olinka20 06.11.09, 14:26 Znaczy co? Nenormalna jestem? Lubie też ukladać ubrania w garderobie i pilnować, zeby nie było tam bałaganu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonshana Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 14:29 ja nie lubię prasować ale lubię mieć wyprasowane i poukładane. w związku z powyższym: OLINKA, KOCHAM CIĘ!!! . zamieszkamy razem? Odpowiedz Link
moonshana Re: Moon:) 06.11.09, 14:38 cholerka, zawsze warto spróbować (jak powiedział pan chcący pożyczyć na ulicy 200 zł) Odpowiedz Link
pyzunia2007 jesteś nienormalna!!! 06.11.09, 14:29 mi, na samą myśl o randce z żelazkiem, to słabo się robi Odpowiedz Link
madame_edith Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 14:32 Ja tego nie pojmuję, ale moja mama też lubi. Ja tam w całym życiu tyle nie przeprasowałam, co Ty za jednym razem. Prasuję tylko bluzki koszulowe, a że posiadam dwie i rzadko je noszę to... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 14:38 No to wychodzi, że albo ty nienormalna bo lubisz, albo ja nienormalna bo nie lubię. Albo obie jesteśmy nienormalne Ale jakbyś się kiedyś nudziła i czułą nieodpartą pokusę poprasowania to zapraszam do mnie Odpowiedz Link
zebra51 Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 14:40 Ja lubię, dobrze mi się mysli i rozwiązuje problemy przy prasowaniu I uwielbiam mieć wszystkie ubrania powieszone. pachnące i wyprasowane. Oszczędza mi to sporo stresu rano przy ubieraniu. swego czasu miałam dziewczynę do prasowania, ale przyszedł kryzys Odpowiedz Link
ololla Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 14:44 ja też lubię Uwielbiam syk mego żelazka zapraszający mnie do tańca Odpowiedz Link
olinka20 Zebra 06.11.09, 14:44 O to mi wlaśnie chodzi! Mam czas zeby pewne rzeczy przemysleć, nikt mi nie gdera nad uchem. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 15:03 a ten kryzys nie mógłby ci prasowac?????? dla mnie prasowanie jest ok, ale musze mieć TV włączone i dzieciowi nie wolno sie platać, bo zaraz go widze z żelazkiem na głowie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 14:50 > Znaczy co? Nenormalna jestem? khem. no nie wiem jakby ci tu powiedziec....w moich oczach tozboczenie za toja uwielbiam myc naczynia Odpowiedz Link
arallia Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 15:34 pszczolaasia napisała: > khem. no nie wiem jakby ci tu powiedziec....w moich oczach tozboczenie > za toja uwielbiam myc naczynia Ja też uwielbiam zmywać I nie pozwalam robić tego domownikom: I mam kolejność opracowaną. I w odpowiedniej kolejności na suszarce układam. I myślcie se co chcecie Odpowiedz Link
margotka28 Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 15:07 jeśli jesteś typem mojej teściowej, która prasuje również gacie i skarpety - to tak jesteś nienormalna : ja nie lubię prasować, myć garów, odkurzać i ogólnie sprzątać. No i tego nie robię Odpowiedz Link
igooska Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 15:14 Uwielbiam!Czasami jak już wszystko gotowe to prasuje poprasowane Odpowiedz Link
mathiola Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 16:12 Jak dla mnie jesteś mocno nienormalna Nienawidzę prasować, nienawidzę wieszać prania i nienawidzę składać tego prania. Dlatego kupki ze zdjętym i nieułożonym praniem poniewierają się u mnie często w każdym wolnym kącie niewidocznym dla ludzi A gdzie w tym wszystkim jeszcze prasowanie. Ale właśnie przed godziną przytaszczyłam do chaty nową, dużą, odbajerzoną deskę do prasowania. Dla męża, prezent na imieniny Odpowiedz Link
doral2 Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 17:03 prasowanie to najgłupsza rzecz pod słońcem, po myciu okien dzięki suszarce kondensacyjnej mam prasowania niewiele, a i to odwlekam ile mogę... Odpowiedz Link
