socka2 05.11.09, 09:54 gra ktos w to? matko, szlag mnie trafia, bo znajomi mnie dodali, zaczelam i teraz nie moge przestac aaaaaaaaaaaaaa jakby co sluze sasiedztwem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princy-mincy Re: FarmVille 05.11.09, 10:46 Ja gram w Mafie na FB i tez nie moge przestac Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: FarmVille 04.12.09, 22:02 ja farmvilla zapuscilam, ale namietnie gram w YoVille i CafeWorld --- Zmistyfikowanie i odmitologizowanie niezidentyfikowanych obiektów latających. Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: FarmVille 04.12.09, 22:07 Hehe, właśnie pisałam o tym na forum ZI. Uwielbiam Farmville. Jestem od niego uzależniona. Znajomi mnie znienawidzili, bo ciągle im smęcę, żeby zaczęli grać, bo sąsiadów mi brakuje Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: FarmVille 04.12.09, 22:32 d_dora napisała: > jak wejść do tego farmville? Napisałam Ci na ZI Odpowiedz Link
jasti do funkcjonariusz_angua 05.12.09, 16:37 zlikwidowali ten watek na ZI, cieawe dlaczego? Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: do funkcjonariusz_angua 05.12.09, 16:53 Pewnie dlatego, że nie jest na temat ZI Chociaż wątków o mff imperatorka jakoś nie usuwała. Odpowiedz Link
demonii.larua Re: FarmVille 04.12.09, 22:32 O, ja chętnie nabędę sąsiadów Gdzie mam się zgłosić? Odpowiedz Link
demonii.larua Re: FarmVille 05.12.09, 18:36 Zwierzaki hodujesz czyli? Ja na więcej i tak już nie mam czasu Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: FarmVille 05.12.09, 18:59 Nie..Pet Ville to sobie tworzysz zwierzaczka - ubierasz go, karmisz , myjesz , meblujesz chałupke , odwiedzasz sasiadów (na razie nie wiem co wiecej ). Potem mozna mu rozbudowac domek Taki troche zwierzakowy sim - wirtualny zwierzaczek do hodowania i budowania chałupy wyszedl FB Moj wyglada na razie tak (bo wyglad sobie mozna zmieniac ): Odpowiedz Link
demonii.larua Re: FarmVille 05.12.09, 19:08 Ło, śmiechowy Wygląda jak niebieski wampirek Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: FarmVille 05.12.09, 22:17 Kurde! Caffe wstydź się! Przez Ciebie uzależnię się od kolejnej gry. Odpowiedz Link
d_dora Re: FarmVille 05.12.09, 22:40 próbowałam podpatrzeć te inne też gry na facebooku ale jak zaczynam to wyskakuje że muszę zatrudnić przyjaciela. tzn. ze w to już nie można samemu grać? Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: FarmVille 05.12.09, 22:49 ? nie, mozna samemu tylko jak sie ma sasiadów/przyjaciol to lepiej - bo np. punkty za posprzatanie chalupy sasiada dostyajesz i kase za wymycie go etc. w petVille na poczatku dostajesz pierwszego sasiada chyba tak od systemu - wirtualnego (ja przynajmniej takiego mam a nie jest to nikt z moich znajomych ) Odpowiedz Link
ivone7 Re: FarmVille 05.01.10, 18:14 do mnie..chętnie przyjmę sąsiadkę/sasiada..))) w kazdej ilości.. Odpowiedz Link
arwena_11 Re: FarmVille 05.01.10, 18:36 Qrcze zaciekawiłyście mne, dajcie jakieś namiary i opowiedzcie dokładnie co to i czym sie to je? Odpowiedz Link
moofka Re: FarmVille 05.01.10, 18:43 ja gram w country cos tam, ale to nudne troche zaraz poszukam tego o czym mowisz Odpowiedz Link
jowita771 Re: FarmVille 05.01.10, 18:58 > gra ktos w to? Ja chyba nie gram. A co to za gra? Odpowiedz Link
makenzen pytanko do grających w FarmVille 05.01.10, 21:36 Czy Wy w ostatnich też macie problemy z tą aplikacją? Jak wchodzę, żeby zebrać plony, po skończonej robocie wyskakuje komunikat, że "serwer zerwał połączenie, odśwież stronę", po czym farma znów wygląda jak przed żniwami - nic się nie zapisało. Wylogowuję się więc, mija parę godzin, znów się loguję, a tam część plonów przegniła, to, co zostało koszę i znów "serwer...". WTF? Odpowiedz Link