyłączał telewizora bo czekam na Wojewódzkiego napiję się z Wami, bo chociaż dzień jak dzień, to niestety całe moje obecne życie jest do dupy Odpowiedz Link
mandziola Re: To i ja piję:) 29.10.09, 22:30 Mój permanentny stres się skończył Mam nadzieje.. Odpowiedz Link
medussa7 andziulec masz pocztę! 29.10.09, 23:17 Ale smętki z Was Bo mnie jakoś wesoło i się śmieje jak głupi do sera. Ale ja Blondynka jestem Odpowiedz Link
andziulec Re: andziulec masz pocztę!/ odpisałam... 30.10.09, 10:52 Laski padłam wczoraj po 4 kielonkach i dwóch drinach. Nawet kaca dziś nie mam...Coś się niedobrego dzieje?... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: andziulec masz pocztę!/ odpisałam... 30.10.09, 11:00 andziulec napisała: > Laski padłam wczoraj po 4 kielonkach i dwóch drinach. Nawet kaca dziś nie > mam...Coś się niedobrego dzieje?... zabijesz mnie chcesz się wcześniej spotkać? bo mnie zaraz z pracy wypuszczą, więc nawet 14:00 by mi pasowała Odpowiedz Link
andziulec Tabakierko 30.10.09, 11:07 Chcę poczekać aż mama przejmie młodego bo gdzieś pojechała. Naprawdę nie mam ochoty go brać ze sobą... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Tabakierko 30.10.09, 11:09 andziulec napisała: > Chcę poczekać aż mama przejmie młodego bo gdzieś pojechała. Naprawdę nie mam > ochoty go brać ze sobą... ja już nowy wącik założyłam, bo myślałam,że nie widzisz to jak mama go przejmie, to napisz, OK? im wcześniej tym dla mnie lepiej, bo uciekniemy przed korkami. Odpowiedz Link
bernimy Re: Po pocieszenie przyszłam... 30.10.09, 11:21 Nie wiem o co biegało, ale mam nadzieję, że juz wszelkie smuty przeszły... Odpowiedz Link