Gość: bea14 IP: 193.59.192.* 12.09.02, 12:39 Miłośnicy Mazur - jakie i gdzie znacie jeziora o bardzo czystej, przejżystej wodzie? Njlepiej żeby były objęte strefą ciszy i otoczone lasem. Takie rajskie krainy dla lubiących cisze, las i wode. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertrobert1 Re: bardzo czyste jeziora 11.12.02, 16:27 Gość portalu: bea14 napisał(a): > Miłośnicy Mazur - jakie i gdzie znacie jeziora o bardzo czystej, przejżystej > wodzie? Njlepiej żeby były objęte strefą ciszy i otoczone lasem. Takie > rajskie krainy dla lubiących cisze, las i wode. Takie jeziora znajdziesz na Litwie. Odpowiedz Link Zgłoś
rfx Re: bardzo czyste jeziora 11.12.02, 23:24 Pojezierze Brodnickie ( choć to nie Mazury ) A na Mazurach... Jak coś trafisz, daj znać. Z żalem i nadzieją zawiadamia R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: bardzo czyste jeziora IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 22:57 Miejscowość Warchały, Narty leżą nad tym samym jeziorem. Na mapie między Nidzicą a Szczytnem, koło Jedwabna. Jezioro super czyste do kwadratu, bezpieczne dla dzieci-długo bardzo płytko, ok 100 m, potem fantastyczna głębia do nurkowania. Wspaniałe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: bardzo czyste jeziora IP: *.acn.pl 24.01.03, 10:48 Zgadzam się, ze Warchały i Narty są nad wspaniałym jeziorem, ale niestety o ciszy i spokoju można zapomnieć. Jeździłam tan w liceum i na studiach i było super, teraz jaet tam jak na plaży w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
kristal Re: bardzo czyste jeziora 07.04.03, 12:02 W jeziorze Hańcza jest woda o niezwyle dużej przezroczystości i czystości z racji tego iż jezioro jest rezerwatem przyrody. baza noclegowa : http:/freetime.fm.interia.pl http:/agrotur.fm.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Potejko Re: bardzo czyste jeziora IP: *.motorola.com 07.04.03, 16:34 Zapraszam nad Tajty, w ich czesci objetej strefa ciszy. Z czystoscia wody jest dobrze, choc krysztalu - jak to na Mazurach - zagwarantowac nie mozna. Ale las, powietrze i brak halasu - jak najbardziej Konkrety: www.jmp-tajty.prv.pl Pozdrawiam, Jerzy Potejko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanja Re: bardzo czyste jeziora IP: 195.116.43.* 08.04.03, 19:24 Polecam super czyste jezioro Gołdapiwo ( Kruklanki) Lasy piękne, cisza , dużo tras rowerowych. Trafiłam tam w tamtym roku przez przypadek , bo po raz pierwszy wybrałam się na Mazury , docelowo miało być Giżycko. Ale jak zobaczyłam to chciałam od razu wracać do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
malik3 Re: bardzo czyste jeziora 11.04.03, 21:08 Kaszuby Jeż.MAŁSZ k/Sulęczyna.zobacz : www.64.81.202.165/dziadek/ Odpowiedz Link Zgłoś