jk3377 04.11.09, 16:59 zeby nie bylo, wklejam pierwsza... zeby bylo smieszniej kupilam ten komplet w sklepie dla dzieci hhehhe... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamama123 Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 04.11.09, 17:24 Iskra, czapki OK ale ja Ci chciałam powiedzieć, że baaardzo mi się podoba kształt Twoich ust Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 04.11.09, 17:33 aga dawaj do mnie to cię wycałuje hahah Odpowiedz Link
ceres9 srednio wyrazne foty ale 04.11.09, 17:56 tylko takie znalazlam ogolnie nie lubie nosic czapy,opaske juz lepiej ale tez niekoniecznie;] a to opaska jedyna ktora znosze jako-tako Odpowiedz Link
ceres9 Re: TAK JEST:DD 04.11.09, 18:15 no,to powiedz cos wiecej o sobie?;] najlepiej cv od razu wypelnic Odpowiedz Link
jakaya Re: TAK JEST:DD 04.11.09, 23:59 Cv już wypełniałam, dawno, dawno temu... Jeszcze w wersji z 3 pytaniami a w skrócie: żona, mama 3- latki, studentka jednego z naszych zacnych uniwersytetów pozdrawiam Odpowiedz Link
mathiola Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 04.11.09, 19:43 nie noszę czapki bo w czapce wyglądam jak półdebil Odpowiedz Link
deela Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 04.11.09, 19:48 ja nosze czarny kapelusz Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 04.11.09, 19:53 deela napisała: > ja nosze czarny kapelusz taki jak w naznaczonym? Odpowiedz Link
deela Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 04.11.09, 21:01 nie damski z kwiatkiem Odpowiedz Link
lineczkaa Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 04.11.09, 19:51 Jak gdzieś lecę, to zawsze. Odpowiedz Link
kowalowa Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 04.11.09, 19:55 super fotka a ten samolot; mój syn byłby nim zacghwycony Odpowiedz Link
doral2 Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 04.11.09, 20:03 w ogóle nic nie nosze na głowie, poza kapturem lub szalem. ale mam w otchłani mej garderoby czapkę podobną do tej, co ma lineczkaa.... fotki nie wstawię, nie chcę żeby się wam koszmary przyśniły Odpowiedz Link
lineczkaa Re: lineczka super!! 05.11.09, 18:43 dziękuję bardzo dziewczęta . Też lubię to zdjęcie Odpowiedz Link
bei Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 04.11.09, 20:54 ja noszę zwariowane kudłate...albo kapelusze.. Odpowiedz Link
smallcloud Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 04.11.09, 20:57 Najbardziej pospolita na swiecie Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 05.11.09, 12:01 Zrobiłam sobie opaskę, właśnie tworzę beret. Lubie też kaszkiet z tweedu Odpowiedz Link
zuzanka79 Ja i moja czapa :P 05.11.09, 12:20 Jak już muuuuuszę to zakładam "takie coś" zwykłe polarowe Odpowiedz Link
medussa7 Fota w samolocie "Elemis" zwaliła mnie z nóg:) 05.11.09, 19:55 Nie sądzę, żeby była do przebicia. A do tego czapka super!!! Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 05.11.09, 20:04 jk3377 - czapka (zwłaszcza jej kolor!) kompletnie mi sie nie podoba!Za to Ty bardzo Ładnaś cholero A co do czapki - NIE TEN KOLOR!!!! - on jest typowy typowy dla niefarbowanego "lata" - taki przydymiony, "brudny" - nie dla Ciebie !. Ty jestes zima pomieszana z jesienia 9przynajmniej tak na monitorze widze) Wiesz jak pieknie bys wygladała w jakiejs kolorystyce dla "zimy" - mocne nasycone barwy - burgunt, sliwka, ciemna czerwień, granat, błekit?! Albo nawet typowo "jesiennych" - pomarańczowy, ciepły brąz, czekolada Szkoda! Sliczna babka z Ciebie - pomyśl o innej kolorystyce - bedzie pieknie!!! Odpowiedz Link
jk3377 caffe... 05.11.09, 21:09 czy te wypowiedz moge sobie 'nagrac'?? hahah dzieki,a to mi sie dzis spac bedzie slodko...ubylo mi jakies 5 lat po tych komplementach a co do czapki-mial byc kolor nieco bardziej zywszy bez,ale skupilam sie na fasonie niz na kolorze bardziej,bo nic juz dla siebie znalezc nie moglam,a wym,agajaca jestem wsrod debilnych modnych mlodziezowych ksztaltach... poza tym brazowa mam jeszcze z daszkiem no i z tych grubszych na mrozy zywsza wiec moze az tak beznadziejnie nie bedzie co? Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: caffe... 06.11.09, 21:47 jk - mozesz sorry moze za ostro pojechalam , ale uwież mi ze gdybys mi sie z twarzy nie spodobala to mialabym w nosie to jaka kolorystyka ci pasuje i nie chcialo by mi sie nawet pisać Odpowiedz Link
arallia Re: Czy i jakie czapki nosicie? fotki plis:-D 06.11.09, 21:53 Nie noszę wcale, bo: -wyglądam jak debil -włosy mi oklapują -włosy się elektryzują Mogłabym nosić turban ale nie mam. A w turbanie z ręcznika, w którym się sobie podobam łazić po ulicy nie będę Odpowiedz Link