aguacate Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 17:37 Doral, ja tez mam suszarke, ale powiedz mi, zakladasz koszule bez prasowania? Takie biurowe... A maz do garnituru zaklada koszule z suszarki?? Pytam z ciekawosci, bo ja z tych nienormalnych, co prasuja (i lubia). Odpowiedz Link
doral2 Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 20:12 aguacate napisała: > Doral, ja tez mam suszarke, ale powiedz mi, zakladasz koszule bez > prasowania? Takie biurowe... A maz do garnituru zaklada koszule z > suszarki?? .." koszule SWOJE rzadko prasuję, bo rzadko w nich chadzam. mąż w garniturze chadza raz od wielkiego dzwonu, poza tym ma dwie rączki i dwie nóżki i może sobie uprasować sam. co też i czyni, twierdząc, że kobiety nie potrafią dobrze prasować i w tym wypadku zgadzam się z nim w całej rozciągłości i w ogóle nie sprzeczam Odpowiedz Link
dlania Tak, tylko Ty;-) ja na pewno nie... 06.11.09, 17:40 żelazko ma 10 lat, a normalnie dało by sie opylic na allegro jako funkiel nówka (sporo marysieńka, nie bede go niczym smarować)) Odpowiedz Link
morepig Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 18:15 ja lubie. i tak jak ty lubie miec poukladane w garderobie. mam ja od tygodnia i nei wiem jak bez niej zylam... ale uklada malzonek, paruje skarpety tez on. Odpowiedz Link
olinka20 Uwaga sprostowanie 06.11.09, 19:54 Prasowalam 4 godziny, ale robię sobie przerwy na łyk wina czy coś Duzo brudzimy bo flejtuchy z nas są, stąd tyle prasowania. Nie prasuje: skarpet, gatków, pościeli i recznikow. Odpowiedz Link
agik82 olinka20 06.11.09, 20:14 olinka20 napisała: > Prasowalam 4 godziny, ale robię sobie przerwy na łyk wina czy coś > Duzo brudzimy bo flejtuchy z nas są, stąd tyle prasowania. > Nie prasuje: > skarpet, gatków, pościeli i recznikow. > > to jeszcze nie jest z tobą tak źle Odpowiedz Link
aguacate Re: olinka20 06.11.09, 20:30 Doral, aaa to wiele wyjasnia, bo ja pracowe ciuchy namietnie prasuje jak w amoku. Moj dwie raczki tez ma, gorzej z czasem wolnym. Olinka, ja tez robie sobie przerwy na lyk wina i boje sie, ze przez to prasowanie to w alkoholizm popadne Odpowiedz Link
karra-mia Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 20:44 nieprawda ja tez lubię, ale musze mieć wtedy ciszę - znaczy się nikt mi się nie plącze pod nogami, spokój, włączam muzykę sobie i się relaksuję Tylko ja i żelazko Odpowiedz Link
doral2 Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 20:46 spokój, relaks i muzykę to ja gdzie indziej wykorzystuję Odpowiedz Link
novembre Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 21:02 Ja też lubię prasować. Prasujące mam środy o 21:40 na dwojce lub piątki o 20, też na dwójce . Film obejrzany i pranie uprasowane, same korzyści Odpowiedz Link
doral2 Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 21:05 prasować o 21,40?? o chryste, wolę w łóżku poleżeć .. Odpowiedz Link
novembre Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 21:07 Tfu, 20:40, house wtedy leci na dwojce... Odpowiedz Link
deela Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 21:26 jestes nienormalna > Lubie też ukladać ubrania w garderobie i pilnować, zeby nie było tam > bałaganu. a to to ja tez lubie Odpowiedz Link
karolciaa23 Re: Tylko ja lubie prasować??? 06.11.09, 23:26 jak tylko pomyśle o prasowaniu to mi słabo, jedyna rzecz której nienawidzę Odpowiedz Link
redlinka Re: Tylko ja lubie prasować??? 07.11.09, 13:38 KOCHAM prasować - prasowanie mnie odpręża, uwielbiam czyste wyprasowane, pięknie poukładane bądź wiszące rzeczy w szafie. Odpowiedz Link
tomelanka Re: Tylko ja lubie prasować??? 07.11.09, 14:33 a ja bardzo lubie prasowac ale gaci, skarpet itd nie prasuje lubie tez zmywac naczynia, ale to tylko po pijaku reszty nie znosze Odpowiedz Link